chris_1972
|
|
« Απάντηση #30 στις: Μάιος 21, 2013, 10:51:13 πμ » |
|
Από μια φωτογραφία δεν μπορεί κανείς να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα, υπάρχουν σημεία που μπορεί να εστιάσει κανείς τα οποία έχουν αναφερθεί κατά καιρούς στο φόρουμ, αλλά πάντα το καλύτερο είναι να την δει κάποιος στο χέρι, να ζυγιστεί να μετρηθεί , μιας και ο σκοπός κατασκευής πλαστών λιρών σε "κοινές" ημερομηνίες είναι το κέρδος από την περιεκτικότητα του νομίσματος σε χρυσό, οπότε σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να τηρηθούν οι σωστές αναλογίες.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Μη λησμονείτε ότι όλα γυρίζουν !!!!
|
|
|
geopapai
|
|
« Απάντηση #31 στις: Μάιος 21, 2013, 10:59:16 πμ » |
|
Από μια φωτογραφία δεν μπορεί κανείς να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα, υπάρχουν σημεία που μπορεί να εστιάσει κανείς τα οποία έχουν αναφερθεί κατά καιρούς στο φόρουμ, αλλά πάντα το καλύτερο είναι να την δει κάποιος στο χέρι, να ζυγιστεί να μετρηθεί , μιας και ο σκοπός κατασκευής πλαστών λιρών σε "κοινές" ημερομηνίες είναι το κέρδος από την περιεκτικότητα του νομίσματος σε χρυσό, οπότε σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να τηρηθούν οι σωστές αναλογίες.
περιεκτικότητα του νομίσματος σε χρυσό + υπεραξία νομίσματος = €€€€€ Αντώνη ακόμα??
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #32 στις: Μάιος 21, 2013, 11:10:19 πμ » |
|
[
Αντώνη ακόμα??
Kοιταξε εχουμε και μαγειρεμα ...δε θα ειμαι ολη την ωρα εδω Παντως σε αυτο " αν η ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ λίρα έγραφε 1893, θα ήταν πλαστή ή όχι " η απαντηση ειναι πλαστη
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
chris_1972
|
|
« Απάντηση #33 στις: Μάιος 21, 2013, 11:13:08 πμ » |
|
Kοιταξε εχουμε και μαγειρεμα ...δε θα ειμαι ολη την ωρα εδω Τι καλό φτιάχνεις σήμερα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Μη λησμονείτε ότι όλα γυρίζουν !!!!
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #34 στις: Μάιος 21, 2013, 11:15:30 πμ » |
|
Kοιταξε εχουμε και μαγειρεμα ...δε θα ειμαι ολη την ωρα εδω Τι καλό φτιάχνεις σήμερα Μαντεψε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Parker
|
|
« Απάντηση #35 στις: Μάιος 21, 2013, 11:19:27 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
verba volant, scripta manent
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #36 στις: Μάιος 21, 2013, 11:29:59 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #37 στις: Μάιος 21, 2013, 11:33:04 πμ » |
|
Παντως σε αυτο " αν η ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ λίρα έγραφε 1893, θα ήταν πλαστή ή όχι " η απαντηση ειναι πλαστη Και επειδη περιμενα αρκετα να με ρωτησεις "γιατι ", αλλα δε το κανεις, θα σου απαντησω επειδη οι μονες 1893 Jubilee Head που κοπηκαν ειναι Αυστραλιας και η συγκεκριμενη δεν εχει mintmark
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Parker
|
|
« Απάντηση #38 στις: Μάιος 21, 2013, 11:36:26 πμ » |
|
To1893 πρέπει να κόπηκαν λίρες και με το τρίτο κεφάλι της Βικτώριας
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
geopapai
|
|
« Απάντηση #39 στις: Μάιος 21, 2013, 06:41:22 μμ » |
|
Παντως σε αυτο " αν η ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ λίρα έγραφε 1893, θα ήταν πλαστή ή όχι " η απαντηση ειναι πλαστη Και επειδη περιμενα αρκετα να με ρωτησεις "γιατι ", αλλα δε το κανεις, θα σου απαντησω επειδη οι μονες 1893 Jubilee Head που κοπηκαν ειναι Αυστραλιας και η συγκεκριμενη δεν εχει mintmark Ακριβώς... Διαβασμένος ήρθες... ( Σορρυ ήμουν εκτός...)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Parker
|
|
« Απάντηση #40 στις: Μάιος 21, 2013, 06:48:27 μμ » |
|
Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση. Αν η λίρα έγραφε κάποια χρονιά ανάμεσα 1887 και 1892, τότε τι θα γινόταν; Επειδή όλες αυτές τις χρονιές είχαν κοπεί και Λονδίνου.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Parker
|
|
« Απάντηση #41 στις: Μάιος 21, 2013, 07:15:45 μμ » |
|
Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση. Αν η λίρα έγραφε κάποια χρονιά ανάμεσα 1887 και 1892, τότε τι θα γινόταν; Επειδή όλες αυτές τις χρονιές είχαν κοπεί και Λονδίνου. Κανείς δεν έχει απάντηση;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #42 στις: Μάιος 21, 2013, 07:23:48 μμ » |
|
Τι απαντηση βρε Θωμα ?? Οκ εχει φοβερο οπισθοτυπο ...αψογο αλλα μπροστα δεν ειναι και τοσο καλη η κοπια για να ξεγελασει ενα καλο ματι .. Δες π.χ ποσο ασχημο ειναι το μαλι (σαν ζαρες ) και νομιζω θα καταλαβεις ευκολα οτι κατι δεν παει καλα..δες το σκουλαρικι και τα αλλα σημεια που εχω μαρκαρει ...εγω πρωτα αυτη την φωτο ειχα δει και καταλαβα οτι ειναι μουφα το κομματι αυτο και μετα βλεποντας και την ημερομηνια στην αλλη πλευρα εσκασα στα γελια Δες και μονος σου να καταλαβεις ....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|