tom
|
|
« Απάντηση #15 στις: Ιούνιος 20, 2013, 11:57:21 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
O παιζων χανει και ο πινων μεθα.
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #16 στις: Ιούνιος 21, 2013, 12:10:38 πμ » |
|
Ρε παιδια τι πινετε?Πεστε και σε μενα φιλοι ειμαστε!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
vaspyr21
|
|
« Απάντηση #17 στις: Ιούνιος 21, 2013, 12:13:05 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
zobels
|
|
« Απάντηση #18 στις: Ιούνιος 21, 2013, 12:13:50 πμ » |
|
Έχεις δίκιο, πραγματικά. Ξεφύγαμεε. Αυτός ο ΛΕΩ κάτι μας έριξε στον καφέ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
mpifteki
|
|
« Απάντηση #19 στις: Ιούνιος 21, 2013, 12:26:28 πμ » |
|
Να σου φέρουμε την Εύα Λάσκαρη που ειναι πιο εύκολη και πιο φθηνη;Έτσι κιαλλιως τον ίδιο κ##ο έχουν. χαχαχαχαχαχα....κατι ξερεις εσυ!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
strataras
|
|
« Απάντηση #20 στις: Ιούνιος 21, 2013, 12:35:10 πμ » |
|
Τι να την κάνεις την Εβούλα,εάν λεφτά δεν υπάρχουν; Με τι λεφτά θα την κυκλοφορήσεις; Δαγκωτό το χρυσό και άντε γεια!!! Σαν δεν ντρέπεστε λίγο!!! Κάτσε να σας καρφώσω στις γυναίκες σας.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #21 στις: Ιούνιος 21, 2013, 07:58:15 πμ » |
|
Κάτσε να σας καρφώσω στις γυναίκες σας.
Το 40άρι φυσικά.Βλέπεις... βλέπεις γλυκιά μου τι απάντησα;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
LTZORTZAK
|
|
« Απάντηση #22 στις: Ιούνιος 21, 2013, 08:29:31 πμ » |
|
Έχεις δίκιο, πραγματικά. Ξεφύγαμεε. Αυτός ο ΛΕΩ κάτι μας έριξε στον καφέ. την επομενη φορα που θα κανονισουμε ελα να δοκιμασεις και εσυ μπορει και να σου αρεσει
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
LTZORTZAK
|
|
« Απάντηση #23 στις: Ιούνιος 21, 2013, 08:34:49 πμ » |
|
για να ειναι ενας αντρας ευτυχισμενος δεν πρεπει να ειναι ανεβασμενο αλλα κατεβασμενο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dionisisx
|
|
« Απάντηση #24 στις: Ιούνιος 21, 2013, 08:50:22 πμ » |
|
Και εγώ την Εύα θα έπερνα Λεωνίδα!!! Πιστευω ότι είναι η ομορφότερη και πιο sexy γυναίκα που έχω δει... Έχει και λεφτά Με αυτήν θα έπερνα ότι νόμισμα ήθελα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #25 στις: Ιούνιος 21, 2013, 09:44:44 πμ » |
|
Έχεις δίκιο, πραγματικά. Ξεφύγαμεε. Αυτός ο ΛΕΩ κάτι μας έριξε στον καφέ. την επομενη φορα που θα κανονισουμε ελα να δοκιμασεις και εσυ μπορει και να σου αρεσει Βρε συ τι τους εκανες τους ανθρωπους εκει που τους μαζεψες.Εχεις γινει επικινδυνος εχω την εντυπωση Λεο!!!Θα ερθω αλλα θα φερω ροφημα απο το σπιτι ναχω το κεφαλακι μου ησυχο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
geopapai
|
|
« Απάντηση #26 στις: Ιούνιος 21, 2013, 10:57:33 πμ » |
|
Αυτός ο ΛΕΩ κάτι μας έριξε στον καφέ. Νομίζω ότι τον είδα να κάνει κάτι παράξενες κινήσεις και να βγάζει κάτι από την τσάντα του... Είχε και εκείνο το τηλέφωνο-φακό-αντεροπορικό προβολέα και μας τύφλωνε...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
LTZORTZAK
|
|
« Απάντηση #27 στις: Ιούνιος 21, 2013, 12:16:20 μμ » |
|
Αυτός ο ΛΕΩ κάτι μας έριξε στον καφέ. Νομίζω ότι τον είδα να κάνει κάτι παράξενες κινήσεις και να βγάζει κάτι από την τσάντα του... Είχε και εκείνο το τηλέφωνο-φακό-αντεροπορικό προβολέα και μας τύφλωνε... ναι ειδες πως μεταμορφωσε το μιχαλη σε ευα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #28 στις: Ιούνιος 21, 2013, 08:01:05 μμ » |
|
Σαραντάρι δαγκωτό!!!! Το νόμισμα σε 10 χρόνια ίδιο θα μείνει και θα το χαίρεσαι σαν να είναι η πρώτη φορά που το έπιασες στο χέρι σου!!! Για φανταστείτε πως θα είναι η Μέντες σε καμία δεκαριά και βάλε χρόνια!!!
μπορεις να φανταστείς εσύ πως θα ειναι ο Λεωνίδας σε καμιά δεκαριά χρόνια και βάλε?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
bpikou
|
|
« Απάντηση #29 στις: Ιούνιος 21, 2013, 08:55:42 μμ » |
|
Υπάρχει αυτό το site, όπου βάζεις την φωτογραφία σου και σε βγάζει 20 χρόνια πιο γερασμένο!! www.in20years.com
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|