collector
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #45 στις: Μάιος 11, 2013, 06:45:56 μμ » |
|
Φιλε nestor πολυ ωραια η συλλογη σου εχω και εγω μερικα αυτοκινητα σε 1/18 και 1/43 θα ανεβασω φωτο αυριο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nestor
|
|
« Απάντηση #46 στις: Μάιος 11, 2013, 07:51:24 μμ » |
|
Ωραίο το σαιτ Wavelet σε ευχαριστώ (παράγγειλα και ενα για το καλορίζικο ) Warrior χαρα μου να μοιράζομαι και να βοηθάω οπου και εαν μπορώ . Collector περιμένω τα αστεράκια σου σε αναμενα κάρβουνα . ΥΓ μου φέραν μοντελάκι απο τον αρκτικό κύκλο και συγκεκριμένα απο το μακρινό οοοο Ροβανιεμι ... αύριο θα δούμε και φοτος .
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
collector
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #47 στις: Μάιος 11, 2013, 09:53:15 μμ » |
|
nestor προκαταβολη LOTUS 49B jo siffert 1968
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
collector
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #48 στις: Μάιος 11, 2013, 10:10:38 μμ » |
|
FERRARI 312B
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #49 στις: Μάιος 12, 2013, 12:04:33 πμ » |
|
Πανέμορφα κομμάτια collector. Θα ήθελα να είχα στη κατοχή μου μια McLaren με τον Senna ....
Οταν σου έρθει η μηχανή nestor ανέβασε φώτο να χαρούμε και εμείς μαζί σου.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I scream, you scream, we all scream, for ice cream.
|
|
|
nestor
|
|
« Απάντηση #50 στις: Μάιος 12, 2013, 10:22:32 πμ » |
|
Collector ποσα θες να με τρελάνεις .... Κόντεψα να πάθω έμφραγμα..Δεν εχω λόγια. Για της λεπτομεριες θα σας πω μονο να δείτε τα μπουζοκαλωδια της Lotus ... Εχω την εντύπωση πως η εταιρία που το κατασκεύασε ειναι η Αμερικάνικη EXOTO..και εαν είμαι σωστός στην αναγνώριση για να παραγγείλει κάποιος απο εμάς ένα ίδιο πρέπει να δώσει 399 δολάρια χωρίς τα μεταφορικά..... Πραγματικό διαμάντι.Ελπιζω να εχεις κρατήσει κάπου την αεροτομή που ειχε στο πίσω μέρος και χωνόταν στης θεσούλες δίπλα απο τα λάστιχα οπως τις βλέπουμε στην 3h φοτο σου ...
Παμε και στο φερραρικο ...που κατα αρχάς το οδηγάει Ο Θεος για εμας τους γηραιότερους Clay Regazzoni και ειναι απο το 1970 British Grand Prix...παλι απο την φιρμα EXOTO και εδω να πω πως αυτο το μοντελο οσο και να το θελουμε δεν μπορούμε να το παραγγειλουμε εχει εξαντληθεί και παράλληλα και αποσυρθεί ,δεν θα ξαναβγεί ποτε... Ελπίζω όποιος διαβάζει ολα αυτά να είναι καθισμένος γιατι κράτησα το καλύτερο για το τελος...Η τιμη αγοράς του οσο υπήρχε σε στοκ ήταν 998 δολλαρια Αμερικής .. Κάντε μια σκέψη ποσο μπορεί να εχει τώρα που δεν υπάρχει .... Μισο λεπτό να σκουπίσω το αίμα που λέρωσε το πληκτρολόγιο απο της φλέβες που έκοψα...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
collector
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #52 στις: Μάιος 12, 2013, 06:23:49 μμ » |
|
nestor για να μην εχουμε τιποτε προβληματα υγειας θα ανεβασω φωτο απο μικροτερα μοντελα καποτε ειχα πολυ τρελα με τα αμαξια
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
collector
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|