geopapai
|
|
« στις: Μάιος 16, 2013, 12:11:12 μμ » |
|
Καλημέρα παιδιά,
Δείτε αυτή και πέιτε μου αν έχει καθαριστεί ή όχι, παρακαλώ. Έτσι όπως είναι στον οπισθότυπο δείχνει σαν proof σε "κακή" κατασταση...
Οι φώτος από το σκάννερ δεν δείχνουν την γυαλάδα του πεδίου, οπότε βάζω και φώτο από το κινητό...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
geopapai
|
|
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 16, 2013, 12:12:53 μμ » |
|
Παραθέτω και μία λουστράτη του 1958 προς σύγκριση...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
chris_1972
|
|
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 16, 2013, 12:21:32 μμ » |
|
Και από τις φωτογραφίες του σκάνερ φαίνεται το καθάρισμα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Μη λησμονείτε ότι όλα γυρίζουν !!!!
|
|
|
paulinaj
|
|
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 16, 2013, 12:32:24 μμ » |
|
Και από τις φωτογραφίες του σκάνερ φαίνεται το καθάρισμα.
Χρήστο πως το καταλαβαίνεις το καθάρισμα? από την περίμετρο των γραμμάτων που δε μπορεί να καθαριστεί?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«μη μου τους κύκλους τάραττε»
|
|
|
chris_1972
|
|
« Απάντηση #4 στις: Μάιος 16, 2013, 12:36:38 μμ » |
|
Υπάρχουν γραμμές στο πεδίο και στα σημεία που δεν μπορούσε να καθαριστεί υπάρχει ακόμη το λούστρο, και αυτή η διαφορά φαίνεται.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #5 στις: Μάιος 16, 2013, 12:43:53 μμ » |
|
Καποιος την μουρλανε στο τριψιμο την κακομοιρα!Τοσο χαλια ελισαβετ δεν εχω ξαναδει!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
paulinaj
|
|
« Απάντηση #6 στις: Μάιος 16, 2013, 01:40:12 μμ » |
|
Υπάρχουν γραμμές στο πεδίο και στα σημεία που δεν μπορούσε να καθαριστεί υπάρχει ακόμη το λούστρο, και αυτή η διαφορά φαίνεται.
Ναι ναι αυτο είδα και εγω εκει που δε μπορει να καθαριστεί φαίνεται! αλλά γιατί το κάνουν αυτό?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«μη μου τους κύκλους τάραττε»
|
|
|
nestor34
|
|
« Απάντηση #7 στις: Μάιος 16, 2013, 04:46:25 μμ » |
|
η καθαριότητα ειναι η μισή αρχοντιά!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #8 στις: Μάιος 16, 2013, 08:40:41 μμ » |
|
Και μάλλον η βρώμα η άλλη μισή
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I scream, you scream, we all scream, for ice cream.
|
|
|
geopapai
|
|
« Απάντηση #9 στις: Μάιος 18, 2013, 12:01:35 μμ » |
|
Καποιος την μουρλανε στο τριψιμο την κακομοιρα!Τοσο χαλια ελισαβετ δεν εχω ξαναδει!!! Παιδιά το είχα ξεχάσει το ποστ μου! Θα συμφωνήσω, τέτοια ελισσάβετ δεν έχω ξαναδεί, και γι΄αυτό είπα, λές? Ναι στα γράμματα φαίνεται δεν έπιασε το αμμωνιαζόλ...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
chris_1972
|
|
« Απάντηση #10 στις: Μάιος 18, 2013, 12:06:12 μμ » |
|
Καποιος την μουρλανε στο τριψιμο την κακομοιρα!Τοσο χαλια ελισαβετ δεν εχω ξαναδει!!! Παιδιά το είχα ξεχάσει το ποστ μου! Θα συμφωνήσω, τέτοια ελισσάβετ δεν έχω ξαναδεί, και γι΄αυτό είπα, λές? Ναι στα γράμματα φαίνεται δεν έπιασε το αμμωνιαζόλ... Τι αμμωνιαζόλ, τροχός έπεσε με χοντρό σμυριδόπανο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
geopapai
|
|
« Απάντηση #11 στις: Μάιος 18, 2013, 12:21:57 μμ » |
|
Καποιος την μουρλανε στο τριψιμο την κακομοιρα!Τοσο χαλια ελισαβετ δεν εχω ξαναδει!!! Παιδιά το είχα ξεχάσει το ποστ μου! Θα συμφωνήσω, τέτοια ελισσάβετ δεν έχω ξαναδεί, και γι΄αυτό είπα, λές? Ναι στα γράμματα φαίνεται δεν έπιασε το αμμωνιαζόλ... Τι αμμωνιαζόλ, τροχός έπεσε με χοντρό σμυριδόπανο. Φαντάσου, όταν την είδα την κοίταζα και έλεγα: δε γίνεται, αφού οι καινούριες είναι αχρησιμοποίητες, πόσο @@@@@@@ πρέπει να έισαι για να την καθαρίσεις? Αποκλειστικό! καινούρια πατέντα για λίρες:Την βάζεις από την μία, και βγαίνει από την άλλη "έτοιμη" proof...
ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΚΟΥΜΠΙ, μπορεί να την καταστρέψει....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
geopapai
|
|
« Απάντηση #12 στις: Μάιος 18, 2013, 12:24:08 μμ » |
|
By the way, είναι και του 1957 έτσι, με το διαφορετικό rim... Αν την πουλήσω, θα χαρίζω μαζί και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #13 στις: Μάιος 18, 2013, 12:32:57 μμ » |
|
Βρε α να χαθεις .....καθησα και ειδα ολο το βιντεο μεχρι το τελος για να δω την προυφ λιριτσα να βγαινει και τιποτε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
geopapai
|
|
« Απάντηση #14 στις: Μάιος 28, 2013, 04:49:02 μμ » |
|
Βρε α να χαθεις .....καθησα και ειδα ολο το βιντεο μεχρι το τελος για να δω την προυφ λιριτσα να βγαινει και τιποτε Αυτό ήθελες να δείς?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|