Φέρε,αγοράζω.
Φέρε πράμα.
pcgs kai ngc monon.
Βρε καλως τα τα παιδια τα πολυδιαγραμμενα...
Μια ζωη την ιδια πολυφορεμενη ατακα ακουω απο ολους τους συλλεκτες οταν δεν τους αρεσει μια τιμη. Βαλτε βρε και λιγο τη φαντασια σας να δουλεψει!
Εσενα ειδικα θα στις δωσω απο 450 και πανω γιατι εισαι μεγαλος κουβαρντας και για να χαρεις οτι εχεις δικιο
[/quote]
spykat,Στα λόγια χτίζω ανώγια και κατώγια.Εχεις??Εαν ναι φέρε αγοράζω.Φέρε αντι να μιλάς,φέρε να κονομήσεις!Οχι λόγια ΕΡΓΑ.ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΧΕΙΣ?
Ξερω παλι λογια του αέρα και στην συλλογη δεν έχεις ουτε δραχμη 1910 μσ62.
[/quote]
Χοχοχο! Σιγα ρε που ξερεις και τι συλλογη εχω!
Παλι τα ιδια αρχισες, οπως παλια???
Θυμηθηκες τη σχετικη συζητηση πριν απο 2 χρονια η καθησες και εψαξες τα μηνυματα?
Εσυ αγορι μου οταν πουλησω θα τις παρεις στις τιμες που πουλας και αυτες και αλλα νομισματα. Αν θες, αν δεν θες θα τις δωσω αλλου σε φυσιολογικες τιμες. Οποτε μην βιαζεσαι.
Και κοιταξε το αυτο. Δεν μπορει να ζηταει ο οποιοσδηποτε γνωμες και εσυ να αρχιζεις τη προσωπικη επιθεση για οτι λογο και να εχεις στο κεφαλι σου. Και ειδες, ενω δημοσια λες μια τιμη για να πουλησεις το νομισμα σου που σχεδον ολοι την θεωρουν υψηλη, κανενας ουτε καν εγω δεν σου την ειπε αν και θα επρεπε. Αν ηταν αλλος στη θεση σου, θα τα ειχε ακουσει οπως πολλες φορες εχει γινει.
Βρε εδω μεχρι και στο εβαυ ο αλλος που πουλαει με τιμες σε χιλιαρικα πιο φθηνα την εχει την 2αρα απο οτι πας να την πλασαρεις εσυ. Δειτε βρε παιδες σε τι τιμες κλεινουν οι ακυκλοφορητες στις δημοπρασιες και παρατείστε το εβαυ. Εκει θα κρινετε τιμες. Βγαλτε εξω την πιο ακριβη και την πιο φθηνη και θα δειτε ποσο κανει το οποιοδηποτε νομισμα.
Κανονικα θα πρεπει το μηνυμα που εγραψες εδω μεσα να μπει στις πωλησεις και οχι εδω και θα παραμεινει εκει υποθετω για πολυ καιρο, βδομαδες και μηνες.
Και καθομαστε τωρα και ασχολουμαστε με τις αερολογιες του rakosyllekths και τις τιμες που θελει να πλασαρει τα νομισματα του. Που τα ιδια ελεγε και με τις πεανταρουλες οτι αγοραζει ακυκλοφορητες στα 400 και 450 ευρω αυτες που πουλουσε 450 ευρω και και και... και μετα απο καμποσες βδομαδες ελεγε οτι αγοραζει στα 250. Τα ιδια Παντελακη μου τα ιδια Παντελη μου. Το ιδιο γυρισμα καθε φορα στη συζητηση οταν δεν τον συμφερει η εξελιξη. Πληρης αποπροσανατολισμος απο το θεμα.
[/quote]
Φίλε στα λόγια χτιζω ανώγια και κατώγια.
Ειπες οτι η δρχ 1868 ΜΣ62 δεν κανει ουτε 300 ευρο.ΦΕΡΕ ΑΓΟΡΑΖΩ ΜΕ 325! ΕΧΕΙΣ
??]
εαν δεν έχεις μοκο και τουμπεκι και εαν με ξαναπροσβαλεις θα σε δω κατιδιαν και θα μετρας σπασμένα δόντια.
Τοπιασες ??
Δεν σε προσβαλα ουτε σε εθιξα.ΕΧΕΙΣ??? ΦΕΡΕ ΑΓΟΡΑΖΩ.
[/quote]
Μαζεψε τις απειλες σου ρε μαγκα που κανεις και τον νταη οταν δεν εχεις να απαντησεις τιποτα. Γνωστο το ποιον του χαρακτηρα σου εδω και πολυ καιρο βεβαια. Στην τελικη θα μου κλασεις μια μαντρα ξερεις τι. Κυκλοφορουν και μικρα παιδια εδω και δεν μπορω να γραψω ελευθερα.