συλλεκτρια-κα
|
|
« Απάντηση #45 στις: Ιούνιος 27, 2013, 08:34:47 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
warrior
|
|
« Απάντηση #46 στις: Ιούνιος 27, 2013, 11:19:31 μμ » |
|
Αφου βλέπω πως υπάρχει απήχηση, σας ανεβάζω 5 ακόμα τηλεκάρτες, 4 Ιταλικές και 1 Γαλλική, διαφημιστικές της Michelin, όλες του 1998, για τα 100 χρόνια της εταιρίας. Οι μπροστινές τους όψεις: Οι πίσω πλευρές τους: Και ξεχωριστά οι μπροστινές όψεις. Ξεκινώντας απο τις 4 Ιταλικές: Και η Γαλλική:
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
συλλεκτρια-κα
|
|
« Απάντηση #47 στις: Ιούνιος 27, 2013, 11:53:48 μμ » |
|
ηθελα να ξερα που τις ξετρυπωνεις!! ; παρα πολυ ομορφες και με ωραιο θεμα!!!! αν και δεν ασχολουμε με ξενες μερικες που εχεις ανεβασει μου αρεσαν παρα πολυ!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
warrior
|
|
« Απάντηση #48 στις: Σεπτέμβριος 08, 2013, 03:19:57 μμ » |
|
Και επειδή το έχω αφήσει παραπονεμένο τόσο καιρό αυτό το θέμα, θα σας δείξω τα καινούργια μου αποκτήματα. Μια ιαπωνική τηλεκάρτα, με folder παρακαλώ, για το καινούργιο αεροδρόμιο του Τόκυο (Narita). Η θήκη της τηλεκάρτας: Η πίσω πλευρά: Και η τηλεκάρτα: Αλλες 2 με θέμα το 180 μέτρων κτίριο που μοιάζει με τον Πύργο του Αϊφελ. Και μια διασκεδαστική. Πώς σας φαίνονται;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
συλλεκτρια-κα
|
|
« Απάντηση #49 στις: Σεπτέμβριος 08, 2013, 04:31:03 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
warrior
|
|
« Απάντηση #50 στις: Σεπτέμβριος 08, 2013, 06:07:14 μμ » |
|
Eυχαριστώ Δώρα! Μην τους αδικούμε τους δικούς μας, οι καινούργιες τηλεκάρτες είναι πολύ ωραίες. Μπορεί τα θέματα να είναι μόνο τοπία, αλλα τουλάχιστον είναι όμορφες οι φωτογραφίες και γενικά είναι καλαίσθητες. Ας ελπίσουμε οτι όταν αλλάξουν θέμα, θα παραμείνουν στο ίδιο επίπεδο. Εχω και κάποιες ακόμα να ανεβάσω. Είναι τα καμάρια της συλλογής μου. Αν προλάβω, θα τις ανεβάσω σήμερα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
warrior
|
|
« Απάντηση #51 στις: Σεπτέμβριος 08, 2013, 09:53:13 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Minos
|
|
« Απάντηση #52 στις: Σεπτέμβριος 16, 2013, 11:29:38 μμ » |
|
Ρε παιδιά Όμορφες κάρτες οι περισσότερες γαπωνάζικες, αλλά απολύ υποβαθμισμένες!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
warrior
|
|
« Απάντηση #53 στις: Σεπτέμβριος 17, 2013, 08:08:15 πμ » |
|
Ρε παιδιά Όμορφες κάρτες οι περισσότερες γαπωνάζικες, αλλά απολύ υποβαθμισμένες!
Φαντάζομαι οτι έχει να κάνει με το πλήθος των Ιαπωνικών τηλεκαρτών και το τιράζ τους. Πολλές εκδόσεις δηλαδή και μεγάλα τιράζ. Πρόσεξες οτι η 1η, με το αεροδρόμιο του Τόκυο (Narita), είχε και folderάκι;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Minos
|
|
« Απάντηση #54 στις: Σεπτέμβριος 17, 2013, 11:44:12 πμ » |
|
Φαντάζομαι οτι έχει να κάνει με το πλήθος των Ιαπωνικών τηλεκαρτών και το τιράζ τους. Πολλές εκδόσεις δηλαδή και μεγάλα τιράζ. Πρόσεξες οτι η 1η, με το αεροδρόμιο του Τόκυο (Narita), είχε και folderάκι; Δεν φαίνεται το φολντεράκι στην εικόνα!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostas1
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #55 στις: Σεπτέμβριος 17, 2013, 09:19:35 μμ » |
|
πολυ ομορφες τηλεκαρτες μανωλη, εχω και εγω ενα πακο απο ξενες τηλεκαρτες -χρονοκαρτες και δεν ξερω τιποτα γιαυτες ειναι τις κοπελας μου και οταν βρω κινητο με καμερα θα τις ποσταρω να δουμε τι λετε και εσεις οι πιο εμπειροι.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
warrior
|
|
« Απάντηση #56 στις: Σεπτέμβριος 17, 2013, 09:54:24 μμ » |
|
πολυ ομορφες τηλεκαρτες μανωλη, εχω και εγω ενα πακο απο ξενες τηλεκαρτες -χρονοκαρτες και δεν ξερω τιποτα γιαυτες ειναι τις κοπελας μου και οταν βρω κινητο με καμερα θα τις ποσταρω να δουμε τι λετε και εσεις οι πιο εμπειροι.
Περιμένουμε Κώστα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
warrior
|
|
« Απάντηση #57 στις: Σεπτέμβριος 17, 2013, 10:00:10 μμ » |
|
Φαντάζομαι οτι έχει να κάνει με το πλήθος των Ιαπωνικών τηλεκαρτών και το τιράζ τους. Πολλές εκδόσεις δηλαδή και μεγάλα τιράζ. Πρόσεξες οτι η 1η, με το αεροδρόμιο του Τόκυο (Narita), είχε και folderάκι; Δεν φαίνεται το φολντεράκι στην εικόνα! Minos, δές τις παρακάτω φωτογραφίες: Eδω είναι το folderάκι, διακρίνεται η τηλεκάρτα απο μέσα. Εδω είναι η πίσω πλευρά απο το folderάκι, η οποία είναι διάφανη. Και εδω είναι η τηλεκάρτα, η οποία στην 1η φωτογραφία διακρίνεται λιγάκι μέσα απο το folderάκι. Ελπίζω τώρα να είναι πιο ευδιάκριτο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Minos
|
|
« Απάντηση #58 στις: Σεπτέμβριος 17, 2013, 10:29:05 μμ » |
|
Το φολντεράκι φαίνεται σαν φόντο στη κάρτα. Για να το απόλαύσουμε καλλίτερα φωτογράφισέ το σε μεγαλύτερη απόσταη.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
warrior
|
|
« Απάντηση #59 στις: Σεπτέμβριος 17, 2013, 10:57:02 μμ » |
|
Το φολντεράκι φαίνεται σαν φόντο στη κάρτα. Για να το απόλαύσουμε καλλίτερα φωτογράφισέ το σε μεγαλύτερη απόσταη.
Διακρίνονται οι γωνίες και τα ορια του, αλλα θα κάνω αυτό που έγραψες. Υπομονή μέχρι αύριο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|