αξια μεταπωλητικη δεν εχει... οντως.. τωρα για το αν ειναι συλλεξιμο.. μεχρι να βρεις καλυτερο.. μια χαρα ειναι... εχω κι εγω αρκετα του Κωνσταντινου και του Παυλου ετσι....
για να δουμε κατι αλλο....
το νομισμα το βρηκες κατω.. σε περιοχη που εχει χωμα! ειχε παρει μια καφεκοκκινη στρωση και ισως ειχε και λιγο χωμα που ομως εφευγε ευκολα...
το νομισμα το εβαλες μεσα σε λεμονι για να καθαρισει.. δεν το εφησες πολλες ωρες αλλα ακομα κι αυτο ηταν ικανο να κοκκινησει ο χαλκος που ειναι μεσα στο χαλκονικελιο... ειδικα στην πισω οψη...
το 97% απο την καφεκοκκινη στρωση που ειχε..εφυγε ετσι... και πιθανον χρησιμοποιησες και μια οδοντογλυφιδα γι αυτο.... ισως και μια παλια οδοντωβρουτσα... ομως το ασχημο κοκκινισμα του χαλκου δεν το εσωσες...
αναρωτιεμαι αν δοκιμασες κι αλλα πραγματα για να το καθαρισεις.. πχ.. τελακι.. αλλα δεν το ξερω....
παντως.. πιθανον με την στρωση πριν να φαινονταν καλυτερο... εννοω δεν φαινοταν τοσο ταλαιπωρημενο... αυτο ειναι γιατι ο χυμος απο το λεμονι ειναι το κιτρικο ΟΞΥ! θελει κι αυτο προσοχη... σε καποια σημεια που ειχαν.. γινει ευαισθητα.. και υπηρχαν μικρες αλλιωσεις... το εφαγε το νομισμα!
θελει προσοχη... ακομα και το ξυδι.... εκει να δεις... ειχα βαλει μεσα ενα σιδερενιο αντικειμενο... το ψιλοξεχασα.. και εκλαιγα μετα... μου το εκανε... μαυρα χαλια!!!
λοιπον..... σε ποσα επεσα μεσα;