milou
|
|
« Απάντηση #45 στις: Ιούνιος 11, 2013, 10:46:06 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #46 στις: Ιούνιος 11, 2013, 10:48:51 μμ » |
|
...ουτε και τους ομογενής μας δε σκέφτηκαν... Τι διαβασες το καλο με την φορολογια 45% στα εμβασματα απο τις καταθεσεις των Ελληνων μεταναστων;;;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
STYLOROC
|
|
« Απάντηση #47 στις: Ιούνιος 11, 2013, 10:49:08 μμ » |
|
σιγά το δύσκολο......στη Πόλη που είναι σα 2 Ελλάδες 40k άτομα μαζεύτηκαν....εδώ και με 5k εργαζόμενοι + οικογένεια φίλοι +20k πέφτει η κυβέρνηση ρε δουλευόμαστε ακόμα?έχει vateuftei μια ολόκληρη οικονομία για κάτι κόπρους και τα αφεντικά αυτών και ακόμα συζητάμε αν μετά από τη βουλή και πριν το υπουργείο οικονομικών πρέπει να γίνουν απολύσεις στα διαφορα κυνοτροφεία? απάντηση θα πάρω? μη με κάνετε να ανοίξω τηλεόραση μετά από πολύ καιρό.....κλείνει και το κανάλι της βουλής η μονο τα et1 2 3?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
La révolution hellénique: liberté, égalité, frappernité
|
|
|
edison
|
|
« Απάντηση #48 στις: Ιούνιος 11, 2013, 10:50:15 μμ » |
|
σε λίγο θα κόψουν και το ρεύμα στο ραδιομέγαρο,δεν πρέπει ο λαος να ενημερώνεται για οτι συμβαίνει τώρα ,και ο ερντογάν εκοψε πρίν μέρες το ιντερνετ ,αν συμβεί και αυτό αλοιμονό μας.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
STYLOROC
|
|
« Απάντηση #49 στις: Ιούνιος 11, 2013, 10:50:27 μμ » |
|
...ουτε και τους ομογενής μας δε σκέφτηκαν... Τι διαβασες το καλο με την φορολογια 45% στα εμβασματα απο τις καταθεσεις των Ελληνων μεταναστων;;; καλή.....φαντασία......μη το πω αλλιώς και αυτή
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
STYLOROC
|
|
« Απάντηση #50 στις: Ιούνιος 11, 2013, 10:51:54 μμ » |
|
σε λίγο θα κόψουν και το ρεύμα στο ραδιομέγαρο,δεν πρέπει ο λαος να ενημερώνεται για οτι συμβαίνει τώρα ,και ο ερντογάν εκοψε πρίν μέρες το ιντερνετ ,αν συμβεί και αυτό αλοιμονό μας.
ναι εσύ περίμενε τις ερπύστριες αύριο......αν μάθεις τίποτα πέσμου να βάλω σημαία στο μπαλκόνι γιατί έχω αλλεργία στο ξύλο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #51 στις: Ιούνιος 11, 2013, 10:54:18 μμ » |
|
ναι εσύ περίμενε τις ερπύστριες αύριο......αν μάθεις τίποτα πέσμου να βάλω σημαία στο μπαλκόνι γιατί έχω αλλεργία στο ξύλο Και γω τα ιδια φιλε. Λες να εχω θεμα που δεν ψηφιζω Χρυση;;;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
paulinaj
|
|
« Απάντηση #52 στις: Ιούνιος 11, 2013, 10:54:41 μμ » |
|
Τελος και απο το Νοβα η ερτ το έκοψαν! Το κανάλι της Βουλής εκπέμπει κανονικά!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«μη μου τους κύκλους τάραττε»
|
|
|
nestor
|
|
« Απάντηση #53 στις: Ιούνιος 11, 2013, 10:54:47 μμ » |
|
Αύριο στο δακτύλιο Αθηνών κυκλοφορούν τα τανκς με ζυγό αριθμό!!!...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #54 στις: Ιούνιος 11, 2013, 10:55:31 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
edison
|
|
« Απάντηση #55 στις: Ιούνιος 11, 2013, 10:58:16 μμ » |
|
εγινε ακριβώς αυτό που είπα 2 λεπτα απο την ανάρτηση σχετικά με το ρεύμα.τα υπόλοιπα ερχονται.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimitris1980
|
|
« Απάντηση #56 στις: Ιούνιος 11, 2013, 11:00:01 μμ » |
|
Αυτη η τακτικη ποναει δοντι κοβεις κεφαλι εμενα δεν μου αρεσει.Εγω ξερω ποναει δοντι φτιαχνω δοντι(καλα ταλεω Σωτιρακι ).Ας βρουν αυτους που ειναι κομματοσκυλα και χωμενοι κατω απο το χαλακι και ας τους στειλουν σπιτι τους και ας μην απολυουν απλους εργαζομενους .Κωστα ελπιζω να μην με παρεξηγεις κουβεντα κανουμε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
STYLOROC
|
|
« Απάντηση #57 στις: Ιούνιος 11, 2013, 11:00:06 μμ » |
|
ναι εσύ περίμενε τις ερπύστριες αύριο......αν μάθεις τίποτα πέσμου να βάλω σημαία στο μπαλκόνι γιατί έχω αλλεργία στο ξύλο Και γω τα ιδια φιλε. Λες να εχω θεμα που δεν ψηφιζω Χρυση;;; δε ξέρω..σωτήρη....εγώ φοβάμαι γιατί μπάτσισα 4-5 "λαγουλια" που μου rthan για ψήφο στις 2es εκλογές......είναι και φουσκωμένα πανάθεμα τα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #58 στις: Ιούνιος 11, 2013, 11:01:09 μμ » |
|
εγινε ακριβώς αυτό που είπα 2 λεπτα απο την ανάρτηση σχετικά με το ρεύμα.τα υπόλοιπα ερχονται.
Oντως κοπηκε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #59 στις: Ιούνιος 11, 2013, 11:01:47 μμ » |
|
ναι εσύ περίμενε τις ερπύστριες αύριο......αν μάθεις τίποτα πέσμου να βάλω σημαία στο μπαλκόνι γιατί έχω αλλεργία στο ξύλο Και γω τα ιδια φιλε. Λες να εχω θεμα που δεν ψηφιζω Χρυση;;; δε ξέρω..σωτήρη....εγώ φοβάμαι γιατί μπάτσισα 4-5 "λαγουλια" που μου rthan για ψήφο στις 2es εκλογές......είναι και φουσκωμένα πανάθεμα τα Αντε παω για υπνο γιατι αυριο εχω παραξικοπημα Καλο βραδυ σε ολα τα φιλαρακια!!!!!!!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|