EYTHIMIOS
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #15 στις: Μάιος 29, 2013, 12:38:49 μμ » |
|
Παιδιά πήρα κάποιο τηλέφωνο και μου είπανε ότι το κορδόνι προστέθηκε το 1976 -1979 δεν γνωρίζω εάν είναι επιχρυσωμένο άλλα επειδή κάποιος έγραψε για κάτι τέτοιο πιστεύω ότι με την φθορά που αναφέρεστε ότι έχει θα φενοτανε και το ασήμι ....... θα προσπαθήσω να το πάω σε χρυσοχόο και να σας δώσω περισσότερα στοιχειά με την πρώτη ευκαιρία ..... μπορώ επίσης να βγάλω και φωτογραφίες περισσότερε εάν θέλετε ..... πείτε μου τι θα σας βοηθήσει περισσότερο (θα το μετρήσω για διαστάσεις)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
EYTHIMIOS
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #17 στις: Μάιος 29, 2013, 12:52:50 μμ » |
|
Που θα μπορούσα να πάω για να μου πουν εάν είναι γνήσιο?είμαι και εγώ πολύ επιφυλακτικος διότι γνωρίζω την αξία του σε περίπτωση που είναι γνήσιο ....... πάντως ευχαριστώ πολύ παιδιά για το ενδιαφέρων και την βοηθεια
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
solferino
|
|
« Απάντηση #18 στις: Μάιος 29, 2013, 01:01:58 μμ » |
|
se περπιπτωση που είναι γνήσιο εχει πάρα πολλα χρήματα ακόμα και πιασμένο σε κόσμημα....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Οι μεγάλοι πόνοι είναι βουβοί.
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #19 στις: Μάιος 29, 2013, 01:05:49 μμ » |
|
Είμαι αυτή τη στιγμή με το Βασιλάκη και βλέπουμε το νόμισμα. Η άποψή του είναι ότι το νόμισμα είναι χυτό μικρότερο από το κανονικό. Είναι όπως μου λέει τώρα die-cast ψεύτικο. Πρέπει όμως να είναι χρυσό.
Σωστός... Αλλά έχουν μία διαφορά που φαίνεται εύκολα...
Όντως φαίνεται έτσι... Επίσης το χρυσό, που είναι κατάτι μικρότερο κατά 2 χιλιοστά, έχει και πιο λεπτή περίμετρο, φυσικά αυτό δεν φαίνεται εύκολα στην φωτογραφία. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Smartmorpheus
|
|
« Απάντηση #20 στις: Μάιος 29, 2013, 01:09:56 μμ » |
|
Είναι απλό το θέμα φίλε μου μην αγχώνεσαι άδικα.Αφαίρεσε το νόμισμα από το μοτίφ και ζύγισε το.Σε περίπτωση άλλου μετάλλου από το ασήμι η διαφορά στη ζυγαριά θα είναι αισθητή. Αν συμΒεί αυτό μετα θα αναλύσουμε τα υπόλοιπα .Αν όμως είναι ελαχιστα πιο Βαρυ απο το κανονικο πιστευω οτι θα είναι επιχρυσωμένο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
If you r good at something never do it for free...
|
|
|
mpifteki
|
|
« Απάντηση #21 στις: Μάιος 29, 2013, 01:43:55 μμ » |
|
Aκριβως αυτο θα ελεγα κ γω. Ζυγισε το να τελειωνει το θεμα, τουλαχιστον οσον αφορα το τι μεταλλο ειναι. απο κει κ περα...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #22 στις: Μάιος 29, 2013, 03:14:49 μμ » |
|
Hλια εχω απαντηση ηδη απο χτες με απαντηση στο μαιλ που μου εστειλε, ας μπει να το δει , να το διαβασει και ας μας απαντηση ξανα. Πεντε απλα πραγματακια ζηταμε τα οποια εχουν ενημερωθει ηδη η συντονιστικη ομαδα πια ειναι αυτα. Εαν μπορει να τα τηρηση δεν εχουμε κανενα προβλημα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
zobels
|
|
« Απάντηση #23 στις: Μάιος 29, 2013, 04:11:34 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
epop
|
|
« Απάντηση #25 στις: Ιούνιος 02, 2013, 10:38:20 πμ » |
|
τι εγινε τελικα με το <<χρυσο>> 20αρικο;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
edison
|
|
« Απάντηση #26 στις: Ιούνιος 02, 2013, 12:29:39 μμ » |
|
30 ρικο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
EYTHIMIOS
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #27 στις: Ιούνιος 21, 2013, 10:10:10 μμ » |
|
παιδιά έκανα την μέτρηση μόλις τώρα διάμετρος είναι 30,17 χιλιοστά και το πάχος 2,2 χιλιοστά ....... το νόμισμα δεν το έχω βγάλει από την καρφίτσα ακόμα , τις μετρήσεις τις έκανα με ηλεκτρονικό παχύμετρο και με τρόπο τέτοιο ώστε να περιορίσω τα λάθος όσο περισσότερο ( έκανα ότι καλύτερο μπορούσα) παρατήρησα ότι στο δεξί πόδι του αετού έχει κάτι μικρά γράμματα ...... το βάρος παιδιά μέχρι στιγμής είναι αδύνατον να το μετρήσω θα πρέπει να χαλάσω την καρφίτσα ... εάν υπάρχει λόγος όμως θα το κάνω και αυτό
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
tom
|
|
« Απάντηση #28 στις: Ιούνιος 21, 2013, 10:23:56 μμ » |
|
Για πλακα βγαινει,,,και το ζυγιζεις και το ξαναβαζεις,,,,καλα δεν εχεις περιεργεια αν ειναι?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
O παιζων χανει και ο πινων μεθα.
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #29 στις: Ιούνιος 21, 2013, 10:24:10 μμ » |
|
Το χρυσό έχει διάμετρο περίπου 29 mm, ενώ το ασημένιο 30 mm (30.20 mm με τα γράμματα).
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|