kostakis88
|
|
« Απάντηση #15 στις: Αύγουστος 31, 2013, 02:24:24 μμ » |
|
αν υπαρχει κανα ξεμπαρκο (χαρτακι,οχι μπιφτεκι! ) θα ηθελα και εγω κανενα...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #16 στις: Αύγουστος 31, 2013, 02:26:04 μμ » |
|
στείλτε διευθύνσεις ...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #17 στις: Αύγουστος 31, 2013, 02:53:52 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
greenday
|
|
« Απάντηση #18 στις: Αύγουστος 31, 2013, 03:56:15 μμ » |
|
μιας που λεμε για σπιρτοκουτα...... Ας ριξω και εγω 2-3....!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #19 στις: Αύγουστος 31, 2013, 03:57:26 μμ » |
|
της lucky strike ειναι φοβερο!!για βαλε μερικες φωτο ακομα απο αυτο..πχ μεσα,απο που αναβει...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
greenday
|
|
« Απάντηση #20 στις: Αύγουστος 31, 2013, 04:05:55 μμ » |
|
Καταρχας τα βρηκα στο σπιτι που νοικιαζα στην θεσσαλονικη σαν φοιτητης...και φευγοντας τα πηρα διοτι μου αρεσαν!!!! Το μπλε φαινεται να ειναι το εξωτερικου ενω το Lucky strike εχει στα πλαγια με μικρα γραμματα , το υπουργειο υγειας προειδοποιη οτι το καπνισμα βλαπτει σοβαρα την υγεια, ενω τα αλλα 2 ειναι ελληνικα (το prince Και το haagen-dazs)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #21 στις: Αύγουστος 31, 2013, 04:07:12 μμ » |
|
πολυ ομορφο και πρωτοτυπο!!απο που αναβει?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
greenday
|
|
« Απάντηση #22 στις: Αύγουστος 31, 2013, 04:10:29 μμ » |
|
εαν δεις την 2η φωτογραφια.....φαινονται γραμμες επειδη απο εκει αναβει και φαινεται οτι εχει χρησιμοποιηθει απο εκει.....!!
ειναι και καλη σαν "συσκευασια" διοτι το πιανεις και το "καταλαβαινεις" δεν ειναι χαρτινο!!!
Πριν απο κανενα 4μηνο(?) στο στεκι καποιος πουλουσε σπιρτοκουτα απο την 21η απριλιου και απο πισω ειχε ηρωες του 21...αυτα ηταν ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ και επρεπε να τα παρω αν και δεν με ενδιαφερουν τα σπιρτοκουτα!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #23 στις: Αύγουστος 31, 2013, 04:19:25 μμ » |
|
εαν δεις την 2η φωτογραφια.....φαινονται γραμμες επειδη απο εκει αναβει και φαινεται οτι εχει χρησιμοποιηθει απο εκει.....!!
εννοεις αυτο που ειναι πανω απο τα σπιρτα? ασε,πριν μερικα χρονια οταν ημουν πιο πιτσιρικας,ειχε ο παππους μου 2-3 σακουλες μεγαλες γεματες με σπιρτοκουτα!!με διαφορα θεματα,πεταλουδες,λουλουδια,αυτοκινητα,ηρωες,καραγκιοζη, ενα μελεουνι που λεμε και εδω! αλλα τα πεταξαν νομιζω.. τωρα απο που τα βρηκε,δεν γνωριζω..παντωες ειχε φτιαξει 2-3 ξυλινα σπιτακια με χρησιμοποιημενα σπιρτα..μαλιστα τους εφτιαχνε και εγκατασταση μεσα και τους εβαζε λαμπα και φωτιζε!αλλα κανονικα ολα,με παραθυρα,τζαμια κτλ...ισως να τα ειχε απο κει τα τοσα σπιρτοκουτα!!μηπως να παω στο σπιτι να τα ψαξω αν υπαρχουν ακομα??
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
greenday
|
|
« Απάντηση #24 στις: Αύγουστος 31, 2013, 04:25:53 μμ » |
|
οχιιιι απο την ΚΑΤΩ ΠΛΕΥΡΑ του κουτιου αναβουν....εξωτερικα και κατω...καμμια σχεση με το καπακι αναβει απο κατω...απο εκει που το στερεωνεις !
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #25 στις: Αύγουστος 31, 2013, 04:31:35 μμ » |
|
μαλιστα..αν και δεν διακρινω τις γραμμες που λες,καταλαβα τουλαχιστον απο που αναβουν!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
georgius iii
Χάλκινο μέλος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
ισχύς εν τη ενώσει
|
|
« Απάντηση #26 στις: Αύγουστος 31, 2013, 04:51:10 μμ » |
|
Αυτα που εχεις εσυ Αντωνη ειναι τοκομεριδια. Δεν ειναι μετοχες. Ειναι κομματια απο τις μετοχες. Εγω μιλαω για ολοκληρο φυλλο ή τουλαχιστον να εχει τη μετοχη επανω (το μεγαλο κομματι). Δεν εχουν καποια αξια για να τα πουλησεις, μπορεις ομως να τα χαρισεις εδω μεσα! Στα σπιρτοκουτα επισης υπαρχουν πολλες ωραιες σειρες, ειδικα απο την εποχη που ηταν κρατικο μονοπωλειο. ωραία λοιπόν ..χαρίζονται τοκομερίδια Τόνυ αν περισσεύει θα ήθελα και εγώ ένα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Τα αγαθά κόποις κτώνται".
|
|
|
mpifteki
|
|
« Απάντηση #27 στις: Αύγουστος 31, 2013, 06:24:07 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #28 στις: Αύγουστος 31, 2013, 06:26:37 μμ » |
|
ομολογώ οση ωρα τα εψηνα..σε σκεφτόμουν
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #29 στις: Αύγουστος 31, 2013, 06:28:32 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|