Θα ήθελα να τοποθετηθώ με αφορμή τη δολοφονία , την πολιτική δολοφονια, του παιδιού αυτού. Χθες όλη μέρα έβλεπα ειδήσεις μη μπορώντας να πιστέψω πως εν έτος 2013 υπάρχουν άνθρωποι που δολοφονούνται μόνο και μόνο επειδή εκπροσωπούν εναν διαφορετικο πολιτικό χώρο.
Το ότι ο δολοφόνος ήταν χρυσαυγίτης , ανθρωπακι δειλό, υποχείριο του κόμματος της ΧΑ εκτελώντας εντολές δεν χρειάζεται ούτε κόκκος φαιάς ουσίας. Το μάθαμε μέσα απο τη δικογραφία. Αυτό που με προβληματίζει βαθύτατα είναι το ότι τα δύο μεγάλα κόμματα (ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ) δεν είναι ήδη στο ίδιο δωματιο και με κοινό διάγγλεμα στο Μαξίμου , Σαμαράς και Τσίπρας να δώσουν ηχηρό μήνυμα πως ο φασισμός σε τούτη τη χώρα δε χωράει. Αντ'αυτού κάθονται και μαλώνουν και φοβάμαι πως η ΧΑ όλο παει και δυναμώνει.
Και κάτι τελευταίο με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια , που μου θύμισε μια ρήση κάποιου σοφού που ειχε πει για τον εμφύλιο 'τοτε θα ήσουν ειτε φασίστας είτε κομ#####στής, ενδιάμεσο δεν υπήρχε', εάν χτύπα ξύλο , γίνει κατι παρόμοιο σε κοντινό χρονικό διαστημα και επεκταθούν τα επεισόδια, ο πολίτης όντως θα είναι υποχρεωμένος να επιλέξει. Τώρα το συνειδητοποίησα. Χθες δηλαδή.
Σχετικα με την απορια της πρωτης παραγραφου σου Βασιλη , να υπενθυμισω οτι οταν καποιοι ζητουσαν να τεθει εκτος νομου (τοτε δεν συμφωνουσα με αυτη την αποψη) ,ισως τελικα να ειχαν δικιο.
Παραπερα αυτο που εγω αντιλαμβανομαι ειναι οτι το κυβερνων κομμα (ενω επι της ουσιας χρησιμοποιει την αυγη ωστε να πηγαινουν εκει οι ψηφοι των δυσαρεστημενων,παρα να πανε αλλου), επιπλεον προσπαθει να ταυτισει στα ματια του ανυποψιαστου πολιτη την Αυγη με τον Συριζα ως ταυτοσημα κακα ακρα.
Εχεις καταλαβει οτι το διλημα που θελουν υποσυνειδητα να πιασει ειναι < Ν.Δ ή χαος>;;
Με ενα σπαρο δυο τρυγονια
Για ποιο τραπεζι μιλας.......;;;;
Οσο για την δευτερη παραγραφο, εχω να πω οτι στα ματια του καθε υποχειριου υπαρχουν μονο αυτοι.....και ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ απενατι τους;. Και αν δεν υπαρχουν εχθροι ....... τοτε θα τους κατασκευασουν.
Εχω συζητησει με πολλους. Πιστεψε με , βλεπουν Εβραιους και κου#####στες κατω απο καθε πετρα.
Ειναι απιστευτο!!!