|
collector
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 12, 2013, 09:38:34 μμ » |
|
nestor με ολη μερα φωτογραφιες βγαζω τι με εκανες αυτο εκανα ενα χρονο για να το φτιαξω ειναι ενα μετρο μακρος πριν απο 15 χρονια
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 12, 2013, 09:53:06 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I scream, you scream, we all scream, for ice cream.
|
|
|
nestor
|
|
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 12, 2013, 10:09:05 μμ » |
|
Δεν υπάρχει! Υπομονή ,σχολαστικότητα και βέβαια καψούρα μεγάλη για να ολοκληρώσεις τέτοιο έργο... Συνήθως αυτά δεν έχουν τιμές και βέβαια κανείς δεν τα πουλάει κιόλας. Είναι ανεκτίμητο ένα τέτοιο αντικείμενο και ο χρόνος,ο ιδρώτας η αγωνιά τα μερόνυχτα πάνω του δεν μεταβιβαζονται ποτέ και σε κανένα .Θα έλεγα πως είναι πλέον σαν παιδί σου παρά σαν ένα αντικείμενο.
Υπέροχο !
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
panosk
|
|
« Απάντηση #4 στις: Μάιος 13, 2013, 05:29:14 μμ » |
|
Εδω δε μιλαμε πια απλα για συλλεκτικο αντικειμενο μονο , μιλαμε για τεχνη ,ομορφια, ταλενταρα , δημιουργια και πολυ πολυ μερακι και αγαπη ! Τα χιλια μπραβο !! και ευχαριστουμε θερμα που μοιραστηκες αυτη την ομορφια μαζι μας!!
Μαζι με τα μπραβο εχεις και τον απεριοριστο θαυμασμο μου! ,διότι παρ'ολο που γενικως ''πιανουν'' τα χερια μου σε χειροτεχνιες ,ειχα καταπιαστει πριν μια 10ετια με ενα πολυ μικροτερης κλιμακας ξυλινο ,αλλα δεν καταφερα ποτε να το ολοκληρωσω...οποτε ξερω απο 1ο χερι την δυσκολια του πραγματος..!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #5 στις: Μάιος 13, 2013, 09:39:40 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
warrior
|
|
« Απάντηση #6 στις: Μάιος 13, 2013, 11:18:12 μμ » |
|
Καταπληκτικές συλλογές!!! Συγχαρητήρια!!! Χαίρομαι που απόκτησε ξεχωριστή θέση το θέμα που ξεκίνησε ο Νέστωρ. Σύντομα θα ανεβάσω και άλλες φωτογραφίες απο την δική μου συλλογή. Νέχτωρ, σωστή η σκέψη σου να εντάξεις στατικό και τηλεκατευθυνόμενο μοντελισμό. Οπως και η πρόταση να χωριστούν σε αυτοκίνητα, καράβια, αεροπλάνα, μοτοσυκλέτες κτλ. Αλλα το έχω ξαναγράψει... οτι πεί ο ειδικός!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
chris_1972
|
|
« Απάντηση #7 στις: Μάιος 14, 2013, 09:31:00 πμ » |
|
Διαχώρισα το θέμα με τα ξύλινα καραβάκια, στο καθένα αρμόζει η δική του θέση. Συγχαρητήρια στους φίλους που με τις τόσο υπέροχες αναρτήσεις τους, μας γυρίζουν πίσω στα παιδικά μας χρόνια, πολύ όμορφα συνεχίστε έτσι να τα θαυμάζουμε και εμείς που δεν έχουμε.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Μη λησμονείτε ότι όλα γυρίζουν !!!!
|
|
|
chris_1972
|
|
« Απάντηση #8 στις: Μάιος 31, 2013, 10:08:52 πμ » |
|
Έχω στα χέρια μου ένα ιστιοφόρο με μήκος 1,50 μέτρο περίπου Χρονολογείτε μεταξύ του 1890-1910. Είναι κατασκευασμένο σε καρνάγιο με τον τρόπο που έφτιαχναν τα αληθινά οπότε με την κατάλληλη συντήρηση μπορεί και να πλέει. Από όσο θυμάμαι είναι σε κάποια σκανδιναβική χώρα η κατασκευή του. Θα ήθελα να μάθω αν μπορώ να βρω πληροφορίες. Παραθέτω φωτογραφίες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Δημήτρης.
Κάνοντας χρήση το αρχικό μήνυμα του φίλους μας Δημήτρη και μετά από υπόδειξη του Νέστορα, προσθέτουμε στο θέμα τις φωτογραφίες από το πλεούμενο μοντέλο, θεωρώντας χρήσιμο να υπάρχουν στο φόρουμ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Μη λησμονείτε ότι όλα γυρίζουν !!!!
|
|
|
nestor
|
|
« Απάντηση #9 στις: Μάιος 31, 2013, 11:56:59 πμ » |
|
Να θυμίσω οτι ο φίλος μας Δημήτρης είχε δεχτή προσφορά 5000 ευρό για το συγκεκριμένο και δεν το έδωσε.Με την δικιά μου ταπεινή πάντα γνώμη και λαμβάνοντας καθημερινά τα μηνύματα τις αγοράς η οποία χαροπαλεύει ,η τιμή να βγαίνει για πώληση στην Ελλάδα γύρω στα 3000.
Αριστούργημα και ευχαριστώ τον Chris_1972 που διέσωσε την περιγραφή και της φωτογραφίες από ένα μοναδικό χειροποίητο αντικείμενο .
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
collector
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #10 στις: Ιούνιος 09, 2013, 09:34:53 μμ » |
|
Ενα ξυλινο μοντελο ακομη μεγεθος 50 cm ελληνικο σκαρι το πρωτο μοντελο που εφτιαξα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #12 στις: Ιούνιος 10, 2013, 01:40:10 πμ » |
|
Συγχαρητηρια collector!!!!! τρομερα πλοια με πολυ δουλεια!!μπραβο σου!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #13 στις: Ιούνιος 10, 2013, 03:26:23 πμ » |
|
Φοβερό. Πόσο καιρό σου πήρε;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I scream, you scream, we all scream, for ice cream.
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #14 στις: Ιούνιος 10, 2013, 07:17:02 πμ » |
|
Συγχαρητήρια Τάσο ...καλλιτέχνης είσαι βρε παιδί μου
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
|