oldgeotzo
|
|
« στις: Ιούνιος 12, 2013, 08:44:01 πμ » |
|
Αν και πρεπει να φυγω εκτος ..ηθελα να κανω μια ερωτηση ΕΧΩ πληρωσει την δραχμη 1874 (την ανεβασα στο "εκτιμηση βαση φωτογραφιας") απο τις 27-5..... Γραφει ημερομηνια αποστολης...29-5 (στην επιβεβαιωση)... Ειναι σημερα ...12-6.....Παω στο ταχυδρομειο ..δινω και το track number....και μου λεει ..Οτι δεν εχει μπει καν Ελλαδα... Αυτα ...αφου πριν 5-6 μερες επικοινωνησα (gkoins..νομιζω) και μου ειπε ... μην βιαζεσαι.....εισαι νεος στο ebay... αυτα τα πραγματα θελουν απο αγγλια...7-10 μερες ....Μπορει και περισσοτερο.. ΛΟΙΠΟΝ? λογικα ολα ? και παραλογος εγω?....Η να αρχισω να ...ανησυχω? Γιωργος
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #1 στις: Ιούνιος 12, 2013, 08:47:15 πμ » |
|
Πρεπει να ..παω καπου.. Μην νομισετε οτι...αγνοω οποια ...απαντηση-βοηθεια Ευχαριστω
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
geopapai
|
|
« Απάντηση #2 στις: Ιούνιος 12, 2013, 09:03:55 πμ » |
|
Αν είναι μέσω ebay να ανυσυχέις μόνο μήπως τελικά δεν υπάρχει το νόμισμα (για οποιονδήποτε λόγο ), όχι για τα λεφτά σου. Λογικά θα έρθει μέσα στην εβδομάδα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
greenday
|
|
« Απάντηση #3 στις: Ιούνιος 12, 2013, 09:51:18 πμ » |
|
εμενα ο criskal μου εστειλε καποια νομισματα απο ΚΥΠΡΟ την προηγουμενη δευτερα... Σημερα πηρα τηλεφωνο (αφου πρωτα ειχα παρει στα ΕΛΤΑ) στο 2103538161 που ειναι το τηλεφωνο στο αεροδρομιο στα σπατα με σκοπο να ρωτησω εκει Ρωτησα μια ευγενεστατη υπαλληλο και μου ειπε και αυτη οτι επρεπε να ειχε ερθει οποτε εδωσα τον κωδικο και μου ειπε οτι θα ψαξει η ιδια την σακουλα (απο οτι καταλαβα εκτος απο τον κωδικο αποστολης ολα εχουν εναν κωδικο για το σε πια σακουλα εχουν μπει) και θα με παρει τηλεφωνο... Περιμενα καμμια ωρα το πολυ με πηρε τηλεφωνο το βρηκε και θα τα εχω την παρασκευη! :Ρ
Που λογικα επρεπε να τα ειχα απο την προηγουμενη παρασκευη.....
Με ολα αυτα θελω να πω οτι ισως εχει κολησει καπου σε καποιο σημειο ελεγχου (γιατι στο τρακ ναμπερ μου που ειχα δωσει στα ελτα ελεγε οτι τελευταια φορα που ειχε δωθει "στιγμα" ηταν οτι εφυγε απο κυπρο")...μηπως να παρεις τηλεφωνο εκει ? δεν ξερω !
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
STEL2
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #5 στις: Ιούνιος 12, 2013, 10:18:07 πμ » |
|
Τυχαίνει ρε παιδιά...., εχει να κάνει με πολλους παράγοντες..., αν ενα πήγε σε 2 μέρες, δεν σημαίνει οτι θα συμβεί το ιδιο και με κάποιο άλλο.., υπάρχουν πολλοί αστάθμητοι παράγοντες..., εχω στείλει την ιδια μέρα για Ηράκλειο/Κρήτη (ειναι 200 χιλ. απο δώ), και άλλο για Αγγλία, και πήγε πρώτα αυτό που εστειλα Αγγλία, και μετα το άλλο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #6 στις: Ιούνιος 12, 2013, 10:54:42 πμ » |
|
Τυχαίνει ρε παιδιά...., εχει να κάνει με πολλους παράγοντες..., αν ενα πήγε σε 2 μέρες, δεν σημαίνει οτι θα συμβεί το ιδιο και με κάποιο άλλο.., υπάρχουν πολλοί αστάθμητοι παράγοντες..., εχω στείλει την ιδια μέρα για Ηράκλειο/Κρήτη (ειναι 200 χιλ. απο δώ), και άλλο για Αγγλία, και πήγε πρώτα αυτό που εστειλα Αγγλία, και μετα το άλλο
Από Χανιά για Ηράκλειο, πρέπει να περάσει από διαδικασία ελέγχου... - Ηντα ναχει τούτο μέσα ; Γύρνα το ετσά να θωρώ. - Εν κατέχω, μη χολοσκάς... Το πασπατεύγω να 'βρω... Σε 3-4 μέρες ξετελεύω. Πέρα από την πλάκα... ο Στέλιος έχει δίκιο, εκτός από USPS, όλες οι υπόλοιπες είναι ανάλογα τη μέρα τους.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #7 στις: Ιούνιος 12, 2013, 11:04:29 πμ » |
|
USPS δύναμη
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I scream, you scream, we all scream, for ice cream.
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #8 στις: Ιούνιος 12, 2013, 12:29:05 μμ » |
|
Παιδια ..δεν μιλαω για καθυστερηση....Μιλαω οτι απο τις 29-05 Δεν εχει μπει καν Ελλαδα.. Νομιζω οτι κατι ....δεν παει καλα.. ....δηλαδη Η οτι δεν θα παραλαβω...γιατι χαθηκε ...Η .....ΟΤΙ θα παρω αλλο νομισμα.. Το ποσο ελπιζω ..να εχω αδικο...ΔΕΝ μπορειτε να καταλαβετε. .. Κακο προαισθημα...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
STEL2
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #9 στις: Ιούνιος 12, 2013, 12:31:57 μμ » |
|
Πως σου το εχει στείλει ?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #10 στις: Ιούνιος 12, 2013, 12:35:11 μμ » |
|
Royal mail..νομιζω(99%)..10pounds ..μεταφορικα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #11 στις: Ιούνιος 12, 2013, 12:36:23 μμ » |
|
RJ 933158010 GB.....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
LTZORTZAK
|
|
« Απάντηση #12 στις: Ιούνιος 12, 2013, 12:37:02 μμ » |
|
Παιδια ..δεν μιλαω για καθυστερηση....Μιλαω οτι απο τις 29-05 Δεν εχει μπει καν Ελλαδα.. Νομιζω οτι κατι ....δεν παει καλα.. ....δηλαδη Η οτι δεν θα παραλαβω...γιατι χαθηκε ...Η .....ΟΤΙ θα παρω αλλο νομισμα.. Το ποσο ελπιζω ..να εχω αδικο...ΔΕΝ μπορειτε να καταλαβετε. .. Κακο προαισθημα... για να εχεις τρακινκγ ειναι συστημενο εμενα εκανε 22 μερες για να ερθει κατι απο αγγλια μια φορα τα απλα εχουν ολα χαθει
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
greenday
|
|
« Απάντηση #13 στις: Ιούνιος 12, 2013, 12:37:55 μμ » |
|
φιλε μου σου ξαναααααλεεεεωωωω!!!
Και εμενα μεχρι να παρω τηλεφωνο εδειχνε οτι ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΕΛΛΑΔΑ καν!!!!! Πηρα το τηλεφωνο....μου ειπαν επρεπε να εχει ερθει....εδωσα το track number ψαξαντε την συγκεκριμενη σακουλα-παρτιδα που ειχε ο κωδικος μου (δηλαδη ολοκληρο το κιβωτιο ας πουμε) και μετα απο 1-2 ωρες με πηραν τηλεφωνο και αυτη την στιγμη στο συστημα γραφει οτι ειναι στα σπατα...πριν παρω τηλεφωνο το συστημα εγραφε οτι δεν φαινετε καθολουυυ!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #14 στις: Ιούνιος 12, 2013, 12:39:25 μμ » |
|
Το ότι δεν έχει μπει στη Ελλάδα μπορεί να σημαινει ότι δεν το έχουν καταγράψει ακόμα, ίσως να εχει παραπέσει κάπου ... Πάντως είναι πολυ αξιόπιστος πωλητής και δεν πιστεύω ότι εχει γίνει κάτι στραβό απο αυτόν. Όλα έχουν να κάνουν με τη μεταφορά...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I scream, you scream, we all scream, for ice cream.
|
|
|
|