tom
|
|
« Απάντηση #75 στις: Σεπτέμβριος 08, 2013, 06:17:29 μμ » |
|
Φανη και εγω νεος ειμαι σαν και αυτους 35εως38 συν μια 15ετια.... Ποσο αισθανομαστε μετραει,,
|
|
|
Καταγράφηκε
|
O παιζων χανει και ο πινων μεθα.
|
|
|
zobels
|
|
« Απάντηση #76 στις: Σεπτέμβριος 08, 2013, 06:33:43 μμ » |
|
Ρε παιδιά τόνισα ότι έρχονται νέα παιδιά στο χώρο...... Δεν εννοούσα κάτι άλλο περί ηλικίας , οι παλαιότεροι και μεγαλύτεροι χρειάζεστε ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ αφού εσείς μας δίνετε τα φώτα σας ......
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
tom
|
|
« Απάντηση #77 στις: Σεπτέμβριος 08, 2013, 07:23:29 μμ » |
|
Ρε παιδιά τόνισα ότι έρχονται νέα παιδιά στο χώρο...... Δεν εννοούσα κάτι άλλο περί ηλικίας , οι παλαιότεροι και μεγαλύτεροι χρειάζεστε ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ αφού εσείς μας δίνετε τα φώτα σας ......
Παναγιωτη αστειευομαι,,,ναι εχεις δικιο,,,ολο και μικροτερες ηλικιες μαζευονται..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nestor
|
|
« Απάντηση #78 στις: Σεπτέμβριος 08, 2013, 07:36:25 μμ » |
|
Εγώ πέρασα τζάμι..γνώρισα τον Κύριο Georgius απο την πανέμορφη χιο! τον Κύριο Λεωνίδα και τον Κυριο Γιαννη που μοιράστηκε μαζί μου κάποια χιλιοστά των γνώσεων του και με έκανε να αισθανθώ πάρα πολύ ωραία. Σταθερή αξία ο Τομ που μοίραζε κέρματα...μόνο η γκαρσόνα δεν πήρε! ! !Και βέβαια γνώρισα και τον μεγάλο ανταγωνιστή μου τον Κύριο Ακι και γελάσαμε αρκετά με τις δημοπρασίες που κοντραριστηκαμε . Ευχαριστώ όλους εκτός απο την γκαρσόνα διότι έκανα και εγω και ο Κ.Λεωνιδας 20 λεπτά για να παραγγειλουμε ένα φραπε...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #79 στις: Σεπτέμβριος 08, 2013, 07:39:10 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
dionisisx
|
|
« Απάντηση #80 στις: Σεπτέμβριος 09, 2013, 08:35:37 πμ » |
|
Δεν θα τους προλάβαινες όλους Κώστα...όμως θα ήταν ακόμα αρκετοί εκεί... Χάρηκα πολύ και εγώ που γνώρησα τον Georgious, είναι εξαιρετικός άνθρωπος! Μου θύμησε απίστευτες στιγμές που πέρασα στην Χίο! Εκεί γνώρησα και την γυναίκα μου... Βέβαια το νησί φταίει και για τα χειρότερα...γνώρησα και τη πεθερά μου Ελπίζω να καταφέρω να έρθω το πάσχα να δούμε τον πόλεμο στον Βροντάδο Με τον Aκη, όμως δεν μιλήσαμε αρκετά γιατί έφυγα νωρίς...παντρέφτηκε ο αδερφός μου εχθες... Ρε παιδιά, η σερβοτόρα λέτε για αυτή που μας έφερε τους καφέδες ή είχε και άλλη; Αν είναι αυτή η κοπέλα, όπως είπε και ο georgious ούτε xf δεν είναι!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
zobels
|
|
« Απάντηση #81 στις: Σεπτέμβριος 09, 2013, 08:38:30 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
tom
|
|
« Απάντηση #82 στις: Σεπτέμβριος 09, 2013, 02:05:13 μμ » |
|
Ελα κατω ,εχει δικιο ο Παναγιωτης. Εδω περνανε και απο τις δυο εταιρειες για να ειναι σιγουρα ο βαθμος που τους αναλογει. Δεν ηταν αυτη παντως.Η προηγουμενη ηταν και εγραφε ΑU 53 me 58...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dionisisx
|
|
« Απάντηση #83 στις: Σεπτέμβριος 09, 2013, 02:26:48 μμ » |
|
Όταν κανονίσετε μου λέτε και έρχομαι αμμέσος
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #85 στις: Σεπτέμβριος 09, 2013, 02:34:00 μμ » |
|
Όταν κανονίσετε μου λέτε και έρχομαι αμμέσος Προσοχή στην ορθογραφία. Κινδυνεύεις να ταυτιστείς με τον .... ακατονόμαστο!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
dionisisx
|
|
« Απάντηση #86 στις: Σεπτέμβριος 09, 2013, 03:08:45 μμ » |
|
χαχαχαχα σωστός... ζητώ συγνώμη
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #87 στις: Σεπτέμβριος 09, 2013, 03:39:30 μμ » |
|
στη Γλυφάδα βλέπεις πράγματι ωραία κομμάτια...λουστράτα, αλλα ντιπαρισμένα όπως λετε και σίγουρα όχι ακυκλοφόρητα.... Ακόμη και κυκλοφορημένο, αν είναι proof έχει άλλη χάρη
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I scream, you scream, we all scream, for ice cream.
|
|
|
dimmarko
|
|
« Απάντηση #88 στις: Σεπτέμβριος 09, 2013, 04:12:52 μμ » |
|
στη Γλυφάδα βλέπεις πράγματι ωραία κομμάτια...λουστράτα, αλλα ντιπαρισμένα όπως λετε και σίγουρα όχι ακυκλοφόρητα.... Ακόμη και κυκλοφορημένο, αν είναι proof έχει άλλη χάρη το προχώρησες σε άλλη διάσταση και πως να φέρω αντίρρηση...proof rules...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Parker
|
|
« Απάντηση #89 στις: Σεπτέμβριος 09, 2013, 04:25:17 μμ » |