Απο το πουθενα δεν τα τσιμπισα τα 2700. Μου πουλησες ενα κερμα που αρχικα ηταν υποθετικα προυφ64 μετα εγεινε προυφ66.
Και δεν τα τσιμπισα απο το πουθενα οταν ενα προοφ 65 εχει τιμη 3000. Οι πιαστρες ειναι του 1949 και ειναι πλεον υπερ λεσχης. Αν ακομα πιστευεις οτι τα τσιμπησα απο το πουθενα φερε μου πισω το κερμα μου που αυτο θελω και παρε τα λεφτα .
Ακομα εστειλα 14 κερματα και γυρισαν πξσω 13 και ενα πουλημενο πριν καν το δω.
Αστο βασιλη εξαλλου δενξαναστελνω . Τα στελνω μονος μου πιο ευκολο το βρισκω .
Δημητρακη (κατασκευαστη) καλοριζικο το κατοσταρικο του 35 τσαμπα το πηρες αν το πηρες κατω απο 3000.
Στειλε μου το εμαιλ σου να σου στειλω φωτο και τιμολογιο
Ρε φιλε εγώ τρελός ειμαι και το πουλησα το κέρμα?Ετσι απο τον εγκεφαλο μου το πουλησα?Γιατι δεν πουλαγα και τα υπολοιπα?Μσακια δεν βγηκαν ολα?
Εσυ δεν μου ειπες να το σλαμπαρω και να το σπρωξω?
Δεν σου έχω πουληση άλλα τρια?
Και αφου λοιπον εκανα λαθος και πουλησα το δικο σου κερμα τζαμπα 2700 συν ενα μασουρι κοκινα πιαστρακια 1949 τι άλλο θες?
Κανα χωραφι στην Φιλοθέη?
Συνέχιζε να κανεις την Κατινα,οσο και να με διαβάλεις κακο δεν μου κάνεις ουτε στεναχοριεμαι..
Εάν λοιπον δεν ειχα αμφιβολια δεν θα σου εδινα 27 κατοσταρικα συν ενα μασουρι.
Τώρα εσύ θες να κάνεις τον πονηρό οτι σε ριξαμε και πας να βρεις το δικιο σου εδω μέσα,ε γιατι δεν πας και στην Ανιτα Πάνια ρε Διονυσακο?.
Διονυσακη τα ντιπαρισμένα κέρματα δεν γράφουν ΜΣ66 αν το ξέρεις.
Τωρα λοιπον συνεχισε να λες μ ######ς δημοσια να γελάνε κ οι οχτροι μας οι ρουφιάνοι.
Τελσπαντων,
οτι με θες παρε τηλ.
Δυο φορες στα 5 χρονια εχουν μπερδευτη νομισματα και τις δυο με σενα.
Εχεις δικιο,αν δεν σε φτανουν τα 27 κατοσταρικα και το μασουρι με τα ακυκλοφορητα ελα να σου δωσω κιαλλα λεφτα.Μονον εσυ οταν σου πουλανε κερμα να δινεις ενα 10 τοις εκατο κι οχι 3 τοις εκατο.
Το τι ειπε ο πιπας ο πεπος και το τι ο κοστοπουλος στα παπαρια μου.Κατσε να ακους αυτους που σε βριζουν πισοπλατα.
Οτι με θες ελα να με βρεις και ξερεις που.
Πεπο εαν ξαναμαθω οτι λες μ ######ς για μενα θα σου βγαλω ταπλυτα στην μπουγαδα.Νταξει???