dimiou13
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« στις: Απρίλιος 30, 2013, 10:49:50 πμ » |
|
Ξαφνική << κοτρόνα >> πιθανόν ήρθε στους συλλέκτες χαρτονομισμάτων ευρώ μετά τις δηλώσεις του Αντιπροέδρου της ΕΚΤ Βίκορ Κοστάντσο, ότι θα άξιζε πια να συζητηθεί η κατάργηση του τραπεζογραμματίου των 500 ευρώ, αφού το 90% αυτών χρησιμοποιείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Οι Ισπανοί το λένε Bin LAden και καλά το ονομάζουν έτσι Πρέπει να κρατήσουμε κανένα πριν να είναι αργά. Τι λέτε;; http://www.antenna.gr/webtv/watch?cid=hx0_lal_xkf_ek=
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Parker
|
|
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 30, 2013, 11:05:32 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
verba volant, scripta manent
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 30, 2013, 11:17:41 πμ » |
|
Πω πω τι παθαμε .....κλεινω τρεχω στην τραπεζα να χαλασω ...να τα κανω ταλληρα .
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
Parker
|
|
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 30, 2013, 11:20:03 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #4 στις: Απρίλιος 30, 2013, 11:42:33 πμ » |
|
Πω πω τι παθαμε .....κλεινω τρεχω στην τραπεζα να χαλασω ...να τα κανω ταλληρα . Δεν τα κανεις βικτωριες λεω γω καλυτερα;;;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
lefmaggos
|
|
« Απάντηση #5 στις: Απρίλιος 30, 2013, 01:22:25 μμ » |
|
Ετσι κι'αλλιως και τωρα δυσευρετα και συλεκτικα ειναι για τους Ελληνες. Αφου οπως εχουν παει οι μισθοι δουλευεις ενα μηνα και ενα πεντακοσαρικο δεν το παιρνεις!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Parker
|
|
« Απάντηση #6 στις: Απρίλιος 30, 2013, 01:28:41 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #7 στις: Απρίλιος 30, 2013, 04:15:15 μμ » |
|
Eπιβαλετε πλεον να το καταργησουν!! Με βασικο μισθο πλεον κατω των 490 ευρω θα εισαι υποχρεωμενος να κρατας (ψιλα) μαζι σου για να τα γυρισεις ρεστα στο αφεντικο που θα θελει να σε πληρωσει με ενα χαρτονομισμα!! Ελλας τα ρεζιλια σου.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
lefmaggos
|
|
« Απάντηση #8 στις: Απρίλιος 30, 2013, 04:19:13 μμ » |
|
Eπιβαλετε πλεον να το καταργησουν!! Με βασικο μισθο πλεον κατω των 490 ευρω θα εισαι υποχρεωμενος να κρατας (ψιλα) μαζι σου για να τα γυρισεις ρεστα στο αφεντικο που θα θελει να σε πληρωσει με ενα χαρτονομισμα!! Ελλας τα ρεζιλια σου. Κυριε Γιωργο μου θυμησες τον στρατο τωρα.Αν δεν ειχες το εικοσαρικο πανω σου δεν επερνες το χιλιαρικο με τιποτα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimiou13
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #9 στις: Απρίλιος 30, 2013, 09:40:08 μμ » |
|
Βασικά το ακούω αυτό που λες από πολλούς συλλέκτες. Είδα σε μία δημοσίευση εδώ ότι ο άλλος θα βάλει στην άκρη ενάμισι χιλιάρικο για να αγοράσει τα προϊόντα του Νομ. Προγράμματος Ελλάδος 2013. Αυτά που τα βρήκαν τα λεφτά και για ένα πεντακοσάρικο δεν έχουν. Φυσικά δεν μιλά για εσένα. Έχω κάτι λίγα λεφτά στη τράπεζα και σκέφτομαι να βγάλω ένα πεντακοσάρικο να το έχω. Θα δούμε. Δεν τα κανεις βικτωριες λεω γω καλυτερα;;; Τη καλύτερη δουλεια θα κάνεις. Ίσα ίσα θα έχεις και κέρδος Eπιβαλετε πλεον να το καταργησουν!! Με βασικο μισθο πλεον κατω των 490 ευρω θα εισαι υποχρεωμενος να κρατας (ψιλα) μαζι σου για να τα γυρισεις ρεστα στο αφεντικο που θα θελει να σε πληρωσει με ενα χαρτονομισμα!! Ελλας τα ρεζιλια σου. Δυστυχώς πονεμένη ιστορία!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
xmac
|
|
« Απάντηση #10 στις: Μάιος 01, 2013, 11:43:54 πμ » |
|
Δηλαδή φίλοι 500ρικο δεν θα βρούμε για την συλλογή μας; αυτό θέλετε να πείτε;Δεν γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να βρούμε από κάπου;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GASS
|
|
« Απάντηση #11 στις: Μάιος 01, 2013, 10:08:21 μμ » |
|
Για unc πολυ δισκολο και ακριβο. Εγω εχω xf στη συλλογη μου.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
xmac
|
|
« Απάντηση #12 στις: Μάιος 01, 2013, 10:43:56 μμ » |
|
βρε αδέρφια συλλέκτες ας μην είναι και UNC, εδώ σε λίγο δεν θα το βλέπουμε καν όπως λέγεται (όχι ότι το βλέπαμε ως τώρα).
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
tom
|
|
« Απάντηση #13 στις: Μάιος 01, 2013, 11:26:02 μμ » |
|
Για ποιο 500αρικο μιλατε?γιατι το εχω χασει λιγο....τι ακριβως θελετε?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
O παιζων χανει και ο πινων μεθα.
|
|
|
pierikos
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
|
|
« Απάντηση #14 στις: Μάιος 02, 2013, 12:44:09 πμ » |
|
βρε αδέρφια συλλέκτες ας μην είναι και UNC, εδώ σε λίγο δεν θα το βλέπουμε καν όπως λέγεται (όχι ότι το βλέπαμε ως τώρα).
Εγώ έχω δει 3 φορές στη ζωή μου
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|