silverfever
|
|
« στις: Αύγουστος 19, 2013, 12:20:39 μμ » |
|
Καλη σας μερα! ειμαι νεος στην παρεα και εχω γοητευτει απο τον κοσμο των πολυτιμων μεταλλων και νομισματων τον τελευταιο καιρο . Δεν σας κρυβω οτι τους τελευταιους μηνες ισως να εχω διαβασει πιο πολυ απο οτι διαβαζα σχολειο και σιγουρα με περισσοτερη ευχαριστηση!!! Ομολογω οτι στη παρεα σας βρηκα πολλες πληροφοριες , σοβαρες απανησεις και σιγουρα αποτελει σημαντικη πηγη αυτων των λιγων που ξερω!! Με ενδιαφερει πιο πολυ το επενδυτικο μερος παρα το συλλεκτικο (τουλαχιστον για αρχη μεχρι να αποκτησω καποια βαση) . Θα ελεγα οτι κλινω προς το ασημι και κυριως κλασσικα νομισματα phillharmonics , maple leaf κτλ. (οχι οτι με χαλαει καμια λιριτσα), αλλα γιατι ειναι πιο επιθετικο στις αυξομειωσεις, πιο φτηνο πχ με 1000ε ασημι εχεις πιο μεγαλη διασπορα και πιο πολλα να χαζευεις ! Θ ξεκινησω αλλο θεμα με απορειες που εχω σας ευχαριστω που με δεχτηκατε και καλες υπολοιπες βουτιες!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Perth mint κ' ξερο ψωμι!!
|
|
|
georok
|
|
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 19, 2013, 12:24:12 μμ » |
|
καλωσήρθες!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
chris_1972
|
|
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 19, 2013, 12:46:36 μμ » |
|
Καλώς ήρθες στην παρέα μας, υπάρχει πλούσια θεματολογία και όποια απορία υπάρχει, με χαρά όλοι εδώ να βοηθήσουμε.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Μη λησμονείτε ότι όλα γυρίζουν !!!!
|
|
|
lefmaggos
|
|
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 19, 2013, 12:50:54 μμ » |
|
Καλως ηρθες στο στεκι φιλε!!!καλα να περνας!!!
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 19, 2013, 12:59:58 μμ από lefmaggos »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #4 στις: Αύγουστος 19, 2013, 01:07:53 μμ » |
|
Καλως ηρθες φιλε μου!!Καλη διαμονη!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
silverfever
|
|
« Απάντηση #5 στις: Αύγουστος 19, 2013, 01:25:49 μμ » |
|
Σας ευχαριστω για την θερμη υποδοχη!!! Μιας και ειστε εδω και αν κρινω απο τα αστερια σας κατι 8α ξερετε να σας ρωτησω ποσο περιπου αξιζει μια βικτωρια του 1882 Αγ. ΓΕΩΡΓΙΟ σε καλη κατασταση? και μια απορια νεου το up που βλεπω στις αγγελιες τι σημαινει? να ανεβει/κλεισει η αγγελια?? ευχαριστω και παλι
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
georok
|
|
« Απάντηση #6 στις: Αύγουστος 19, 2013, 01:28:07 μμ » |
|
με χρυσά δεν ασχολούμαι να σου απαντήσω.. το up το γράφουμε γιατί όταν μπαίνουν πολλές πωλήσεις-δημοπρασίες, μετα πό κανα δυο μέρες η αγγελία της πώλησης έχει φτάσει στην δεύτερη σελίδα και μπορεί να μην την δεί κάποιος.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
chris_1972
|
|
« Απάντηση #7 στις: Αύγουστος 19, 2013, 01:38:52 μμ » |
|
Σε αυτή την χρονολογία έχει και μια ποικιλία να την πούμε και στα δυο νομισματοκοπεία που είναι κομμένη οπότε χωρίς φωτογραφία θα είναι άδικο να σου πούμε πόσο αξίζει. Βάλε μια φωτογραφία να δούμε.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Μη λησμονείτε ότι όλα γυρίζουν !!!!
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #8 στις: Αύγουστος 19, 2013, 01:43:09 μμ » |
|
Βαλε μας μια φωτογραφια στην online-εκτιμηση!!Θα πρεπει να εχει υποχρεωτικα ενα σηματακι με ενα γραμμα που να δειχνει M ή S!Αν δεν εχει τιποτα χαιρετα μου τον πλατανο την νυχτα με φεγγαρι!! Για να ανεβασεις φωτο κοιτα εδω: http://steki-syllekton.gr/index.php?topic=7860.0
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 19, 2013, 01:53:42 μμ από milou »
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
silverfever
|
|
« Απάντηση #9 στις: Αύγουστος 19, 2013, 01:51:38 μμ » |
|
κατω απο τη βικτωρια εχει το s και η μια οψη ειναι τυπωμενη αναποδα απο την αλλη!. πλαστη δεν ειναι γιατι ειχε και 14 φιλες που πηραν στην ττε πριν χρονια! θα οργανωθω συντομα και με φωτογραφιες !!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #10 στις: Αύγουστος 19, 2013, 01:59:54 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
|
paulinaj
|
|
« Απάντηση #12 στις: Αύγουστος 19, 2013, 02:27:16 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«μη μου τους κύκλους τάραττε»
|
|
|
silverfever
|
|
« Απάντηση #13 στις: Αύγουστος 19, 2013, 02:54:18 μμ » |
|
Σας ευχαριστω και παλι. Μπορει καποις να μου προτεινει με πμ καποιο εμπορα , ελληνικο σαιτ που να πουλα ασημι 1οζ φιλαρμονικη, καναδικα, κοαλα, κουκς, κτλ σε ρεαλιστικες τιμες? παντως λογικα για ποσοτητα συμφαιρει μονο απο γερμανια σωστα? αν ναι εχετε παρει απο καποιο σαιτ? ποιο προτεινετε? παντως στις αγγελιες η προσφορα ειναι περιορισμενη !
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
vaspyr21
|
|