Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Νοέμβριος 01, 2024, 07:24:02 πμ
Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Οταν οι αλλοι δεν εχουν ιχνος τσίπας πανω τους!!  (Αναγνώστηκε 26902 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
coll
Πλατινένιο
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Ιούνιος 16, 2013, 10:22:10 πμ »

Δεν ξερω  Αναποφασιστικότητα......κατι για φαγοποτια εγραψες και για προσκλησεις.....εγω απο χωριο ξερεις  ειμαι!!!

Και μαλιστα απο οτι αντιλαμβανομαι βρισκομαι σε λαθος τοπικ

Αντε καλη σας μερα Χαμόγελο
Καταγράφηκε
ANTONIO1967
Πλατινένιο

Φύλο: Άντρας

H γνώση είναι δυναμη

Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Ιούνιος 16, 2013, 10:32:14 πμ »

εμπάς περιπτώσει, το τόπικ τότε κλειδώθηκε, και συντονιστής σας επικοινώνησε μαζι μου τηλεφωνικά, να μου πει να μήν δώσω συνέχεια, αλλά αν τυχόν θέλω να συνεχίσω να μετέχω, με τις οποιες γνώσεις μου στο φόρουμ, ήμουν επρόσδεκτος..., το σεβάστηκα, και για αυτό συνέχισα...

Τώρα οπμως δεν επιθυμώ πλέον...παρακαλώ πολύ, να διαγραφεί ο λογ/μός μου...

Εγω το κλειδωσα το τποπικ που αναφερεις Στελιο και αυτο ειναι και το τελευταιο μνμ που ειχα γραψει εκει.

""  Το θέμα ήταν η ατυχείς συναλλαγή του Τόνι ....

Σε αυτό το επίπεδο πιστεύω ότι οι γνώμες και οι απόψεις που ακούστηκαν ήταν υπεραρκετές και το θέμα κλειδώνει.

Στέλιο καλώς ήρθες στο Στέκι,σε γνωρίζω από παλιά και ξέρω ότι είσαι ένας άνθρωπος με μακρόχρονη εμπειρία , γνώση  και παρουσία στο χώρο του συλλεκτισμού.

Θα χαρώ ειλικρινά εάν τα επόμενα μηνύματα σου αφορούν τα νομίσματα και ΟΧΙ την ανούσια συζήτηση που έχετε ξεκινήσει με τον Γιώργο, για το  " κάποιος -κάπου- κάποτε μου είπε- σου είπε -μου έκανε -σου έκανε κλπ.."

Έτσι κι αλλιώς αυτή η κουβέντα δεν ενδιαφέρει και πολύ τους υπόλοιπους που διαβάζουν την Σελίδα, άλλα δεν νομίζω να οδηγεί και πουθενά παρά μόνο σε μία συνεχή αντιπαράθεση χωρίς νόημα....

Φιλικα Αντωνης ""

Εμενα η οποια η οποια αντιπαραθεση-κοντρα υπαρχει αναμεσα σε σενα και τον Γιωργο με αφηνει παγερα ΑΔΙΑΦΟΡΟ.

Αυτο που μ΄αρεσει και επιθυμω ειναι η λειτουργια του Φορουμ να γινετε συμφωνα με τους ορους και τους κανονες που εχουν θεσπιστει και να μην βλεπω Κοντρες και αντιπαραθεσεις μεταξυ μας.

Για μενα ολοι ειστε ισοι και ετσι σας αντιμετωπιζω.  Με κανεναν σας δεν εχω να χωρισω τιποτε.
Καταγράφηκε

Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
STEL2
Επισκέπτης
« Απάντηση #32 στις: Ιούνιος 16, 2013, 10:42:04 πμ »

Το ξέρω Αντώνη..., και οπως σου είχα πει και τότε τηλεφωνικά, είχα προβλέψει αυτό ακριβώς που συμβαίνει τώρα, και για αυτό δεν ήθελα να συνεχίσω, οπως σου είπα..., απλά, οπως βλέπεις, εβιβεβαιώθηκα

καλή συνέχεια
Καταγράφηκε
STEL2
Επισκέπτης
« Απάντηση #33 στις: Ιούνιος 16, 2013, 10:45:09 πμ »

Και κάτι τελευταίο, μόνο και μόνο, επειδή σε κάποιο σημείο εγραψα, οτι ισως το τόπικ με τα αρχικά μου μυνήματα, να εχει διαγραφεί...., γιατί ενω εχω γράψει 137 μυνήματα, στο προφίλ μου, εμμφανίζονται μόνο 130, και τα πρώτα δεν τα βρίσκω ?
Καταγράφηκε
herakliotis
Επίτιμο Χρυσό Μέλος
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Ιούνιος 16, 2013, 11:00:08 πμ »

Να σας λυσω εγω την απορια. Το σαιτ εχει αποθηκη στην βαση του.
Δημιουργηθηκε οταν ελαβα μια καταγγελια οτι καποιος εσβησε θεματολογια που δεν επρεπε.
Εκει μπαινουν οσα διαγραφωνται απο την δημοσια κουβεντα τα οποια θεωρουντε επιβλαβη για καποια μελη ή ατομα (πχ καταγγελιες)
Τα παντα υπαρχουν και ανα πασα στιγμη μπορουν να ξαναβγουν στην επιφανεια.
Για την ομαλη λειτουργεια του σαιτ ολοι οι υπευθηνοι οταν αντιμετωπισουν καποιο προβλημα μπορουν να ανατρεξουν στην αποθηκη να δουν ποιος τα εχει βαλει με ποιον στην δημοσια συζητηση , ποιος εχει κατηγορηθει κατα το παρελθον και γιατι ωστε να μπορουν να βγαλουν μια δικαια αποφαση!!
Η διαφανεια που μιλουσα με λογια υπαρχει και σε εργα εδω μεσα!!

Οσο για την διαγραφη σας εαν το επιθυμητε πρεπει να μπειτε στο προφιλ σας και να την κανετε εσεις προσωπικα!!
Καταγράφηκε

Γηράσκω αεί διδασκόμενος
coll
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Ιούνιος 16, 2013, 11:05:06 πμ »

.
Καταγράφηκε
STEL2
Επισκέπτης
« Απάντηση #36 στις: Ιούνιος 16, 2013, 11:21:56 πμ »

για την διαγραφη σας εαν το επιθυμητε πρεπει να μπειτε στο προφιλ σας και να την κανετε εσεις προσωπικα!!
[/b][/size]

To εχω κάνει αμέσως μετα το τελευταίο μου μύνημα, και πολύ πριν το γράψετε..., ομως περιμένει λέει την εγκρισή σας, για να διαγραφεί, ενω δεν μπορώ να γράψω (επναεγγράφηκα για αυτό-ετσι λέει το σύστημα), και περιέργως, με δείχνει συνδεδεμμένο...

Εμφανίζει δε, αυτό το μύνημα..

Ο λογαριασμός σας έχει σημανθεί για διαγραφή!
Αν θέλετε να επαναφέρετε τον λογαριασμό σας, επιλέξτε το "Επαναενεργοποίηση του λογαριασμού μου", και συνδεθείτε ξανά.
[/color][/b]
Καταγράφηκε
STEL2
Επισκέπτης
« Απάντηση #37 στις: Ιούνιος 16, 2013, 11:23:55 πμ »

Φυσικά αμέσως τώρα, ξανακάνω το ίδιο. Υποθέστε οτι δεν θα μπορώ να ξαναπαντήσω οποιοδήποτε μύνημα, απο εδω και στο εξης
Καταγράφηκε
coll
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Ιούνιος 16, 2013, 11:27:14 πμ »

Eiπα να μην ξαναγραψω αλλα  Απορία
Τι απαντησες πιο πανω για να καταλαβω;;; Απορία
Τα μημνυματα του απλα διαγραφηκαν  και πηγαν εκει που πανε και οι παλιες πωλησεις Κλείσιμο ματιού
Πια επιβλαβη και καταγγελιες λες;;;
Αφου τον καλεσες (εμμεσα)  και τον αναγκασες σε απολογια , γιατι τα διεγραψες και στο φιναλε απο αξιοπρεπεια τον  αναγκασες  εκ νεου να διαγραφει ;;

Το τοπικ προφανως ανοιχτηκε για να διδαχτουμε τι σημαινει <σκοπιμοτητα>, και γι αυτο δεν το εκανα κεφι απο την αρχη.
Πηγαινε τωρα πατα το κουμπακι που γραφει αποδοσχη διαγραφης μελους , και μην ευγενως ανφερει το δηθεν εγω δεν διαγραφω μπορειτε να το κανετε μονοι σας δεν σας διωχνω εγω Απορία

Καταγράφηκε
herakliotis
Επίτιμο Χρυσό Μέλος
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Ιούνιος 16, 2013, 11:34:22 πμ »

H πρωτες του απαντησεις εδω μεσα Σωτηρη ειχαν να κανουν με την καταγγελια που εκανε ο Αντωνης οτι ενας απο την Αθηνα του καταχραστηκε 1700 ευρω!!
Το θεμα αυτο εμεινε ανοιχτο για μια βδομαδα ωστε να μαθουν ολοι ποιος ηταν αυτος ο απατεωνας και μετα μπηκε στην αποθηκη.
Ηταν η εβδομαδα (εαν θυμασε) που μετα απο 2 χρονια υπομονης ξελασπωσε οριστικα το ονομα μου απο μια συκοφαντικη δυσφημηση!!
Οι παλιοι γνωριζουν.
Καταγράφηκε

Γηράσκω αεί διδασκόμενος
coll
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Ιούνιος 16, 2013, 11:37:37 πμ »

A οκ καταλαβα!!! Εσβησες τα τωρινα μυνηματα του γιατι ειχες κατηγορηθει πριν δυο χρονια.
Αφου ξελασπωσες και νοιωθεις   τωρα  καλα μια χαρα.

Ολα καλα παμε παρακατω λοιπον
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 16, 2013, 11:47:25 πμ από coll » Καταγράφηκε
herakliotis
Επίτιμο Χρυσό Μέλος
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Ιούνιος 16, 2013, 11:56:39 πμ »

Κανεις λαθος!! Ποτε δεν με ξαλασπωσε , ποτε δεν παραδεχτικε (ουτε κατι ιδιαν τουλαχιστον) οτι ειχα δικιο και οτι ειχαν βγαλει λαθος πορισμα (το λαικο δικαστηριο του σαιτ) για μενα!!
Απο ολους εκεινους εαν θυμασε μονο ΕΝΑΣ ειχε το σθενος και την τολμη να γραφτει εδω και να μου ζητηση δημοσια συγνωμη!!
Το ονομα του ειναι ΕΝΑΝΤΙΟΣ βρες το ποστ του εαν δεν το θυμασε.
Φυσικα ολοι οι παλιοι μετα το περιστατικο του Αντωνη καταλαβαν τι ειχε συμβει τοτε.
Σωτηρη με αυτα η κουβεντα παει αλλου.
Για μενα η ουσια του θεματος ειναι ενα δυο ΠΑΡΑΠΟΝΑ το οποιο το εθεσα δημοσια.
Ποιο ειναι αυτο?
Πως γινετε στο σαιτ που δυσφημεις αριστερα δεξια ή στον ιδιοκτητη του να θελεις να εισαι μελος!!
Γιατι?
Πως γινετε να θες να εισαι μεσα στο σαιτ το οποιο το εχεις δυσφημισει ταμαλα διχως να εχεις ιχνος τσιπας και ανθρωπιας πανω σου να ζητησης εστω μια ΚΑΤΙ ΙΔΙΑΝ συγνωμη για οσα εκανες στο παρελθον?
(και δεν αναφερωμε μονο στον Στελιο επ αυτου. Το ειπα:
Υπαρχει και αλλος μεσα και το γνωριζουμε. Μην νομιζει οτι μας εχει πιασει κοροιδα!!
Απο εμενα τελος η κουβεντα αυτη.
Οτι αλλο ερωτηματα θεσετε ας σας απαντησουν οι υπολοιποι συντονιστες.
Ετσι και αλλιως ολα μου τα προβληματα τουλαχιστον οι τεσσερις τα εζησαν μαζι με μενα εκεινες τις εποχες.
Καταγράφηκε

Γηράσκω αεί διδασκόμενος
coll
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Ιούνιος 16, 2013, 12:09:12 μμ »

Φυσικα και δεν θα ανατρεξω να βρω κανεναν αγνωστο μου  ΕΝΑΝΤΙΟ.
Αυτο που   αντιλαμβανομαι ειναι οτι ειχες μια προσωπικη σοβαρη διαφωνια με τον συναδελφο.
Μετα απο δυο χρονια αποφασισες (αν οχι επειδιωξες ή ζητησες μεσω αλλου) να μπει στην σελιδα σου ο συναδελφος. Εμ πασει περιπτωσει το αποδεχθηκες.
Αρχισες  λοιπον τοτε μια διαλογικη συζητηση εδω μαζι του (φυσικα και θυμαμαι) για να λυθει το θεμα, και παρεμεινε υπο την προυποθεση να μην συνεχιστει η ασκοπη διαμαχη.
Ξαφνικα τωρα στα καλα του καθουμενου βγαινεις παραπονουμενος, ζητας συγνωμες (γιατι ως εσυ λες) δικαιωθηκες  και τον αναγκαζεις σε διαγραφη αφου πρωτιστως και χωρις λογο εχεις φροντισει  να σβηστει η ολη συζητηση σας.

Υ.Σ Χαζος ειμαι οτι θελω καταλαβαινω

Καταγράφηκε
wavelet
Πλατινένιο

Τα πάντα ρει, μηδέποτε κατά τ' αυτό μένειν

Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Ιούνιος 16, 2013, 12:23:46 μμ »

Επειδή δεν είναι ξεκάθαρο τι είχε συμβεί στο παρελθόν, για να βοηθήσουμε την συζήτηση, για όσους την παρακολουθούν και δεν γνωρίζουν (όπως εγώ),  θα ήταν χρήσιμο αν κάποιος απο τους συντονιστές, έστω με λίγα λόγια, περιέγραφε ποια ήταν η καταγγελία και απο ποιόν (ποιούς).

Καταγράφηκε

I scream, you scream, we all scream, for ice cream.
coll
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Ιούνιος 16, 2013, 12:29:46 μμ »

Επειδή δεν είναι ξεκάθαρο τι είχε συμβεί στο παρελθόν, για να βοηθήσουμε την συζήτηση, για όσους την παρακολουθούν και δεν γνωρίζουν (όπως εγώ),  θα ήταν χρήσιμο αν κάποιος απο τους συντονιστές, έστω με λίγα λόγια, περιέγραφε ποια ήταν η καταγγελία και απο ποιόν (ποιούς).

Σου στελνω εγω κατι ας πουμε πεντε χαλβαδοπιτες , και   εσυ ισχυριζεσαι οτι παρελαβες τεσσερεις . Μπορει ποτε να αποδειχθει η αληθεια ;;;
Καταγράφηκε
Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε:  

advertisement