GKCollect
|
|
« Απάντηση #150 στις: Απρίλιος 14, 2013, 08:36:18 μμ » |
|
Ναι αλλα μετα με τα τριγωνα που φαγαμε ηρθαμε στα ισα μας Φάγατε... θες να πεις... και πήρατε και κουτί για το σπίτι... Ο πιανίστας ακόμη παίζει και κοιτάει τα ντουβάρια... ;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #151 στις: Απρίλιος 14, 2013, 08:38:41 μμ » |
|
Χα χα χα χα ο πιανιστας ηταν ολα τα λεφτα!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
epop
|
|
« Απάντηση #152 στις: Απρίλιος 14, 2013, 08:38:58 μμ » |
|
Εμενα δεν ειναι δυσκολο να με εντοπισετε στην φωτο!!Βρειτε τον πιο....ομορφο και με πετυχατε αυτος με το μουστακακι δηλαδη; εσυ μιλησες για πιο ομορφο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
tom
|
|
« Απάντηση #153 στις: Απρίλιος 14, 2013, 08:39:13 μμ » |
|
Ο Αντώνης ποιος είναι βρε παιδιά πέστε και σε εμένα
τον εχω για τον τεταρτο δεξια στην πρωτη φωτο....?με τα γυαλια ηλιου στο τραπεζι
|
|
|
Καταγράφηκε
|
O παιζων χανει και ο πινων μεθα.
|
|
|
tom
|
|
« Απάντηση #154 στις: Απρίλιος 14, 2013, 08:41:59 μμ » |
|
και τον Αναργυρο αν και τον ειχα δει σε μια φωτο στην εκθεση στην γερμανια δεν τον αναγνωριζω,,,,
|
|
|
Καταγράφηκε
|
O παιζων χανει και ο πινων μεθα.
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #155 στις: Απρίλιος 14, 2013, 08:42:30 μμ » |
|
ΤΟΝ Αντωνη τον κανω για τον πρωτο αριστερα απο την κατω φωτο.....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #156 στις: Απρίλιος 14, 2013, 08:44:18 μμ » |
|
Εγω συνεχιζω και αν "πιασω"κανενα εχει καλως....epop...2η φωτο 4ος δεξια
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #157 στις: Απρίλιος 14, 2013, 08:44:58 μμ » |
|
Λοιπον επειτα απο απαιτησεις των μελων για το ποιος ειναι ο Αντωνης εγω θα σας τον αποκαλυψω σε κοντινο ζουμ κιολας ενω τρωει ανεμελα!Ιδου:
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
babis
|
|
« Απάντηση #158 στις: Απρίλιος 14, 2013, 08:47:05 μμ » |
|
Σας δουλευει ο epop είναι
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
epop
|
|
« Απάντηση #159 στις: Απρίλιος 14, 2013, 08:49:23 μμ » |
|
εχει πλακα αυτο το παιχνιδι με το ποιος ειναι ποιος. Η συναντηση ηταν πολυ ωραια εμπειρια. Ιδιως για μας απο επαρχια που ειναι πολυ δυσκολο να βρεθουμε με ανθρωπους με ιδια ενδιαφεροντα. ουτα που καταλαβα ποτε πηγε 8 το βραδυ.Μακαρι να το ξανακανουμε και να συναντηθουμε περισσοτερα ατομα. απο ολη την Ελλαδα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
babis
|
|
« Απάντηση #160 στις: Απρίλιος 14, 2013, 08:51:19 μμ » |
|
ελάτε Κρήτη το καλοκαίρι στη του μπικίνι
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #161 στις: Απρίλιος 14, 2013, 08:51:58 μμ » |
|
Η θα παρω αλλη μια επιλογη ....epop ....1η φωτο 3ος δεξια .... για GKOLLEKT δεν λεω γιατι ετυχε και ειδα φωτο...ειπαμε οχι "κλεψιες" ΑΛΛΑ ΜΑΝΤΕΨΙΕΣ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dionisisx
|
|
« Απάντηση #162 στις: Απρίλιος 14, 2013, 09:21:47 μμ » |
|
Χαχαχαχαχαχαχαχα Λοιπόν, να βάλουμε γρίφους! Εγώ είμαι δίπλα στον Φάνη και απέναντι από τον Βάγγο, ο Γιάννης είναι ο όμορφος που κάθετε δίπλα στην γυναίκα μου (βασικά εκείνη έκατσε δίπλα του ) Ο Αντώνης δεν κάθετε στην ίδια μεριά με εμένα και δεν φοράει το κολιέ με τις χρυσές λίρες που είχε βάλει σε άλλο θέμα O Δημήτρης κάθετε δίπλα στον Χρίστο, ο Δέλιος μαρτυρήθηκε και ο Κώστας δίπλα στον Θανάση και ο Θανάσης παραδίπλα από τον Χρίστο. Ο Μανώλης είναι ο τύπος που δεν φένετε στην φωτογραφία που φένετε καλά ο Φάνης και ο Βάγγος. Ξέχασα τον Ανάργυρο που κάθετε κοντά σε μία ροζ γραβάτα Ρουφ ρουφ... To όνειρό μου έγινε πραγματικότητα! Έγινα ρουφιάνος
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Parker
|
|
« Απάντηση #163 στις: Απρίλιος 14, 2013, 09:26:55 μμ » |
|
Χαχαχαχαχαχαχαχα Λοιπόν, να βάλουμε γρίφους! Εγώ είμαι δίπλα στον Φάνη και απέναντι από τον Βάγγο, ο Γιάννης είναι ο όμορφος που κάθετε δίπλα στην γυναίκα μου (βασικά εκείνη έκατσε δίπλα του ) Ο Αντώνης δεν κάθετε στην ίδια μεριά με εμένα και δεν φοράει το κολιέ με τις χρυσές λίρες που είχε βάλει σε άλλο θέμα O Δημήτρης κάθετε δίπλα στον Χρίστο, ο Δέλιος μαρτυρήθηκε και ο Κώστας δίπλα στον Θανάση και ο Θανάσης παραδίπλα από τον Χρίστο. Ο Μανώλης είναι ο τύπος που δεν φένετε στην φωτογραφία που φένετε καλά ο Φάνης και ο Βάγγος. Ξέχασα τον Ανάργυρο που κάθετε κοντά σε μία ροζ γραβάτα Ρουφ ρουφ... To όνειρό μου έγινε πραγματικότητα! Έγινα ρουφιάνος Είσαι σαφέστατος
|
|
|
Καταγράφηκε
|
verba volant, scripta manent
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #164 στις: Απρίλιος 14, 2013, 09:31:32 μμ » |
|
να βαλουμε μια σειρα απο την κατω φωτο ο δευτερος απο αριστερα...βαγγος πρωτος απο δεξια,,,φανης δευτερος απο δεξια ..διονυσης αμεσως μετα η συζηγος του & διπλα ο Γιαννης.................
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|