dimitris1980
|
|
« Απάντηση #30 στις: Ιούνιος 11, 2013, 10:28:24 μμ » |
|
απο αυτους που την χρεοκοπουν τοσα χρονια θα ζουληξουν κανεναν
Λεω ακου και αυτο ο Κεδικογλου εχει βαλει μια απο το πολιτικο του γραφείο σαν υπαλληλο της ερτ με μισθο 3000 ευρω και δεν εχει παει ποτε.Αυτοι κλεινουν την ερτ τα ατομα που εχουν μπει εκει και δεν πατανε ποτε εκει αλλα ειναι χωμενα στα πολιτικα γραφεια καθε πολιτικαντη.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
mpifteki
|
|
« Απάντηση #31 στις: Ιούνιος 11, 2013, 10:28:57 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #32 στις: Ιούνιος 11, 2013, 10:30:34 μμ » |
|
κάθε ελπίδα δημοκρατίας εδωσε την θέση του στόν ακραίο φασισμό.
Ακραίος φασισμός επίσης είναι, να με υποχρεώνεις να κάνω οτιδήποτε, παρά την θέλησή μου. Δε θέλω να βλέπω ΕΡΤ, δε θέλω να την πληρώνω, δε με ενδιαφέρει. Μιλάω για μένα προσωπικά και θέλω να έχω το δικαίωμα της επιλογής. Αυτοί το είχαν κάνει υποχρέωση.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #33 στις: Ιούνιος 11, 2013, 10:32:29 μμ » |
|
Ακραίος φασισμός επίσης είναι, να με υποχρεώνεις να κάνω οτιδήποτε, παρά την θέλησή μου. Δε θέλω να βλέπω ΕΡΤ, δε θέλω να την πληρώνω, δε με ενδιαφέρει. Μιλάω για μένα προσωπικά και θέλω να έχω το δικαίωμα της επιλογής. Αυτοί το είχαν κάνει υποχρέωση. Μην ανησυχεις ,Θα στο φυτεψουν αλλου το χαρατσι της ΕΡΤ για να πληρωνεις το ΜΕGA!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimitris1980
|
|
« Απάντηση #34 στις: Ιούνιος 11, 2013, 10:33:54 μμ » |
|
Ακραίος φασισμός επίσης είναι, να με υποχρεώνεις να κάνω οτιδήποτε, παρά την θέλησή μου. Δε θέλω να βλέπω ΕΡΤ, δε θέλω να την πληρώνω, δε με ενδιαφέρει. Μιλάω για μένα προσωπικά και θέλω να έχω το δικαίωμα της επιλογής. Αυτοί το είχαν κάνει υποχρέωση. Ποιοι ειναι αυτοι.Ηρθε κανενας υπαλληλος και σου ειπε δωσε μου 3 ευρω.Για ρωτα αυτα που εδινες που πηγαιναν.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
edison
|
|
« Απάντηση #35 στις: Ιούνιος 11, 2013, 10:36:41 μμ » |
|
στο ειδικό ταμείο της Μερκελ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #36 στις: Ιούνιος 11, 2013, 10:37:09 μμ » |
|
Η ΕΡΤ δεν παιζει παντου , ομως αυτη την στιγμη εδω μεταδιδει απευθειας εικονες απο 20.000 ανθρωπους στον δρομο!! Ολη η Λ.Μεσογειων ειναι ΚΛΕΙΣΤΗ!!
Υ.Σ Εμεις εδω στον καναπε καλα την παμε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
paulinaj
|
|
« Απάντηση #37 στις: Ιούνιος 11, 2013, 10:38:02 μμ » |
|
Στη Νοβα ακόμα εκπέμπει η ερτ...εγώ βλέπω άσχημα πράγματα να έρχονται...τα όργανα άρχισαν, ξεπουλιομαστε παιδιά!!!!βλέπω τριτοκοσμικές καταστάσεις να μας έρχονται!!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«μη μου τους κύκλους τάραττε»
|
|
|
edison
|
|
« Απάντηση #38 στις: Ιούνιος 11, 2013, 10:39:28 μμ » |
|
η νύχτα θα είναι μεγάλη ,τα γερμανικά ματ με τα μαύρα φθάνουν.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #39 στις: Ιούνιος 11, 2013, 10:39:38 μμ » |
|
Στη Νοβα ακόμα εκπέμπει η ερτ...εγώ βλέπω άσχημα πράγματα να έρχονται...τα όργανα άρχισαν, ξεπουλιομαστε παιδιά!!!!βλέπω τριτοκοσμικές καταστάσεις να μας έρχονται!!!!!
Εσυ δεν εχεις φοβο , θα σπρωξεις τα 8 και καθαρισες
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
paulinaj
|
|
« Απάντηση #40 στις: Ιούνιος 11, 2013, 10:40:48 μμ » |
|
Η ΕΡΤ δεν παιζει παντου , ομως αυτη την στιγμη εδω μεταδιδει απευθειας εικονες απο 20.000 ανθρωπους στον δρομο!! Ολη η Λ.Μεσογειων ειναι ΚΛΕΙΣΤΗ!!
Υ.Σ Εμεις εδω στον καναπε καλα την παμε
είδες πόση δύναμη έχουν τα μέσα μαζικής ενημερώσεις???για ποτε μάζεψαν τοσο κόσμο γιατι δε το εκαναν για τοσες και τοσες εταιρίες που έκλεισαν για ολα αυτα που συμβαίνουν στην ελλάδα μας?γιατι δε κάλεσαν το λαο να ξεσηκωθεί πριν φτάσουν και αυτοι σε αυτο το χάλι του σήμερα?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
paulinaj
|
|
« Απάντηση #41 στις: Ιούνιος 11, 2013, 10:41:45 μμ » |
|
Εσυ δεν εχεις φοβο , θα σπρωξεις τα 8 και καθαρισες εσύ θα τις αρπάξεις σήμερα και θα είναι και σημαδιακή ημερα στο κλείσιμο της ΕΡΤ!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #42 στις: Ιούνιος 11, 2013, 10:43:26 μμ » |
|
1.000.000 άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #43 στις: Ιούνιος 11, 2013, 10:43:50 μμ » |
|
Εσυ δεν εχεις φοβο , θα σπρωξεις τα 8 και καθαρισες εσύ θα τις αρπάξεις σήμερα και θα είναι και σημαδιακή ημερα στο κλείσιμο της ΕΡΤ!!! Εγω απλα θελω να ενημερωσω τον Κωστα οτι στην Αθηνα βρισκονται καναλια της ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. Εδω σε λιγο θα τα καλυπτει ολα η Τρεμη
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
paulinaj
|
|
« Απάντηση #44 στις: Ιούνιος 11, 2013, 10:45:57 μμ » |
|
...ουτε και τους ομογενής μας δε σκέφτηκαν...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|