Απίθανος!!Και το κάνεις πρώτη φορά???
Ευχαριστώ.
Όχι, από φωτογραφία, ξέρω.
Νομίσματα ναι, πρώτη φορά ασχολούμαι να βγάλω, επιδιώκοντας ένα πραγματικά καλό αποτέλεσμα.
Και επειδή και με πμ με ρώτησαν, τα λέω εδώ:
Έχω 3 μηχανές, η πιο "καλή" είναι μια Pentax DSLR και για την οποία έχω άπειρους φακούς, δυστυχώς όμως κανέναν "macro". Ένας μπορεί να πλησιάσει αρκετά, και αυτόν δοκίμασα, αλλά το αποτέλεσμα δεν με ενθουσίασε. Είναι πολύ βαριά η μηχανή, και μου βγήκαν λίγο "κουνημένες".
Οπότε δοκίμασα τη δεύτερη, μια Nikon coolpix L330 (130 ευρώ την έχω πάρει από το Πλαίσιο) η οποία κάνει θαύματα, ΚΑΙ βγάζει και πολύ κοντά. Με αυτήν τράβηξα τις φωτο που είδατε (και θα τραβήξω κι άλλες).
http://www.plaisio.gr/fotografia-video/fotografikes-mixanes/cams-all/Nikon-Digital-Camera-L330-Black-kai-Coolkit-1307390.htmΚατασκεύασα (ξυλουργικώς) μια βασούλα για να κάθονται τα νομίσματα πάνω της σταθερά, προσάρμοσα και δυο φωτιστικά led (τα βλέπετε στις φωτογραφίες) για να γίνεται και νύχτα η δουλειά, και το αποτέλεσμα είναι αυτό που είδατε.
Χρειάζονται δύο τρίποδα, ένα για τις λίρες και ένα για τη μηχανή.
Η τρίτη μηχανή είναι μια πολύ μικρή Canon, και μ' αυτήν τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες που βλέπετε εδώ, γιατί το φαντάστηκα ότι θα ακολουθήσουν ερωτήσεις.
Καμιά απάντηση ως προς την αξία αυτών των λιρών, θα πάρω?