αφού τα κληρονόμησε απο τον παππού της λεει
Αγαπητέ μου gerok,
Επειδή διακρίνω ένα ύφος , που αν κάνω λάθος ζητώ συγνώμη, θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι δεν έχω κανέναν λόγο να πω ψέμματα για το πως βρέθηκαν στα χέρια μου. Λογικά δεν έχεις καταλάβει τι "επιδιώκω" . Θα ενημερώσω εσένα αλλά και κάποιους που δεν γνωρίζουν.
1ον. Τα νομίσματα πλαστά ή μη τα ανέβασα για εκτίμηση. Να μου πει κάποιος αν είναι πλαστά, αν είναι γνήσια, αν έχουν κάποια αξία κτλ. Αν τα ήξερα δεν θα ρωτούσα. Αν δεν κάνω λάθος ανέβασα αυτό το post για εκτίμηση και όχι για πώληση.
2ον. Αν ήμουν κάποιος επιτήδειος άνθρωπος που ήθελε να τα πασάρει θα τα έβγαζε προς πώληση κατευθείαν και αν έλεγε κάποιος για πλαστό θα επέμενα με διάφορα τεχνάσματα για την γνησιότητα.
3ον. Ο παππούς μου δεν είχε γνώσεις υπολογιστή, εγώ και τα αδέλφια μου του τα δείχναμε, αλλά βόλτες στην Αθήνα και με διάφορους άλλους συλλέκτες έκανε. Αν αγόρασε εις γνώση του αυτά τα νομίσματα έχε καλώς, αν όχι, πίστεψέ με, με εξοργίζει το γεγονός ότι μπορεί κάποιος να τον κορόιδεψε.
4ον. Μου είναι πολύ εύκολο να βρω όχι έναν... Αλλά 10 εκτιμητές και να δώσω τα γνήσια σε έναν έμπορα και μετά να τα μοσχοπουλήσει σε συλλέκτες.. Μπορεί και σε εσένα τον ίδιο. Αν ενδιαφερθεί κάποιος για κάποιο νόμισμα το δίνω και φυσικά σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Υπάρχουν ήδη 2 μέλη από το steki που έδωσα κάτι και - θεωρώ , όπως και άλλοι - ότι δόθηκαν σε πάρα πολύ καλή τιμή, κάτω του στάνταρντ. Θα ήθελα η συλλογή του να πήγαινε σε συλλέκτες, είναι σε μένα που να σου πω και την αλήθεια εκτός από ένα ιστορικό ενδιαφέρον δεν έχω κάτι άλλο.. Δυστυχώς το μικρόβιο του συλλέκτη δεν το έχω!
Εν κατακλείδι, αν θέλεις να πιστέψεις ή όχι είναι καθαρά δικαίωμά σου, απλά το ύφος , και ειδικά όταν επαναλαμβάνεται σε ένα ποστ για δεύτερη φορά δεν μου αρέσει καθόλου, μπορείς φυσικά και να μην απαντήσεις καθόλου από το να γίνεσαι εριστικός, για μένα βέβαια.
Επαναλαμβάνω όμως, αν απλά το λες για να το πεις και δεν υποβόσκει η ειρωνεία ή ύφος ή οτιδήποτε παρόμοιο, τότε η απάντησή μου είναι άκυρη.