Καλορίζικη Αντώνη !πολύ όμορφη!Θα την στείλεις για πιστοποίηση??Νομίζω ότι αξίζει!
Τώρα όσο για τους θυρέους...είναι μια ξεχωριστή σειρά στην συλλογή του καθενός και σε αντίθεση με τις υπόλοιπες λίρες ματώνεις οικονομικά για να αποκτήσεις μια σε πολύ καλή κατάσταση!Υπάρχουν βέβαια και ημερομηνίες που ακόμα και σε VF κατάσταση αξίζουν πολλά!
Άποψη μου καθαρά είναι ότι αν υπάρχει ήδη μια υπεραξία μεγάλη στους θυρέους
φανταστείτε τι έχει να γίνει σε 10 χρόνια που θα είναι δυσεύρετοι κατα πολύ!Το ερώτημα είναι ότι αν θες να δώσεις κάποτε ένα κομμάτι δεν θα είναι όπως οι λίρες που παίρνει ο φίλος THEOMAN με 270 που θα τις δώσει εύκολα!
Δεν είναι τυχαίο ότι παρόλο που έπεσε η τιμή της επενδυτικής λίρας , ο θυρέος κρατάει την τιμή του σταθερά!
Θα ήθελα παρακαλώ πολύ να ρωτήσω, τι είναι αυτό που σας κάνει να πιστεύετε, ότι σε 10 χρόνια από τώρα οι θυρεοί "...θα είναι δυσεύρετοι κατά πολύ!".
Θέλω να πω δηλαδή, ότι
ήδη οι θυρεοί αναγνωρίζονται και θεωρούνται συλλεκτικά κομμάτια, οπότε όσοι τις έχουν στα χέρια τους, τους διατηρούν και ενδεχομένως τους εμπορεύονται ως συλλεκτικά κομμάτια.
Άρα, όσοι θυρεοί υπάρχουν σήμερα, τόσοι θυρεοί θα υπάρχουν και μετά από 10 χρόνια!
Δεν είναι δηλαδή όπως την εποχή που κόπηκαν ως νόμισμα κυκλοφορίας, κανείς δεν διέβλεπε τη συλλεκτική τους αξία, και καθώς σιγά-σιγά φθείρονταν τους έλειωναν.
Φαντάζομαι ότι εδώ και αρκετά χρόνια έχουν αναγνωριστεί ως συλλεκτικά κομμάτια, οπότε δεν πρόκειται να περιοριστεί ο αριθμός τους.
Παρακαλώ πέστε μου αν κάνω λάθος στο συλλογισμό μου.