HONEST
|
|
« Απάντηση #30 στις: Αύγουστος 11, 2013, 03:43:44 μμ » |
|
Ο ''κολλημενος'' συλλεκτης βγαινει περιχαρης απο το νοσοκομειο,και αρχιζει να φωναζει... ζητωωω..!! ο γιατρος μου ειπε οτι εχω μια ΣΠΑΝΙΑ ασθενεια..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
THINK BEFORE TYPE
|
|
|
georok
|
|
« Απάντηση #31 στις: Αύγουστος 11, 2013, 03:57:04 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
HONEST
|
|
« Απάντηση #32 στις: Αύγουστος 12, 2013, 11:32:18 μμ » |
|
στην Αμερική, σε ένα μπαρ, όπου κάθεται ο Κόλιν Πάουελ με τον Μπους και σχεδιάζουν τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Ένας τύπος μπαίνει μέσα, τους βλέπει και τα παίζει. Πάει στον μπαρμαν και του λέει:
- Ρε, φίλε, είναι αυτοί που νομίζω;
- Ναι
Οπότε τους πλησιάζει και λέει:
- Χαίρεται. Τιμή μου που σας γνωρίζω. Να σας ρωτήσω τι κάνετε εδώ;
Ο Πάουελ απαντάει:
- Σχεδιάζουμε τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο.
- Α ναι; Και τι θα κάνετε;
- Θα σκοτώσουμε 400 εκατομμύρια μουσουλμάνους και μια ξανθιά με μεγάλο στήθος.
Ο τύπος τα παίζει.
- Μια ξανθιά με μεγάλο στήθος; Μα γιατί;
Κι ο Πάουελ γυρνάει προς τον Μπους και του λέει:
- Είδες τι σου έλεγα; Κανείς δεν νοιάζεται για τα 400 εκατομμύρια μουσουλμάνους!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
THINK BEFORE TYPE
|
|
|
HONEST
|
|
« Απάντηση #33 στις: Αύγουστος 18, 2013, 02:19:10 μμ » |
|
στο γκισε ελεγχου ''εισοδου-παραμονης'',ευρωπα'ι'κου αεροδρομιου... - Name? - Abu Dalah Sarafi. - Sex? - Four times a week. - No, no, no...male or female? - Male, female... Sometimes camels...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
THINK BEFORE TYPE
|
|
|
HONEST
|
|
« Απάντηση #34 στις: Αύγουστος 18, 2013, 02:32:33 μμ » |
|
Συναντιούνται δύο φίλοι μετά από καιρο... Ο ένας φοράει πένθος στο χέρι, και είναι γεμάτος γρατζουνιές. Τον βλέπει ο φίλος του και ρωτάει: - Τι έγινε ρεΓιάννη; Γιατί φοράς πένθος; - Αστα, ρε συ, έθαψα την πεθερά μου... - Καλά, και οι γρατζουνιές; - Δεν ήθελε !!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
THINK BEFORE TYPE
|
|
|
paulinaj
|
|
« Απάντηση #35 στις: Αύγουστος 18, 2013, 05:23:31 μμ » |
|
χαχααχχαχαχαχ ωραιαα!!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«μη μου τους κύκλους τάραττε»
|
|
|
tom
|
|
« Απάντηση #36 στις: Σεπτέμβριος 12, 2013, 04:19:54 μμ » |
|
Θέλω να ανοίξει γυράδικο και να λέγεται "ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ" ..... Για να με ρωτάνε "από πού έρχεσαι ?" και να λέω "απ' το γυμναστήριο" !!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
O παιζων χανει και ο πινων μεθα.
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #37 στις: Σεπτέμβριος 12, 2013, 07:53:33 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
HONEST
|
|
« Απάντηση #38 στις: Σεπτέμβριος 12, 2013, 10:10:28 μμ » |
|
Πως τρομάζεις έναν άντρα; Κρύβεσαι πίσω του και του πετάς ρύζι...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
THINK BEFORE TYPE
|
|
|
silahim
|
|
« Απάντηση #39 στις: Σεπτέμβριος 16, 2013, 02:11:45 μμ » |
|
Στα γρήγορα:
- Μπαμπά τι είναι τοπικιστής; - Τοπικιστής γιε μου είναι ο μαλά.ας που νομίζει ότι ο τόπος καταγωγής του είναι ομορφότερος απ' την Κρήτη μας !!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Sp1
|
|
« Απάντηση #40 στις: Σεπτέμβριος 16, 2013, 04:24:25 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nestor
|
|
« Απάντηση #41 στις: Σεπτέμβριος 22, 2013, 10:46:48 μμ » |
|
Mία ξανθιά παίρνει τηλέφωνο τον άνδρα της στο γραφείο του κλαίγοντας. - Γιατί κλαις γλυκιά μου? τη ρωτάει αυτός - Να, προσπαθώ να φτιάξω ένα παζλ αλλά δεν τα καταφέρνω. Όλα τα κομμάτια φαίνονται ίδια... - Τι παζλ? - Να... είναι ένας κόκορας πάνω σε ένα κουτί, αλλά δεν μπορώ να το φτιάξω.. - Έλα ηρέμησε... όταν γυρίσω θα το φτιάξουμε μαζί εντάξει? Γυρνάει λοιπόν ο τύπος στο σπίτι του και βλέπει την γυναίκα του να σπαράζειστο κλάμα, στο πάτωμα.Την πλησιάζει και της λέει : - Έλα... σήκω και μην κλαις. Είσαι τόσο όμορφη... άκου τι θα κάνουμε...Θα βάλουμε τα corn flakes πάλι μέσα στο κουτί και δεν θα το πούμε πουθενά...!!! και καπακια και αυτο.. http://prntscr.com/1stwqb
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #42 στις: Σεπτέμβριος 23, 2013, 12:25:57 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
kostas1
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #43 στις: Σεπτέμβριος 23, 2013, 12:44:06 πμ » |
|
νταξει πεθανα νεστωρ με το screenshot!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #44 στις: Σεπτέμβριος 23, 2013, 10:39:28 πμ » |
|
Σε ένα Δημοτικό Σχολείο κάπου στην Αθήνα,την πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς η δασκάλα παίρνει παρουσίες: -Χακίμ καζάλ αλ νταρουί; -Παρών. -Χασάν ντομάν ντα σαρουί; -Παρών. -Γιόν κιμ λι γκόνγκ; -Παρών. -Σουλειμάν αλη ζαουάχρι; -Παρών. -Χατζή λαζά ρουμίχ αλής; (Τίποτα...) - Χατζή λαζά ρουμίχ αλής; επαναλαμβάνει η δασκάλα.. (Πάλι τίποτα...) Εκεί που ετοιμάζεται να σημειώσει απουσία η δασκάλα βλέπει δειλά, δειλά, ένα παιδάκι να σηκώνει το χέρι του από την τελευταία σειρά. - Κυρία, μάλλον εγώ είμαι αυτός, αλλά το όνομά μου δεν διαβάζεται έτσι.. Χατζηλαζάρου Μιχάλη με λένε..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I scream, you scream, we all scream, for ice cream.
|
|
|
|