paulinaj
|
|
« στις: Ιούλιος 04, 2013, 11:39:13 μμ » |
|
Παιδιά διακοπές θα πάτε???και εαν ναι πείτε κανένα ωραίο σημείο στην Ελλαδίτσα μας ήσυχο με όμορφα νερά!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«μη μου τους κύκλους τάραττε»
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 05, 2013, 07:11:28 πμ » |
|
Kεφαλονια χωρις δευτερη σκεψη
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
greenday
|
|
« Απάντηση #2 στις: Ιούλιος 05, 2013, 07:17:52 πμ » |
|
Εγω συνδιαζω διακοπές με δουλειά!! Δουλεύω σε μια κατασκήνωση κάι τωρα σας στέλνω από το κρεβατΙ μου που ειναι σε ενα δωμάτιο με 7 παιδιά ακόμα... Παυλίνα Κρήτη δν ειναι άσχημα για διακοπες πάντως...εχουμε κ ωραίες παραλίες!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #3 στις: Ιούλιος 05, 2013, 07:35:39 πμ » |
|
Εμείς θα πηγαίναμε Μυτιλήνη, αλλά δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε φέτος. Σίγουρα όμως του χρόνου, αν είμαστε καλά.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I scream, you scream, we all scream, for ice cream.
|
|
|
|
giannis7
|
|
« Απάντηση #5 στις: Ιούλιος 05, 2013, 08:21:54 πμ » |
|
Καλημερα λοιπον μια επιλογη ειναι στις παραλιες τις Μεσσηνιας. +++++++
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
paulinaj
|
|
« Απάντηση #6 στις: Ιούλιος 05, 2013, 08:38:40 πμ » |
|
Καλημέρα!!! Μεσσηνία εεε??Εκει να πω την αλήθεια μου δε έχω πάει ποτέ...για πες κανένα γραφικό κ ήσυχο σημείο δε με ενδιαφέρει να έχει κλαμπ και σεζλονγκ και όλα τα σχετικά... Κρήτη εχω πάει μια φορα ναι το ξέρω οτι ειναι πανεμορφη απλα ο αντρας μου ηταν στρατιωτικός και υπηρέτησε πολλα χρόνια στην Κρήτη δε το έχει να ξαναπαει!!! Ούτε Κεφαλονια έχω πάει σκέφτηκα την Ιθάκη να πω την αληιθεια μου εχει παει κανεις Ιθάκη?? Μυτιλήνη πανεμορφη μεγάλη σου ευχομαι να το καταφέρεις και εμεις δε ειναι σιγουρο ακομα τιποτα απλα λεμε ετσι οτι θα το προσπαθήσουμε μπας και το καταφέρουμε οι καιροι ειναι δύσκολοι!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«μη μου τους κύκλους τάραττε»
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #8 στις: Ιούλιος 05, 2013, 09:26:17 πμ » |
|
Kεφαλονια
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #9 στις: Ιούλιος 05, 2013, 09:52:28 πμ » |
|
Φέτος για "αλλαγή", θα καθίσουμε σπίτι, αλλά σε διαφορετικές θέσεις απ' ότι πέρυσι και προ πέρυσι. Έτσι θα υπάρξει "αλλαγή" και θα πιστέψουμε ότι πήγαμε διακοπές.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #10 στις: Ιούλιος 05, 2013, 10:06:41 πμ » |
|
Φευγω τελος του μηνος 10 μερουλες Ζακυνθο.Μιχαλη απεναντι θα ειμαι.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
geopapai
|
|
« Απάντηση #11 στις: Ιούλιος 05, 2013, 11:05:37 πμ » |
|
Κεφαλλονιά ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΚΕΨΗ! +1000... αν και φέτος θα μείνω σπίτι...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
geopapai
|
|
« Απάντηση #12 στις: Ιούλιος 05, 2013, 11:08:38 πμ » |
|
Καλημέρα!!! Μεσσηνία εεε??Εκει να πω την αλήθεια μου δε έχω πάει ποτέ...για πες κανένα γραφικό κ ήσυχο σημείο δε με ενδιαφέρει να έχει κλαμπ και σεζλονγκ και όλα τα σχετικά... Κρήτη εχω πάει μια φορα ναι το ξέρω οτι ειναι πανεμορφη απλα ο αντρας μου ηταν στρατιωτικός και υπηρέτησε πολλα χρόνια στην Κρήτη δε το έχει να ξαναπαει!!! Ούτε Κεφαλονια έχω πάει σκέφτηκα την Ιθάκη να πω την αληιθεια μου εχει παει κανεις Ιθάκη?? Μυτιλήνη πανεμορφη μεγάλη σου ευχομαι να το καταφέρεις και εμεις δε ειναι σιγουρο ακομα τιποτα απλα λεμε ετσι οτι θα το προσπαθήσουμε μπας και το καταφέρουμε οι καιροι ειναι δύσκολοι!!!! Η Ιθάκη είναι όμορφη, αλλά μικρή και ΠΟΛΥ ήσυχη. Αν θες να βρεις ένα μέρος και να μήν το κουνήσεις καθόλου είναι ΟΚ, αλλιώς πήγαινε Κεφαλλονιά, που καί πολλές επιλογές έχεις, καί σχετικά ήσυχα είναι...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
edison
|
|
« Απάντηση #13 στις: Ιούλιος 05, 2013, 12:45:05 μμ » |
|
Ζάκυνθος και κεφαλονια,κέρκυρα και λευκάδα...ολα μας τα επτάνησα στολίζουν την Ελλάδα...καλό ετσι;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
vaspyr21
|
|
« Απάντηση #14 στις: Ιούλιος 05, 2013, 02:08:02 μμ » |