Re Ηλία αν βρουν σε αγρότη π.χ. που δήλώνει 3000 ετησιο εισόδημα , 100 κιλά χρυσό να μην του τα κατασχεσουν?
Εχεις την εντύπωση πως θα κατασχεσουν τα δικα σου και τα δικα μου?
Βασιλάκη, μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά λένε στο χωριό μου.
Και δεν πιστεύω ότι τους νοιάζει να πιάσουν μόνο τα λαμόγια.
Όταν έγραφα εδώ στο στέκι πριν δύο χρόνια ότι θα βρουν νομικό τρυκ να βάλουν χέρι στις θυρίδες, όλοι έγραφαν ότι είναι ανήκουστα τέτοια πράγματα και ότι δεν τις πείραξαν ούτε οι Γερμανοί στον πόλεμο.
Και τι νομίζεις ότι θα κάνουν?
Θα βγάλουν διάταγμα ότι θα ανοίξουν με τη μία όλες οι θυρίδες?
Λάου-λάου θα το πάνε για να μην πάρουμε χαμπάρι όπως πράττουν πάντα και να σου έρχεται αυτόματα στο μυαλό πως καλά κάνουν για να πιάσουν τα λαμόγια.
Έχουν βάλει στο μάτι το χρυσό και τα μετρητά που υπάρχει πολύ πράμα ακόμη στην Ελλάδα παρά την κρίση.
Το επιχείρημα το διάβασες?
Δεν είναι δυνατόν λένε να τα έχετε εσείς οι Έλληνες στο σεντούκι και στις θυρίδες και να πληρώνει ο Ευρωπαίος πολίτης.
Μάλλον την είδηση με τον τύπο με τις 4000 λίρες την περάσατε στο ντούκου.
Στοχευμένη κίνηση ήταν και θα πάει πολύς κόσμος για εξηγήσεις.
Τα γράφω για να ξυπνήσουμε και να πάρουμε χαμπάρι τι έρχεται.
Με τα ακίνητα καθάρισαν, τώρα έχουν σειρά οι κινητές αξίες και ειδικότερα τα μετρητά και ο χρυσός.
Γράφεις ρε Βασίλη σα να πιστεύεις ότι όντως το κράτος αποφάσισε να πατάξει την φορδιαφυγή για να πληρώνει ο καθείς ότι του αναλογεί.
Άλλα είναι τα κίνητρα φίλε μου και όχι η φορολογική δικαιοσύνη.
Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά πιστεύω πως μετά το περιουσιολόγιο θα αρχίσει το κυνήγι των κινητών αξιών.
Το μάζεμα του χρυσού ειδικότερα έχει ξεκινήσει σε "εθελοντική" βάση εδώ και πέντε χρόνια περίπου παγκόσμια, γιατί δεν έχουμε μόνο εδώ στην Ελλάδα ενεχυροδανειστήρια.
Και στην Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία σαν μανιτάρια φυτρώνουν.
Μόλις τελειώσει το "εθελοντικό" μάζεμα θα ξεκινήσουν το δέυτερο μέρος του σχεδίου γιατί Βασιλάκη μου προκειμένου να κάνουν τις επόμενες κινήσεις για την παγκοσμιοποίηση δεν πρέπει να υπάρχει χρυσός στα χέρια του λαών.
Ο χρυσός εκτός απο σταθερή αξία διαχρονικά είναι και μέσο ελέγχου των λαών απέναντι στους ληστές τραπεζίτες, και αυτό δεν το λέω εγώ αλλά το Αμερικανικό Σύνταγμα.
Γι' αυτό προσπαθούν να μας πείσουν χρόνια τώρα ότι χρυσός και ασήμι δεν είναι χρήμα πλέον.
Ίσως εκτίθεμαι που λέω δημόσια τις σκέψεις μου και μπορεί να κάνω και λάθος αλλά αυτά που γράφω τα πιστεύω.
Το επιασες το νοημα 100% μπραβο.