|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 02, 2013, 02:06:54 πμ » |
|
λευτερη,οι διακεκομμενες που λες,δεν ειναι απο το σλαμπ...επισης στην φωτο δεν διακρινω καν τα πιασιματα του σλαμπ..ειναι σιγουρα οκ??υποπτο μου φαινεται..για προσεχε το...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 02, 2013, 02:09:45 πμ » |
|
τωρα καταλαβα ποιες διακεκομμενες ελεγες...το ειδα μονο απο την φωτο που ανεβασες,οπου ειναι πειραγμενο και ενα σημειο στο ριμ στον οπισθοτυπο ωρα 8 περιπου..εκει νομιζα ελεγες..αλλα οι γραμμες που βλεπεις ειναι μαλλον απο φωτοσοπ....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 02, 2013, 08:19:43 πμ » |
|
Δεν ξέρω αν παίζει το οτιδήποτε, ούτε προσπαθώ να σπονσονάρω. Ο πωλητής είναι κορυφαίος και άψογος στην δουλειά του (τουλάχιστον μέχρι σήμερα... μην σας πάρω στο λαιμό μου). Το νόμισμα που έχει προς πώληση είναι αυτό...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 02, 2013, 01:07:06 μμ » |
|
δεν αντιλεγω οτι μπορει να ειναι οπως τα λες κωστα..αλλα φωτοσοπ υπαρχει..ισως οχι για να ''πειραξει'' το νομισμα αλλα για τις περικοπες και την ενωση των 2 φωτο η ισως και περιστροφη αυτων..αλλα υπαρχει..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
georok
|
|
« Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 02, 2013, 01:15:48 μμ » |
|
Έτσι τις βγάζει η εταιρεία τις φωτογραφίες
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
lefmaggos
|
|
« Απάντηση #6 στις: Σεπτέμβριος 02, 2013, 01:19:45 μμ » |
|
Κωστα πως το βρηκες το νομισμα? Επισης μπορει καποιος να μου δωσει τιμη καταλογου?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #7 στις: Σεπτέμβριος 02, 2013, 01:20:04 μμ » |
|
Έτσι τις βγάζει η εταιρεία τις φωτογραφίες
δηλαδη? κατσε να ανεβασω μια φωτο να επισημανω αυτο που λεει ο λευτερης...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
georok
|
|
« Απάντηση #8 στις: Σεπτέμβριος 02, 2013, 01:23:31 μμ » |
|
Νομίζω όταν το στέλνεις για πιστοποίηση τους λες αν το θες και φωτογραφία. Και δίνεις το κατι παραπάνω. Μπορεί να μας πεί και κάποιος που το έχει κάνει
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #9 στις: Σεπτέμβριος 02, 2013, 01:25:24 μμ » |
|
μεσα στα πρασινα ειναι οι διακεκομμενες γραμμες που λεει ο λευτερης και στο κοκκινο ειναι κατι που δεν υπαρχει κανονικα στην φωτο στο ΕΒΑΥ και εχουν προκληθει μετεπειτα,οχι απαραιτητα χτυπηματα,αλλα μαλλον απο την επεξεργασια εικονας....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
lefmaggos
|
|
« Απάντηση #11 στις: Σεπτέμβριος 02, 2013, 01:44:44 μμ » |
|
Κωστα και Αντωνη σας μερσω!!! Αντε τωρα να καταλαβεις στα σιγουρα αν εχει χτυπημα η οχι. Μου φαινετε θα ζητησω φωτο απο τον πωλητη στο σλαμπ. Πειτε κατι και για την τιμη ρε παιδια?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #12 στις: Σεπτέμβριος 02, 2013, 01:45:51 μμ » |
|
Κωστα πως το βρηκες το νομισμα?
Το νόμισμα είναι αυτό... Πρέπει να κατεβάσω τις φωτό από το imageshack και ανεβάσω λίγο μικρότερες.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #13 στις: Σεπτέμβριος 02, 2013, 01:48:52 μμ » |
|
με την τελευταια αναρτηση του κωστα,εσβησα αυτα που ειχα ετοιμασει να ανεβασω..αρα λοιπον,οτι γραμμες και ''χτυπηματα'' ηταν απο την επεξεργασια ...αλλα δειχνει τελειως διαφορετικο και πιο ομορφο τωρα που το ανεβασε ο κωστας!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
lefmaggos
|
|
« Απάντηση #14 στις: Σεπτέμβριος 02, 2013, 01:55:42 μμ » |
|
οντως τωρα ειναι πιο ομορφο!!! Κωστα εισαι αρχοντας!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|