greenday
|
|
« στις: Αύγουστος 31, 2013, 05:30:29 μμ » |
|
Κοιτάζοντας για να περασει η ωρα ενα κουτακι με δραχμες και διδραχμα (καναρη-καραισκακη) επεσε στα ματια μου σχεδον κατευθειαν μια δραχμη που ,βλεποντας πολλες φορες τον ορο Προυφλαικ μου ηρθε αυτο στο μυαλο, ειδα οτι εχει παραξενο "χρωμα" και το σχεδιο αποτυπωμένο αρκετα καλα...
Απλα θελω να τροφοδοτησω την περιεργεια μου και ελπιζω να μην μου φωναξετε επειδη το εβαλα....!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
greenday
|
|
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 31, 2013, 05:32:47 μμ » |
|
και η αλλη πλευρα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
greenday
|
|
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 31, 2013, 06:51:12 μμ » |
|
βλεπω οτι εχει εμφανιστει ατομα αλλα δεν μιλαει κανεις!!!! μπορειτε να μου πειτε οτι κανω λαθος και δεν το βλεπω καλα δεν ντρεπομαι ουτε παρεξηγω μην φοβαστε!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
συλλεκτρια-κα
|
|
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 31, 2013, 06:58:41 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
georok
|
|
« Απάντηση #4 στις: Αύγουστος 31, 2013, 07:03:18 μμ » |
|
Δεν μου φαίνεται για prooflike, αλλά και έτσι να είναι στην κατάσταση που βρίσκεται δεν έχει κάποια αξία
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #5 στις: Αύγουστος 31, 2013, 07:04:34 μμ » |
|
greenday (συγνωμη που δεν θυμαμαι το ονομα σου ) αν εννοεις οτι το συγκεκριμενο νομισμα ειναι προυφλαικ,δεν το νομιζω..τουλαχιστον απο τις φωτο δεν φαινεται κατι τετοιο...και νομιζω πως αν κρινω απο την ''οξειδωση'' του χαλκου,δεν νομιζω να ειχε παραμεινει αυτη η αισθηση..αν ηταν σε bu ισως να υπηρχε περιπτωση,αλλα τωρα δεν νομιζω..ισως σε μπερδευουν οι μαυριλες στις λεπτομεριες και σου φαινεται να ξεχωριζει περισσοτερο το αναγλυφο.. ας πουν και οι αλλοι την γνωμη τους...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
greenday
|
|
« Απάντηση #6 στις: Αύγουστος 31, 2013, 07:11:21 μμ » |
|
πολυ πιθανο να ειναι ετσι οπως το λες για τις μαυριλες....αλλα το κανονικο νομισμα ειναι φωτο+1... δηλαδη το αδικει λιγο μου φαινετε...ειδικα η πισω οψη φαινετε καραμπαμ!!! με γυμνο ματι βλεπω τα κουμπια απο το πουκαμισο λεμε!!! χαχαχα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #7 στις: Αύγουστος 31, 2013, 07:16:24 μμ » |
|
και εγω τα βλεπω απο τις φωτο..αυτο δεν σημαινει οτι θα ειναι προυφλαικ..θα μπορουσε να χαρακτηριστει unc (για το συγκεκριμενο δεν ειμαι σιγουρος βεβαια) αλλα οσι προυφλαικ..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
greenday
|
|
« Απάντηση #8 στις: Αύγουστος 31, 2013, 07:20:33 μμ » |
|
δεν εφερα αντιρησση σε αυτα που ειπες !! και το πιθανοτερο ειναι να εχεις δικιο!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #9 στις: Αύγουστος 31, 2013, 07:23:01 μμ » |
|
νταξει..αν και πιστευω οτι ειναι σωστα αυτα που λεω,ας μας πει και κανεις αλλος την γνωμη του για να ειμαστε σιγουροι...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #10 στις: Αύγουστος 31, 2013, 07:26:26 μμ » |
|
Για μένα (πάντα από τις φωτογραφίες που βλέπω) το νόμισμα φαίνεται κυκλοφορημένο και μάλιστα θα το ταξινομούσα μια κατηγορία κάτω από XF.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
georok
|
|
« Απάντηση #11 στις: Αύγουστος 31, 2013, 07:41:44 μμ » |
|
Ένα δικό μου που το έχω δείξει και σε καναδύο από κοντά και συμφωνησαν ότι είναι prooflike
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
georok
|
|
« Απάντηση #12 στις: Αύγουστος 31, 2013, 07:45:32 μμ » |
|
και ένα 10δραχμο πάλι το ίδιο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #13 στις: Αύγουστος 31, 2013, 07:57:00 μμ » |
|
εγω ρε Γιωργο δεν τα κανω για P.L ειδικά το 10ρικο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
solferino
|
|
« Απάντηση #14 στις: Αύγουστος 31, 2013, 07:58:21 μμ » |
|
den μοιάζει κανένα από τα παραπάνω για προυφ λαικ. Η γνώμη μου και μόνο.
Βασίλης,
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Οι μεγάλοι πόνοι είναι βουβοί.
|
|
|
|