LTZORTZAK
|
|
« Απάντηση #180 στις: Ιούλιος 17, 2013, 02:43:58 μμ » |
|
δεν βλεπω ενδιαφερον οποτε ακυρο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #181 στις: Ιούλιος 17, 2013, 04:08:49 μμ » |
|
δεν βλεπω ενδιαφερον οποτε ακυρο
γιατί ρε κουζουλέ άκυρο?? Θα πάμε....και όποιος θέλει έρχεται ....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #182 στις: Ιούλιος 17, 2013, 06:19:25 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #183 στις: Ιούλιος 17, 2013, 06:35:57 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
LTZORTZAK
|
|
« Απάντηση #184 στις: Ιούλιος 18, 2013, 08:25:06 πμ » |
|
τελικα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #185 στις: Ιούλιος 18, 2013, 10:40:31 πμ » |
|
τελικα
να πας μονος σου,να δεις αν κουνιουνται οι βαρκες,αντιπαθητικε!φιλακια στα μουτρα!γιαννης.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
geopapai
|
|
« Απάντηση #186 στις: Ιούλιος 18, 2013, 11:07:51 πμ » |
|
τελικα
να πας μονος σου,να δεις αν κουνιουνται οι βαρκες,αντιπαθητικε!φιλακια στα μουτρα!γιαννης. Εσένα σε παρακαλάμε κύριε Γιάννη αλλα μας κάνεις την δύσκολη... Βγές να πάρεις λίγο θαλασσινό αέρα! Λεό εγώ σου είπα. Αν πάτε στείλε μηνυμα και έρχομαι...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
LTZORTZAK
|
|
« Απάντηση #187 στις: Ιούλιος 18, 2013, 11:20:01 πμ » |
|
τελικα
να πας μονος σου,να δεις αν κουνιουνται οι βαρκες,αντιπαθητικε!φιλακια στα μουτρα!γιαννης. ΠΑΛΙΟΓΡΙΑ ελα στον σταθμο της καλλιθεας να σε παω εγω
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
LTZORTZAK
|
|
« Απάντηση #188 στις: Ιούλιος 18, 2013, 11:39:45 πμ » |
|
ΑΚΥΡΟ ΛΟΓΟ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟς
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #189 στις: Ιούλιος 18, 2013, 12:08:42 μμ » |
|
τελικα
να πας μονος σου,να δεις αν κουνιουνται οι βαρκες,αντιπαθητικε!φιλακια στα μουτρα!γιαννης. Εσένα σε παρακαλάμε κύριε Γιάννη αλλα μας κάνεις την δύσκολη... Βγές να πάρεις λίγο θαλασσινό αέρα! Λεό εγώ σου είπα. Αν πάτε στείλε μηνυμα και έρχομαι... Γιωργο μου πιστεψε με!θελω πολυ να ερθω να τα πουμε απο κοντα με ολα τα παιδια,κλπ,αλλα δυστηχως θα σου εξηγησει ο αντιπαθητικος.σε χαιρετω οπως και ολην την παρεα!γιαννης.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
LTZORTZAK
|
|
« Απάντηση #190 στις: Ιούλιος 18, 2013, 01:14:35 μμ » |
|
γιωργο εσυ θα κανεις παρεα με τα πιπινακια και θα ερχομαι και εγω παρεα ο παππους το φασκομιλο του
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #191 στις: Ιούλιος 18, 2013, 01:15:57 μμ » |
|
Sorry παιδες κατι δεν παει καλα με μενα,κανονισα να παω τη οικογενεια διακοπες με επιασε η μεση μου και ξεραθηκα,ηρθε παιδικος μου φιλος απο εξωτερικο να βρεθουμε μετα απο 25 χρονια βρεθηκε στο ΚΑΤ,ειπα να πιω ενα καφε με 2-3 φιλους μετα απο 2 μηνες που εχω να βγω εξω προεκυψε αλλο θεμα........επειγοντως ευχελαιο και μην μου ζητατε ραντεβου μεχρι νεωτερας,και παλι συγγνωμη....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #192 στις: Ιούλιος 18, 2013, 04:11:23 μμ » |
|
Sorry παιδες κατι δεν παει καλα με μενα,κανονισα να παω τη οικογενεια διακοπες με επιασε η μεση μου και ξεραθηκα,ηρθε παιδικος μου φιλος απο εξωτερικο να βρεθουμε μετα απο 25 χρονια βρεθηκε στο ΚΑΤ,ειπα να πιω ενα καφε με 2-3 φιλους μετα απο 2 μηνες που εχω να βγω εξω προεκυψε αλλο θεμα........επειγοντως ευχελαιο και μην μου ζητατε ραντεβου μεχρι νεωτερας,και παλι συγγνωμη....
μου φαινεται χρειζομαστε πολλοι ευχελαιο,και μη χειρωτερα!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
geopapai
|
|
« Απάντηση #193 στις: Ιούλιος 18, 2013, 05:47:27 μμ » |
|
μου φαινεται χρειζομαστε πολλοι ευχελαιο,και μη χειρωτερα!!! Δεν σου φτάνει το ευχαίλαιο εσένα Γιάννη...Η δική σου περίπτωση χρειάζεται...λιτανεία...με πατριάρχη...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #194 στις: Ιούλιος 19, 2013, 03:00:59 πμ » |
|
μου φαινεται χρειζομαστε πολλοι ευχελαιο,και μη χειρωτερα!!! Δεν σου φτάνει το ευχαίλαιο εσένα Γιάννη...Η δική σου περίπτωση χρειάζεται...λιτανεία...με πατριάρχη... +1000
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|