Καλά η γυναίκα το 'χει χάσει και την εκμεταλλεύονται. Μου προκαλεί λύπη που δεν έχει κάποιον να την φροντίσει και έτσι δεν μπορεί να αντιληφθεί την ασθένειά της (κλασσική περίπτωση σχιζοφρένειας). Ας την βοηθήσει κάποιος να έχει πρόσβαση σε φάρμακα.
Όχι Κώστα μου, δεν το έχει χάσει, σε διατεταγμένη υπηρεσία είναι εδώ και χρόνια αυτή η σκρόφα και το συνάφι της.
Ακολουθεί εντολές βάσει σχεδιασμού για να διασπαστεί η κοινωνική συνοχή και γενικά ότι μας ενώνει ως Έθνος.
Ξεκίνησαν με την κατάργηση του πολυτονικού, στη συνέχεια προσπάθησαν να περάσουν τον εκλατινισμό του αλφάβητου αλλά κάποιοι αντέδρασαν (Τσάτσος επί Καρά-αμάν-αλή και Στεφανόπουλος επί Σημίτη που είναι όνομα και πράμα).
Αφαίρεσαν το θρήσκευμα από τις ταυτότητες και δεν επέτρεψαν ούτε προαιρετική αναγραφή για όποιους το ήθελαν.
Κατεβάζουν τις εικόνες του Χριστού και της Παναγίας από τα δημόσια κτίρια.
Καταργούν φωνήεντα στα βιβλία του δημοτικού γιατί λέει δεν χρειάζονται φωνητικά.
Διαστρεβλώνουν την ιστορία μας με όλες αυτές τις μακακίες που ακούμε τα τελευταία χρόνια.
Η Ρεπούση, Τσατσόπουλοι και η παρέα τους ακολουθούν εντολές για να διαλυθούμε ως Έθνος, και το άσχημο είναι ότι το καταφέρνουν.
Δεν το έχει χάσει Κώστα μου, εμείς το έχουμε χάσει που δεν τους έχουμε πάρει με τις πέτρες.