Smartmorpheus
|
|
« στις: Μάιος 31, 2013, 12:13:07 πμ » |
|
Θα ήθελα να ρωτησω αν γνωριζετε κανεναν που να συλλεγει παλια κουτια απο σπιρτα???
|
|
|
Καταγράφηκε
|
If you r good at something never do it for free...
|
|
|
solferino
|
|
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 31, 2013, 08:50:20 πμ » |
|
ξέρω εναν Θοδωρή εδώ στη Σύρο. Συλλέγει σπιρτόκουτα, τσιγαρα παλιά, εισιτήριο ηλεκτρικού, νομισματα , χαρτονομίσματα, σημαιες κα γενικά ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ!!!.
Αν θες μπορώ να τον επισκεφτώ και να τραβήξω φώτο απο τσιγαρα και σπιρτα. Ειναι μεγάλος κύριος και δεν ασχολείται με υπολογιστες...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Οι μεγάλοι πόνοι είναι βουβοί.
|
|
|
Smartmorpheus
|
|
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 31, 2013, 09:20:29 πμ » |
|
Εχει ενας ηλικιωμενος εδω διπλα στο μαγαζι μου κατι παλια σπιρτοκουτα της χουντας και κατι προπολεμικα που γραφουν πανω Ελληνικα Πυρεια και επειδη η οικονομικη του κατασταση ειναι χαλι μαυρο θελει να τα δωσει. Δεν ξερω καθολου απο τιμες αν ενδιαφερεται καποιος ας μου πει.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
solferino
|
|
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 31, 2013, 09:27:34 πμ » |
|
Θοδωρή ο κύριος αυτός που μαζεύει εδώ τα έχει από τότε δεν γνωρίζει καθόλου τιμές...αυτά που λες τα εχει. εχει τσιγάρα και σπίρτοκουτα ανέγγιχτα πολυ πριν την χούντα σε κλειστή συσκευασία... δυστυχώς δεν θα μπορεί να σε βοηθήσει...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Οι μεγάλοι πόνοι είναι βουβοί.
|
|
|
STEL2
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #4 στις: Μάιος 31, 2013, 09:36:17 πμ » |
|
Μάλλον δεν πιάνουν τίποτα Θοδωρή...., εχω ολόκληρες σειρές χουντικής περιόδου, καινούριιες συσκευασίες με σπίρτα μέσα, στα 0,50€, σε δημοπρασίες κάτι μήνες τώρα, και κανείς δεν ενδειαφέρεται
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Smartmorpheus
|
|
« Απάντηση #5 στις: Μάιος 31, 2013, 09:59:49 πμ » |
|
Στελιο ουτε αυτα τα παλιοτερα που γραφουν πανω ελληνικα πυρεια??
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nestor
|
|
« Απάντηση #6 στις: Μάιος 31, 2013, 10:01:58 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #7 στις: Μάιος 31, 2013, 03:42:55 μμ » |
|
Θοδωρα , αλλα και οι υπολοιποι εαν καποιος εχει σπιρτοκουτα οπως τα παρακατω ενδιαφερουν εμενα!! Μονο να μην νομιζει οτι θα αγορασει αυτοκινητο πουλωντας τα!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #8 στις: Μάιος 31, 2013, 03:43:07 μμ » |
|
+
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
iapwnas
|
|
« Απάντηση #9 στις: Μάιος 31, 2013, 05:20:24 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ουαί τοις ηττημένοις
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #10 στις: Μάιος 31, 2013, 05:23:18 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
iapwnas
|
|
« Απάντηση #11 στις: Μάιος 31, 2013, 05:43:53 μμ » |
|
Δες εδω το σταχτοδοχειο που σου ειπα (το οποιο μολις ξεθαψα) και ειπα να το βαλω εδω να το δουν ολοι οι φιλοι της σελιδας. Καιρος ειναι να πιουμε ενα καφεδακι παραλιακα αυτη την φορα Ο Μπαμπης που ειναι?? του εχω στειλει μηνυμα στο φεισμπουκ τοσες μερες και δεν απανταει!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ουαί τοις ηττημένοις
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #12 στις: Μάιος 31, 2013, 06:27:07 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
tom
|
|
« Απάντηση #13 στις: Μάιος 31, 2013, 07:30:06 μμ » |
|
Θοδωρα , αλλα και οι υπολοιποι εαν καποιος εχει σπιρτοκουτα οπως τα παρακατω ενδιαφερουν εμενα!! Μονο να μην νομιζει οτι θα αγορασει αυτοκινητο πουλωντας τα!!
Γιωργο εχω την εντυπωση οτι με αυτα οντως αγοραζεις αυτοκινητο, Μικρο και μεταχειρισμενο βεβαια αλλα ετσι νομιζω. Καπου ελεγε καποιος για 1500 ευρω ,,,
|
|
|
Καταγράφηκε
|
O παιζων χανει και ο πινων μεθα.
|
|
|
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
|
|
« Απάντηση #14 στις: Μάρτιος 18, 2015, 10:11:05 πμ » |
|
Εχει ενας ηλικιωμενος εδω διπλα στο μαγαζι μου κατι παλια σπιρτοκουτα της χουντας και κατι προπολεμικα που γραφουν πανω Ελληνικα Πυρεια και επειδη η οικονομικη του κατασταση ειναι χαλι μαυρο θελει να τα δωσει. Δεν ξερω καθολου απο τιμες αν ενδιαφερεται καποιος ας μου πει.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΡΤΟΚΟΥΤΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΔΕΣΙΜΑ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|