..το νομισμα ειναι γνησιο κ δεν προσπαθω να το πουλησω αν θελεται μου λετε μια τιμη για το γνησιο.ευχαριστω!
Κατ' αρχήν δεν είπε κανείς κάτι σχετικό με το αν θέλεις να το πουλήσεις ή όχι.
Και μου κάνει εντύπωση που το επαναλαμβάνεις για 2η φορά αυτό..
Κατά δεύτερον, για να γίνει σωστή εκτίμηση εξ' αποστάσεως σε ένα νόμισμα, πρέπει να μπουν
μεγάλες και
καθαρές φωτογραφίες και των δύο πλευρών, αλλά και να γραφτούν όλες οι σχετικές παράμετροί του: βάρος, διάμετρος, πάχος. Διαφορετικά μην περιμένεις κάτι περισσότερο από αυτά που ήδη γράφτηκαν.
Τέλος, θέλω να σου επισημάνω το εξής: εάν το νόμισμα τελικά είναι όντως ψεύτικο, τι νόημα έχει να σου πει κάποιος την αξία ενός παρόμοιου γνήσιου ? Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ σε μια τέτοια περίπτωση είναι για να προσπαθήσεις να το πουλήσεις σαν τέτοιο... (υποθετικά μιλάω πάντα, και μην στραβώσεις σε παρακαλώ). Και επειδή κανείς από εδώ μέσα δεν θα συμφωνήσει ποτέ σε τέτοιες πρακτικές, σου λέω ότι η συζήτηση περί αξίας του θα τελειώσει εάν κριθεί σαν ψεύτικο, ενώ αντίθετα θα συνεχιστεί εάν φανεί γνήσιο.
Συνεπώς μπες στον κόπο να βάλεις σωστές φωτογραφίες, γράψε και όλα τα σχετικά στοιχεία, και μετά τα ξαναλέμε.