solferino
|
|
« Απάντηση #15 στις: Μάιος 20, 2013, 03:49:53 μμ » |
|
αu55 λεω εγώ Γιώργο.Δε φαίνεται να εχει μείνει λούστρο παρόλο που εχει καλη λεπτομερεια. Στον οπισθότυπο ο θυρεός φαίνεται να εχει φθορά χρήσης. Αυτά.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Οι μεγάλοι πόνοι είναι βουβοί.
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #16 στις: Μάιος 20, 2013, 03:56:42 μμ » |
|
Δημητρη , αυτη εδω η μιση τι λες να πηρε βαθμο?? Προσεξε μονο τι θα πεις διοτι το νομισμα ειναι δικο μου . . . .
MS69... Το 70 το έχασε διότι υπήρχε διχογνωμία μεταξύ 90 grader που το μελέτησαν και ήρθε 45-45. Τι κερδίζω ....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
iceman
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #17 στις: Μάιος 20, 2013, 03:58:17 μμ » |
|
Δημητρη , αυτη εδω η μιση τι λες να πηρε βαθμο?? Προσεξε μονο τι θα πεις διοτι το νομισμα ειναι δικο μου . . . .
MS69... Το 70 το έχασε διότι υπήρχε διχογνωμία μεταξύ 90 grader που το μελέτησαν και ήρθε 45-45. Τι κερδίζω .... Μια θέση επόπτη στο στέκι!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #18 στις: Μάιος 20, 2013, 03:58:52 μμ » |
|
Ο θυρεος φιλε μου εχει αδυνατο πατημα, (χρειαζεσε βελτιωση σε αυτον τον τομεα για να τα ξεχωριζεις )
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #19 στις: Μάιος 20, 2013, 04:01:11 μμ » |
|
Αφήνουμε την πλάκα... το νόμισμα είναι εξαιρετικό ακυκλοφόρητο, με κλασσικά λαθάκια στην περιφέρεια και στο χτύπημα... από 62-63 και άνω.
Ποιά εταιρεία το πιστοποίησε ;;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #20 στις: Μάιος 20, 2013, 04:02:54 μμ » |
|
Μια θέση επόπτη στο στέκι!!
Οι θεσεις των συντονιστων δινονται με μια παραλογη λογικη την οποία λιγοι την καταλαβαν μεχρι σημερα μια και τα ατομα που αναλαβαν καθηκοντα μερικες φορες ηταν νεα και απειρα πανω στα νομισματα!! Και ποτε κανεις δεν ελαβε θεση γλυφωντας!! Υ.Γ Φυσικα σε καμια περιπτωση ο Κωστας δεν ειπε αυτο τον βαθμο για τετοιο σκοπο , ηταν μια αστεια απαντηση για οσους δεν τον καταλαβαν.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
|
Geonet75
Τακτικός
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
Οι τεχνικές διδάσκονται
|
|
« Απάντηση #22 στις: Μάιος 20, 2013, 04:04:57 μμ » |
|
Αυτά που στον εμπροσθότυπο μοιάζουν με "σπυράκια" είναι αυτά που δημιουργούν μια απ' τις μορφές λούστρου το οποίο αν και δε διακρίνεται στη φωτογραφία υποθέτω με βεβαιότητα οτι υπάρχει. Το τεταρτάκι έχει πανέμορφο πάτημα και αψεγάδιαστες λεπρομέρειες. Το θεωρώ ξεκάθαρα ακυκλοφόρητο και ας γράφει ό,τι θέλει το ταμπελάκι, εγώ ως bu θα το αγόραζα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimitris1980
|
|
« Απάντηση #23 στις: Μάιος 20, 2013, 04:05:23 μμ » |
|
Γιωργο αν δε ηταν δικια σου θα ελεγα μς 63 αλλα αφου ειναι δικια σου θα συμφωνησω με τον Κωστα .Γενικα οσα μισα εχω δει εχουν ενα θεμα με το πατημα (αδυνατο-στραβοπατημενα)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
iceman
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #24 στις: Μάιος 20, 2013, 04:06:46 μμ » |
|
Μια θέση επόπτη στο στέκι!!
Οι θεσεις των συντονιστων δινονται με μια παραλογη λογικη την οποία λιγοι την καταλαβαν μεχρι σημερα μια και τα ατομα που αναλαβαν καθηκοντα μερικες φορες ηταν νεα και απειρα πανω στα νομισματα!! Και ποτε κανεις δεν ελαβε θεση γλυφωντας!! Υ.Γ Φυσικα σε καμια περιπτωση ο Κωστας δεν ειπε αυτο τον βαθμο για τετοιο σκοπο , ηταν μια αστεια απαντηση για οσους δεν τον καταλαβαν. Μα για πλάκα το ανέφερα.Δεν χρειάζεται όλη αυτή η απάντηση...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #25 στις: Μάιος 20, 2013, 04:07:37 μμ » |
|
Ενδιαφερων τα οσα ακουστηκαν. Το νομισμα δεν εχει βαθμο !!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #26 στις: Μάιος 20, 2013, 04:07:48 μμ » |
|
Αυτό που μου έκανε 'κλικ' στο νόμισμα είναι η γραμμή στην περίμετρο κάτω από το 1/2. Τρομερή λεπτομέρεια που σχεδόν ποτέ δεν φαίνεται. Κι όταν φαίνεται είναι μία πολύ καλή ένδειξη.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #27 στις: Μάιος 20, 2013, 04:09:02 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #28 στις: Μάιος 20, 2013, 04:14:52 μμ » |
|
Θα τρομάζαμε αν μας έλεγες ότι του έδωσαν χαμηλότερο βαθμό από 62-63. Αν και στα μικρά έχουν γνώση των 'κακοτεχνιών' και δεν κολλάνε σ' αυτά. Υπό την προϋπόθεση πάντα ότι έχει το λούστρο του καθαρό, μπορεί να φαίνεται ότι υπάρχει, αλλά η φωτογραφία και ο φωτισμός κάπως ξεγελούν.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Geonet75
Τακτικός
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
Οι τεχνικές διδάσκονται
|
|
« Απάντηση #29 στις: Μάιος 20, 2013, 04:15:06 μμ » |
|
Είμαι βέβαιος οτι είναι bu. Βάζω και στοίχημα. Αν βγει κάτω από ms64 στη γυρίζω πίσω...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|