Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Νοέμβριος 22, 2024, 01:57:10 μμ
Ψηφοφορία
Ερώτηση: τι ψηφίζατε πριν ξεσπάσει η κρίση?
Πασοκ - 4 (18.2%)
νδ - 7 (31.8%)
συριζα - 2 (9.1%)
κκε - 0 (0%)
αλλο - 9 (40.9%)
Σύνολο ψηφοφόρων: 21

Σελίδες: [1] 2
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Τι ψηφίζατε πριν την κρίση ?  (Αναγνώστηκε 5833 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
solferino
Πλατινένιο
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας

coincoholic

Προφίλ
« στις: Αύγουστος 14, 2013, 06:31:18 μμ »

Μιας και βλέπω όλο και πιο πολλούς και ηθικολογούν στο Στεκι για το πόσο ανάλγητοι ειναι οι πολιτικοί μας και πόσο εντεχνα πανε να φανε τα λεφτά μας (με φορους , εισφορές κλπ) αλλά από καποιους που γνωρίζω προσωπικά εχουν φάει από το πάσης φύσεως 'μελι' και ηθικολογούν πάραυτα,  κάνω αυτή τη ψηφοφορία για να αποδείξω (αν είστε ειλικρινείς) ότι και εσεις είστε το ιδιο συνυπεύθυνοι με τους πολιτικούς μας για το χάλι της χώρας.
Η ψηφορορία είναι μυστική αλλά σας παρακαλώ να πείτε την αλήθεια.
Οποιος επιλεξει την επιλογή 1 και 2 'καίγεται'.

Λίγη ειλικρίνια δεν βλάπτει αν πρόκειται για την πατρίδα σας.

Και επισης λίγη αυτοκριτική. Ξέρετε , οι μόνοι που βελτιώνονται είναι αυτοί που παραδέχονται τα λάθη τους και προχωρούν. Οι άλλοι θα παραμείνουν κουτοπόνηροι, μικροί και 'λίγοι' και οτιδηποτε άξιο.
Καταγράφηκε

Οι μεγάλοι πόνοι είναι βουβοί.
solferino
Πλατινένιο

coincoholic

Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 14, 2013, 06:34:52 μμ »

εγώ ψήφισα. Για ελάτε να δούμε!!!!!!!!!!
Καταγράφηκε

heretic77
Χρυσό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 14, 2013, 06:46:09 μμ »

Εχω κανει το λαθος στην αρχη νεος γαρ και ψηφιζα πασοκ, απο ενα σημειο και μετα ομως Ενωση Κεντρωων , αλλα χαντακωθηκε ο καημενος....
Για εμενα Μπιλ δεν υπαρχει καμια εννοια κρατους, το κρατος ειναι αυτο που θελουν οι πολιτες να ειναι, ο καθρεφτης της κοινωνιας. Ουτε χουντα εχουμε ουτε δικτατορια ουτε τιποτα, εκλογες γινονται και ο κοσμος διαλεγει αυτους που διαλεγει
Καταγράφηκε

To συλλεκτικο μου καναλι https://www.youtube.com/channel/UC7Y1rZIJJwfT2IhUkIfrzVw
athas
Πλατινένιο
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 14, 2013, 06:46:40 μμ »

Το "άλλο" είναι λίγο θολό. Μήπως τώρα που είναι αρχή το ξεκαθαρίσεις λίγο. Υπήρχε π.χ. ΛΑΟΣ, Πράσινοι, Δημοκρατική Αριστερά. Κόμματα που άλλα μπήκαν και άλλα παρά λίγο έμειναν έξω.
Καταγράφηκε

*Λάθε βιώσας*
solferino
Πλατινένιο

coincoholic

Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Αύγουστος 14, 2013, 06:49:44 μμ »

Θανάση μου δεν εχει σημασία. Σημασία εχει ποσοι ψηφίσανε επι της ουσίας νδ και πασοκ. ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟ  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΑΝΕ.
Καταγράφηκε

athas
Πλατινένιο
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Αύγουστος 14, 2013, 06:53:39 μμ »

Αφού το θέτεις έτσι, ψηφίζω και βλέπουμε.
Καταγράφηκε

*Λάθε βιώσας*
chris_1972
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Αύγουστος 14, 2013, 08:05:27 μμ »

Αυτό το θέμα που άνοιξες Βασίλη είναι μεγάλο και περιέχει πολλές απόψεις σε σημείο λογομαχίας μεταξύ μας.  Θα τον ρίξω τον ψήφο μου αλλά θέλω να γνωρίζεται ότι εχω πάψει να πιστεύω πλέον στους πάση φύσεως πολιτικούς και ούτε θεωρώ τον εαυτό μου συνυπεύθυνο για το σημερινό κατάντημα της χώρας μας. Αυτές οι ιστορίες ξεκινούν για μένα 30 χρόνια πίσω που θεωρώ εντέχνως μας οδήγησαν σε αυτό το σημείο που βρισκόμαστε σαν χώρα σήμερα. Για να μη σας κούραζω το τελευταίο που θέλω να πω είναι ότι δεν υπάρχει κράτος, δεν με προστατεύει, δεν μου παρέχει καμία υπηρεσία, εγώ όμως πρέπει να πληρώνω τις υποχρεώσεις μου σε αυτό, είμαι απογοητευμένος δεν τους πιστεύω πια, κανένα τους.
Καταγράφηκε

Μη λησμονείτε ότι όλα γυρίζουν !!!!
solferino
Πλατινένιο

coincoholic

Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Αύγουστος 14, 2013, 08:10:39 μμ »

Χρήστο μου δεν διαφωνώ. Αλλα και δεν συμφωνώ!!!

Αν γεννήθηκες το 1972, εχεις ψηφίσει αρκετές φορές. Αν όλες τις φορές εχεις ψηφίσει π.χ. πασόκ εισαι και συ συνυπεύθυνος για την κατάντια της χώρας μας και ας μην εχεις κλέψει ή φοροδιαφύγει ούτε ένα ευρώ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΝΕ ΟΧΙ ΟΙ ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ .

Δεν τα φάγαμε μαζι όπως ειπε το παχύδερμο αλλά σε εναν βαθμό φταίμε και εμείς. . . .

Αν τώρα  καποιος  ΚΑΙ ψήφιζε π.χ. Πασοκ ΚΑΙ φοροδιέφευγε ειναι 100% ένοχος. ΚΑι ας μην ηθικολογεί οτι πανε να του φανε τα λεφτα ή ότι άλλο θελει. ΔΕν αναφερομαι σε καποιον συγκεκριμενα και ουτε σε σενα Χρηστο μου. Ουτε το επίθετο του δε γνωρίζω και το ξέρεις .
Καταγράφηκε

milou
Πλατινένιο

«Καιρόν πρόσμενε»

Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Αύγουστος 14, 2013, 08:16:06 μμ »

Βασίλη βάλε και μια  κατηγορία ακομα. Αυτούς που κάνανε αποχή ή λευκό. Αυτοί ειναι χειρότεροι και από τους ψηφοφόρους της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Ειδικά στις τελευταίες εκλογές . Αναποφασιστικότητα
Καταγράφηκε

«Καιρόν πρόσμενε»
chris_1972
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Αύγουστος 14, 2013, 08:21:38 μμ »

Βασίλη εχω ψηφίσει αρκετές φορές μέχρι και τις τελευταίες εκλογές του 2009 το ίδιο κόμμα χωρίς να τρέχω από πίσω τους και ούτε να εχω να κερδίσω κάτι από αυτούς δλδ καμία θέση και κανένα ρουσφέτι μπέσα σου το λέω, πίστευα ότι αυτούς που ψήφιζα θα νοικοκυρέψουν τον τόπο αλλά δυστυχώς. Αυτα από μένα δεν εχω κάτι άλλο να πω, πληρώνουμε το τίμημα των λανθασμένων επιλογών μας, καλή συνέχεια στο θέμα που άνοιξες.
Καταγράφηκε

Μη λησμονείτε ότι όλα γυρίζουν !!!!
solferino
Πλατινένιο

coincoholic

Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Αύγουστος 14, 2013, 08:29:27 μμ »

milou , συμφωνώ . Ας το κανει ο Χρηστος αν μπορεί δεν τα παω καλα με τα pc. Chris ανάλαβε!

Αυτό που θελω να καταδείξω χωρις διαφωνίες, ιντριγκες, και τσακωμούς είναι ότι σε εναν βαθμό φταίμε όλοι . Εσυ Χρήστο, με αυτά που λες, φαινεται να εχεις κανει την αυτοκριτική σου και να άλλαξες γνώμη.

Αλλά υπάρχουν πολλοί που εκμεταλεύτηκαν τον δικομματισμό και φοροδιεφευγαν κάργα, επαιρναν δημοσια εργα κάργα, εκλεβαν κάργα, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΤΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ ΕΙΤΕ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ κ###υ.
Καταγράφηκε

lefmaggos
Πλατινένιο

εισαι στο μυαλο,κατι μαγικο.........

Προφίλ WWW
« Απάντηση #11 στις: Αύγουστος 14, 2013, 10:04:04 μμ »

Βασιλη εγω δεν εχω καταλαβει ενα πραγμα.
Να ψηφιζουμε τι?
Οπως ειναι φτιαγμενος ο εκλογικος νομος λευκο ριχνεις στον πρωτο παει, ακυρο βγαινει στον πρωτο παει.Οτι και να ψηφιζεις καπου παει.Να μη ψηφιζεις για μενα ειναι χειροτερο.
Για σενα τι ειναι καλυτερο τελικα?Αφου ολοι ειναι τα ιδια σκατα.
Οτι φταιμε ολοι συμφωνω,αλλα για σενα τι πρεπει να γινει?
Και για να μη παρεξηγηθουμε ο τονος μου ειναι φιλικος!!
Καταγράφηκε
HONEST
Αργυρό μέλος

Αν τα λάθη διδάσκουν,τότε έχω καταπληκτική μόρφωση

Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Αύγουστος 14, 2013, 10:07:08 μμ »

αυτο το τοπικ θα παρει φωτια...
κλειδωστε το προαιρετικα... Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο
Καταγράφηκε

THINK BEFORE TYPE
solferino
Πλατινένιο

coincoholic

Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Αύγουστος 14, 2013, 10:13:15 μμ »

θα σου πω τη γνώμη μου...

Παλιά το επιχείρημα αυτών που ψηφιζαν πασοκ-νδ όταν τους έλεγα τι ψήφιζα μου έλεγαν 'ρε φίλε αφού δεν πρόκειται να βγούν ψήφισε νδ ή πασοκ'. Για αυτό φτάσαμε εδώ.

Αν έβλεπαν αυτήν την 'πολιτική απομονωση' οι πολιτικοι μας απο το 1984 κιόλας θα είχα φτιαχτεί καινούριες πολιτικές ομάδες και οι ήδη βουλευτές θα φρόντιζαν να είναι καλύτερο στη δουλειά τους.

Στο ερώτημα σου , πιστεύω πως με την τεράστια απόρριψη που θα εισπράξουν ή θα πανε σπίτι τους ή θα ασχοληθουν με την πολιτική μονο οι αξιοι . Πρεπει να καταλαβεις και εστ λευτέρη μου και όλοι πως εμεις εχουμε το πανω χερι. Εμεις παιζουμε και αυτοι χορεύουν . 40 χρονια συνεβαινε το αντίθετο. Αν δεν μας αρεσει το εργο τους, γιαούρτωμα και σπίτι. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΟΥΜΕ, ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΥΦΟΥΝΕ!!!! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ.

ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΚΑΙ ΕΠΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΛΥΨΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ.
Καταγράφηκε

HONEST
Αργυρό μέλος

Αν τα λάθη διδάσκουν,τότε έχω καταπληκτική μόρφωση

Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Αύγουστος 15, 2013, 11:46:29 πμ »

τωωωρα ,σας εφεξε.??
σολφερινο συμφωνω (με αυτο που εκανα πριν 10 χρονια)
ετσι ειναι..αλλα το προβλημα ειναι οτι και με ελαχιστο ποσοστο,αυτοι βγαινουν γιατι εχουν διαμορφωσει το συνταγμα σε μια απεραντη αλανα,καταπατησης και βιασμου της δημοκρατιας...
τα προβληματα ειναι οτι
α)  ειναι τεμπεληδες
β) δεν ντρεπονται..
γ) ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.!!!..(λογο ασυλιας)
δ) δεν εχουν οραμα για την πατριδα
κ.λ.π...κ.λ.π...η λιστα δεν τελειωνει..
με λιγα λογια αν δεν υπαρχει ο φοβος να λειτουργησει το ''γουδι'' δεν βαζουν μυαλο...(αν και οταν λειτουργησε λαθος ατομα εβγαλαν απ'την μεση) Λύπη.
Καταγράφηκε

THINK BEFORE TYPE
Σελίδες: [1] 2
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε:  

advertisement