LTZORTZAK
|
|
« Απάντηση #75 στις: Ιούνιος 05, 2013, 12:18:38 μμ » |
|
θα σου τηλεφωνησω να βρεθουμε αντιπαθητικε!ο φιλος σου,γιαννης. υγ.γιωργο μου σχετικα καλα ειμαι,ελπιζω να εισαι και εσυ πολυ καλα,οπως και ολη παρεα του στεκιου!
παλιογερε παλι κατεβηκα στην λεσχη και περιμενα σαν παπαρας το βλαμενο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #76 στις: Ιούνιος 05, 2013, 02:18:39 μμ » |
|
θα κατεβω σιγουρα,θελω να δω και εγω κατι που με ενδιαφερει,γιαννης.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
LTZORTZAK
|
|
« Απάντηση #77 στις: Ιούνιος 05, 2013, 02:22:27 μμ » |
|
θα κατεβω σιγουρα,θελω να δω και εγω κατι που με ενδιαφερει,γιαννης.
εγω οχι
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #78 στις: Ιούνιος 05, 2013, 09:55:15 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I scream, you scream, we all scream, for ice cream.
|
|
|
LTZORTZAK
|
|
« Απάντηση #79 στις: Ιούνιος 05, 2013, 10:05:39 μμ » |
|
θα το καταλαβεις απο τα πυροτεχνηματα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #80 στις: Ιούνιος 06, 2013, 10:33:21 πμ » |
|
θα το πει και το CNN,αν και δεν παει ουτε μηνας!που βρεθηκαμε με τον αντιπαθητικο.παντως παρολα τα χαλια του,ειναι καλο παιδι!εχω να το λεω.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
geopapai
|
|
« Απάντηση #81 στις: Ιούνιος 06, 2013, 10:34:47 πμ » |
|
θα το πει και το CNN,αν και δεν παει ουτε μηνας!που βρεθηκαμε με τον αντιπαθητικο.παντως παρολα τα χαλια του,ειναι καλο παιδι!εχω να το λεω.
Γιάννη να το στείλετε και στην Ναυτεμπορική, γιατί CNN δεν βλέπω!! Καλημέρα και εύχομαι να είσαι καλά...!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #82 στις: Ιούνιος 06, 2013, 10:41:52 πμ » |
|
Γιάννη να το στείλετε και στην Ναυτεμπορική, γιατί CNN δεν βλέπω!! Καλημέρα και εύχομαι να είσαι καλά...! επισης γιωργο μου,τι να κανω με αυτον που εχω μπλεξει!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
LTZORTZAK
|
|
« Απάντηση #83 στις: Ιούνιος 06, 2013, 11:03:59 πμ » |
|
Γιάννη να το στείλετε και στην Ναυτεμπορική, γιατί CNN δεν βλέπω!! Καλημέρα και εύχομαι να είσαι καλά...! εχει και για εσενα ο κουβας
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #84 στις: Ιούνιος 06, 2013, 01:17:21 μμ » |
|
επισης γιωργο μου,τι να κανω με αυτον που εχω μπλεξει! [/quote] Αν καταλαβαίνω καλά εσείς μαζί δεν κάνετε και χώρια δεν μπορείτε!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
LTZORTZAK
|
|
« Απάντηση #85 στις: Ιούνιος 06, 2013, 01:32:04 μμ » |
|
επισης γιωργο μου,τι να κανω με αυτον που εχω μπλεξει!
Αν καταλαβαίνω καλά εσείς μαζί δεν κάνετε και χώρια δεν μπορείτε! [/quote] φιλε μου εγω του λεω να παμε διακοπες στην Μυκονο και αυτος μου λεει να παμε στα Καμενα Βουρλα που εχει και ιαματικα νερα τωρα πες μου ΤΙ ΜΑΖΙ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #86 στις: Ιούνιος 06, 2013, 03:16:22 μμ » |
|
Λεωνίδα, Μύκονο διαβάζω ή να αλλάξω γιαλιά; Από τα ...πατάρια στα... νησιά κάτι δε μου κάθεται καλά!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
LTZORTZAK
|
|
« Απάντηση #87 στις: Ιούνιος 06, 2013, 03:30:27 μμ » |
|
Λεωνίδα, Μύκονο διαβάζω ή να αλλάξω γιαλιά; Από τα ...πατάρια στα... νησιά κάτι δε μου κάθεται καλά!
Δεν ειναι απλο παταρι αλλα πιπινοπαταρο Ταπιπινια πανε μυκονο το καλοκαιρι αρα εκει και εμεις
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #88 στις: Ιούνιος 06, 2013, 04:19:47 μμ » |
|
Δεν ειναι απλο παταρι αλλα πιπινοπαταρο Ταπιπινια πανε μυκονο το καλοκαιρι αρα εκει και εμεις συνφωνω,στην Μυκονο πανε πιπινια αλλα και αντρες?που τιναζουν τον κουραμπιε!λες?και δεν του φαινετε!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #89 στις: Ιούνιος 06, 2013, 06:37:54 μμ » |
|
Δεν ειναι απλο παταρι αλλα πιπινοπαταρο Ταπιπινια πανε μυκονο το καλοκαιρι αρα εκει και εμεις συνφωνω,στην Μυκονο πανε πιπινια αλλα και αντρες?που τιναζουν τον κουραμπιε!λες?και δεν του φαινετε! εχουμε απο ολα τα γουστα εκει Γιαννη αναλογως τι ψαχνει ο καθενας.....ελατε το καλοκαιρι και οι δυο να σας φιλοξενησω..και θα δεις που θα σας παω
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|