Για την αποκατασταση του ονοματος του Αντωνη μια και τον λενε Χανιωτη αλλα δεν ειναι απο τα Χανια
εχω να πω τα εξης:
Ο Αντωνης μπηκε λιγο ανορθοδοξα στο σαιτ με πολλα εκατομυρια και καπου υπηρξαν μερικες μικρες παρεξηγησεις μεχρι να μπει στο πνευμα του στεκιου!!
Τα καταφερε πολυ καλα ομως και εγινε αγαπητος σε πολλους απο εδω!!
Προσωπικα τυνχανει τς εκτιμησεως μου εμενα αλλα και αλλων συντονιστων απο οσα γνωριζω!!
Θυμαμε χαρακτηριστικα πριν κανενα 8μηνο πισω οταν το σαιτ σκεφτηκε να επιτελεσει ενα κοινωνικο εργο και καποια στιγμη για λογους που επρεπε να δειξουμε οτι με αυτα δεν αστειευωμαστε σαν μελη αλλα ουτε χωνουμε την μυτη μας και ψαχνουμε εκει που δεν πρεπει (απο μια περιεργεια και μονο) επρεπε εγω να παραιτηθω ωστε να καταλαβουν καποιοι οτι δεν κανει να ειμαστε περιεργοι .
Οταν λοιπον δηλωσα δημοσια οτι παραιτουμε και εθεσα καποια ονοματα εαν ηθελαν να αναλαβουν την αποστολη αυτη ο Αντωνης διχως δισταγμο , διχως να λογαριασει κινδυνους λασπολογιας , κινδυνους συκοφαντιας και 1002 αλλα εβαλε το μπετι του μπροστα οπως λεμε εδω στην Κρητη και εφερε σε περας εκεινη την αποστολη!!
Προσωπικα τον χαιρομε και ευχομε να ειναι παντα αυτος που ειναι!! Παλικαρι σε ολα του!!