|
SVcollector
|
|
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 21, 2013, 02:15:41 μμ » |
|
φοβάμαι μην πω καμιά πατάτα αλλά F!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 21, 2013, 02:24:33 μμ » |
|
Για να βοηθησω στην κριση σας να ενα πιστοποιημενο ΑU-50 ..για αμεση συγκριση
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
chris_1972
|
|
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 21, 2013, 02:27:25 μμ » |
|
Θα έλεγα VF και βαθμό VF25 με VF30
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Μη λησμονείτε ότι όλα γυρίζουν !!!!
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #4 στις: Μάιος 21, 2013, 02:35:11 μμ » |
|
Κατά την γνώμη μου είναι XF -45!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
SVcollector
|
|
« Απάντηση #5 στις: Μάιος 21, 2013, 02:42:23 μμ » |
|
Θα έλεγα VF και βαθμό VF25 με VF30
Συμφωνώ! Πάντως κάνοντας την σύγκριση δεν απέχει πολύ απτο πιστοποιημένο!Αλλά είναι πιο βρώμικο το δικό σου και χαλάει τον βαθμό που του δίνουμε!! Λούστρο έχει χειρότερο....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
chris_1972
|
|
« Απάντηση #6 στις: Μάιος 21, 2013, 03:09:46 μμ » |
|
Κρίναμε το νόμισμα πολύ αυστηρά, συγκριτικά με ένα XF40 που είδα ίδιας χρονολογίας το δικό σου είναι λίγο καλύτερο, οπότε ο Γιάννης πιστεύω είναι κοντύτερα στην πραγματικότητα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Μη λησμονείτε ότι όλα γυρίζουν !!!!
|
|
|
Parker
|
|
« Απάντηση #7 στις: Μάιος 21, 2013, 03:34:19 μμ » |
|
Κατά την γνώμη μου είναι XF -45! Noμίζω ότι παραπάνω δεν μπορεί να πιάσει.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
verba volant, scripta manent
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #8 στις: Μάιος 21, 2013, 03:52:53 μμ » |
|
Κατα την γνωμη μου,θα ελεγα vf..και οχι πολυ υψηλο..εχει πολλες φθορες..βεβαια με μια πρωτη ματια θα μου περναγε και η ιδεα της κοπιας,αλλα δεν νομιζω να υπεπεσες σε τετοιο σφαλμα αντωνη..οποτε απλα θα πω τον βαθμο που ανεφερα παραπανω...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #9 στις: Μάιος 21, 2013, 04:22:25 μμ » |
|
Κατα την γνωμη μου,θα ελεγα vf..και οχι πολυ υψηλο..εχει πολλες φθορες..βεβαια με μια πρωτη ματια θα μου περναγε και η ιδεα της κοπιας,αλλα δεν νομιζω να υπεπεσες σε τετοιο σφαλμα αντωνη..οποτε απλα θα πω τον βαθμο που ανεφερα παραπανω... Κώστα χρόνια σου πολλά! Ο Αντώνης δεν γράφει οτι είναι δικό του. Αρα μπορεί να μας δοκιμάζει. Πιθανόν και να έχεις δίκιο!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #10 στις: Μάιος 21, 2013, 04:29:48 μμ » |
|
Κατα την γνωμη μου,θα ελεγα vf..και οχι πολυ υψηλο..εχει πολλες φθορες..βεβαια με μια πρωτη ματια θα μου περναγε και η ιδεα της κοπιας,αλλα δεν νομιζω να υπεπεσες σε τετοιο σφαλμα αντωνη..οποτε απλα θα πω τον βαθμο που ανεφερα παραπανω... Κώστα χρόνια σου πολλά! Ο Αντώνης δεν γράφει οτι είναι δικό του. Αρα μπορεί να μας δοκιμάζει. Πιθανόν και να έχεις δίκιο!!!! Ευχαριστω Θανο.Πιστευω οτι ειναι δικο του,λογω απο το πανακι που εχει φοντο.ειχε γινει αναφορα οτι αλλαξε το μπλε και εβαλε μαυρο!! αλλα η γενικη εικονα του νομισματος με κανει να εχω μια υποψια...ισως παλι ειναι πολυ η φθορα της..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #11 στις: Μάιος 21, 2013, 04:35:43 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
paulinaj
|
|
« Απάντηση #12 στις: Μάιος 21, 2013, 06:34:22 μμ » |
|
Στολίδι είναι!!!!Μπράβο Αντώνη!!! όσο για το βαθμό δε είμαι και η καταλληλότερη αλλά θα πάρει πάνω απο XF!!!έτσι νομίζω!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«μη μου τους κύκλους τάραττε»
|
|
|
geopapai
|
|
« Απάντηση #13 στις: Μάιος 22, 2013, 09:36:06 πμ » |
|
Το σημαντικό είναι αυτό: "Only 3 AU50 slabbed coins in existence" (NGC) Οπότε ένα XF μπορεί να είναι πάνω από τα μισά €. (Δηλαδή, για να στο πώ με δικούς σου όρους, όσο το καινούριο σπίτι της barbie, μαζί με το αεροπλάνο, το αυτοκίνητο και την πισίνα του Κεν....)* *θυμήθηκα και το σχετικό ανέκδοτο, πάω να το γράψω στα διάφορα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #14 στις: Μάιος 22, 2013, 10:03:15 πμ » |
|
Γιωργο να ρθω σπιτι σου να παιξουμε?η μπαρμπυ σε μαρανε!σε χαιρετω,γιαννης.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|