tom
|
 |
« στις: Απρίλιος 21, 2013, 08:40:30 μμ » |
|
Εχω δυο φωτογραφιες απο τον Κωνσταντινο με την Ανναμαρια. Ειναι εκπληκτικο που ο χαρακτης εχει αποτυπωσει στο νομισμα ακριβως το ιδιο μαλλι με την φωτογραφια. Παρεπιμπτωντος το βλεπετε για πατινα η βρωμα?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
O παιζων χανει και ο πινων μεθα.
|
|
|
mpifteki
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 21, 2013, 10:59:16 μμ » |
|
η ομορφια των νομισματων ειναι αντιστροφως αναλογη με την αηδια που μου προκαλουν τετοιες φωτογραφιες...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
tom
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 21, 2013, 11:08:00 μμ » |
|
Φιλε μπιφτεκι,,,για τα μαλλια και την πατινα λεω,,,
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
pepos
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 21, 2013, 11:08:33 μμ » |
|
Αν είχαμε ακόμη Βασιλευομένη Δημοκρατία ίσως και να ήμασταν καλύτερα γιατί ο Κωνσταντίνος έπαιρνε εντολές από την Αγγλική Βασιλική οικογένεια. Το νόμισμα μάλλον έχει PVC residue.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
mpifteki
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Απρίλιος 21, 2013, 11:10:30 μμ » |
|
ναι οκ..το ξερω, απλα σχολιασα τις φωτογραφιες που εβαλες... για πατινα δεν το βλεπω, αν κ δεν ειμαι σε θεση να γνωριζω οσο αλλοι εδω μεσα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
tom
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Απρίλιος 21, 2013, 11:12:05 μμ » |
|
Αν είχαμε ακόμη Βασιλευομένη Δημοκρατία ίσως και να ήμασταν καλύτερα γιατί ο Κωνσταντίνος έπαιρνε εντολές από την Αγγλική Βασιλική οικογένεια. Το νόμισμα μάλλον έχει PVC residue.
να το διορθωσω ετσι? http://coins.about.com/od/caringforcoins/ht/pvc_damage.htm
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
tom
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Απρίλιος 21, 2013, 11:14:39 μμ » |
|
ναι οκ..το ξερω, απλα σχολιασα τις φωτογραφιες που εβαλες... για πατινα δεν το βλεπω, αν κ δεν ειμαι σε θεση να γνωριζω οσο αλλοι εδω μεσα
τι να κανω ,,τις εχω απο ενα αρχειο του συνονοματου τομ παππας....ουτε χουντικος ειμαι ουτε βασιλικος,,απλως τις εχω...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
mpifteki
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Απρίλιος 21, 2013, 11:19:50 μμ » |
|
τι να κανω ,,τις εχω απο ενα αρχειο του συνονοματου τομ παππας....ουτε χουντικος ειμαι ουτε βασιλικος,,απλως τις εχω... Ενταξει φιλε μου, δεν σε κατηγορησα για κατι...αλοιμονο! απλα ενα σχολιο εκανα, ευκαιριας δοθεισης (αν θες σβησε τα σχολια μου, μην σου χαλαω το θεμα) 
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Απρίλιος 21, 2013, 11:20:34 μμ » |
|
Εγω τον Ελληνοκοσμο δεν μπορω να τον καταλαβω ωρες ωρες. Ακουν για Δικτατορια και αφριζουν. Μα αν δεν υπηρχε η Δικτατορια θα ειχαμε ακομη Βασιλια  Ακουν για Βασιλια και αφριζουν. Και δεν τους ενδιαφερει οτι απο τα χρηματα τους καθε μηνα πληρωνουν τεσσερεις πρωην Προεδρους Της Δημοκρατιας και εναν εν ενεργεια , τα εξοδα τους , την φυλαξη τους κτλ κτλ. Τελικα μηπως ολα ειναι μια ιδεα? Για αναλογιστητε : Τι συμφερει τον Ελληνα φορολογουμενο τελικα. Ενας Βασιλιας στην καρεκλα του μεχρι να πεθανει ή πεντε Προεδροι της Δημοκρατιας? Ποιος θα φαει ποιον λιγα απο τον κοσμακη? ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙΝΩΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ!! Δεν ειδα ουτε τους Ισπανους ουτε τους Αγγλους να νιωθουν υποδουλοι στην Βασιληκη Δημοκρατια οπου εχουν!! Εμενα παντως θα με ενδιεφεραν ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ποιο καλα οι φωτογραφιες απο το νομισμα 
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
tom
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Απρίλιος 21, 2013, 11:23:42 μμ » |
|
τι να κανω ,,τις εχω απο ενα αρχειο του συνονοματου τομ παππας....ουτε χουντικος ειμαι ουτε βασιλικος,,απλως τις εχω... Ενταξει φιλε μου, δεν σε κατηγορησα για κατι...αλοιμονο! απλα ενα σχολιο εκανα, ευκαιριας δοθεισης (αν θες σβησε τα σχολια μου, μην σου χαλαω το θεμα)  οχι φιλε μου κουβεντα κανουμε,,δεν μου χαλας τιποτα...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
tom
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Απρίλιος 21, 2013, 11:25:06 μμ » |
|
Εγω τον Ελληνοκοσμο δεν μπορω να τον καταλαβω ωρες ωρες. Ακουν για Δικτατορια και αφριζουν. Μα αν δεν υπηρχε η Δικτατορια θα ειχαμε ακομη Βασιλια  Ακουν για Βασιλια και αφριζουν. Και δεν τους ενδιαφερει οτι απο τα χρηματα τους καθε μηνα πληρωνουν τεσσερεις πρωην Προεδρους Της Δημοκρατιας και εναν εν ενεργεια , τα εξοδα τους , την φυλαξη τους κτλ κτλ. Τελικα μηπως ολα ειναι μια ιδεα? Για αναλογιστητε : Τι συμφερει τον Ελληνα φορολογουμενο τελικα. Ενας Βασιλιας στην καρεκλα του μεχρι να πεθανει ή πεντε Προεδροι της Δημοκρατιας? Ποιος θα φαει ποιον λιγα απο τον κοσμακη? ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙΝΩΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ!! Δεν ειδα ουτε τους Ισπανους ουτε τους Αγγλους να νιωθουν υποδουλοι στην Βασιληκη Δημοκρατια οπου εχουν!! Εμενα παντως θα με ενδιεφεραν ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ποιο καλα οι φωτογραφιες απο το νομισμα  και που να δεις αλλες η να σου πω την ιστορια εκ των εσω για εσσο παπας και τομ...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Απρίλιος 21, 2013, 11:29:22 μμ » |
|
Για πες για πες
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
tom
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Απρίλιος 21, 2013, 11:34:08 μμ » |
|
Δεν προλαβαινω,,,πρεπει να γραφω σελιδες ολοκληρες,,,αλλη φορα..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Απρίλιος 21, 2013, 11:36:30 μμ » |
|
Δεν προλαβαινω,,,πρεπει να γραφω σελιδες ολοκληρες,,,αλλη φορα..
Καλα  ....αλλα μη νομιζεις οτι δεν θα στο θυμησω, γιαυτο ετοιμασε καμια .......περιληψη
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
tom
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Απρίλιος 21, 2013, 11:38:03 μμ » |
|
οκευ...
|
|
|