ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #165 στις: Μάρτιος 21, 2013, 08:20:58 μμ » |
|
Μερικες φορες αισθανομαι ευτυχισμενος που πεταξα την τηλεοραση απο το σπιτι μου πριν 2,5 χρονια ...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #166 στις: Μάρτιος 21, 2013, 08:24:31 μμ » |
|
Μερικες φορες αισθανομαι ευτυχισμενος που πεταξα την τηλεοραση απο το σπιτι μου πριν 2,5 χρονια ...
Και που δεν εχεις καταθεσεις στις ενλογω........ Δυστυχως κατασκευασαν εναν κοσμο που για να ζει , εχει αναγκη τις τραπεζες οσο και το νερο!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #167 στις: Μάρτιος 21, 2013, 08:26:32 μμ » |
|
Και που δεν εχεις καταθεσεις στις ενλογω........ Καταθεσεις ετσι κι' αλλοιως δεν εχω πουθενα Σωτηρη μου......
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #168 στις: Μάρτιος 21, 2013, 08:36:02 μμ » |
|
Εχεις και δεν το ξέρεις. Καταθέσεις ψυχής, αγάπης, γνώσεων κλπ κλπ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
geopapai
|
|
« Απάντηση #169 στις: Μάρτιος 21, 2013, 08:38:35 μμ » |
|
Και που δεν εχεις καταθεσεις στις ενλογω........ Καταθεσεις ετσι κι' αλλοιως δεν εχω πουθενα Σωτηρη μου...... Παιδιά, το ίδιο έχει γίνει στην Ιταλία πριν 20+ χρόνια (έκτακτη φορολογία στις καταθέσεις, έγινε με την αλλαγή του χρόνου - αργία- αν δεν απατώμαι). Επίσης στην Βραζιλία μία μέρα (νύχτα δηλαδή) όλοι οι λογαριασμοί "άδειασαν" και έμειναν μόνο μέσα 500 δολλάρια στον καθένα τότε (φανταστείτε εγκεφαλικά...). Η διαφορά είναι ότι ο τότε πολιτικός (δεν θυμάμαι ποιος) πήγε στους δανειστές και είπε: Πόσα χρωστάω? Μάλιστα, πάρτα και άντε γ*****. Μπορεί τότε να πτώχευσε εσωτερικά (μόνο) αλλά τώρα η Βραζιλία είναι στους G8... AYTH EINAI H ΔΙΑΦΟΡΑ: ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΑΡΧ**** και όψι ΑΡΧ**** ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.... Πάει και η Κύπρος. Ποιός έχει σειρά είπαμε? ..... ΥΓ. Ρε παιδιά πόσο θα ήθελα το 2009, να πούν: Πόσα χρώστάω σε δραχμές (σε δραχμές ήταν οι συμβάσεις). Τύπωσε ρε παιδί μου 4-5 τάνκερ δεκαχίλιαρα και στείλτα σεΓερμανία και Αγγλία να ξεχρεώσω...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Parker
|
|
« Απάντηση #170 στις: Μάρτιος 21, 2013, 08:40:34 μμ » |
|
Οι καλύτερες καταθέσεις Αντώνη είναι οι κόρες σου. Μακάρι όλοι οι ισχυροί του κόσμου να έδειχναν στους ανθρώπους την αγάπη που δείχνουν στα λεφτά τους.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
verba volant, scripta manent
|
|
|
geopapai
|
|
« Απάντηση #171 στις: Μάρτιος 21, 2013, 08:41:55 μμ » |
|
Οι καλύτερες καταθέσεις Αντώνη είναι οι κόρες σου. Μακάρι όλοι οι ισχυροί του κόσμου να έδειχναν στους ανθρώπους την αγάπη που δείχνουν στα λεφτά τους.
+10000000000000000000000000000000000000000000000000000
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #172 στις: Μάρτιος 22, 2013, 09:06:58 πμ » |
|
To θυμαμαι, , , , , Ηταν τοτε που γνωρισες το στεκι και πηρες αυτη την σοβαρη αποφαση
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
geopapai
|
|
« Απάντηση #173 στις: Μάρτιος 22, 2013, 10:38:04 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Parker
|
|
« Απάντηση #174 στις: Μάρτιος 22, 2013, 12:05:19 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
verba volant, scripta manent
|
|
|
solferino
|
|
« Απάντηση #175 στις: Μάρτιος 22, 2013, 12:19:25 μμ » |
|
tsάμπα αγχώνεστε αδέρφια. Οι καταθέσεις κάτω από 100κ θα εξαιρεθούν λογικά. Οι υπόλοιποι ας πληρώσουν. Στο κάτω κατω ο καθένας πληρώνει ανάλογα με αυτά που εχει και μπορεί , το λεει και το σύνταγμα. Αφού εχουν ας πληρώσουν.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Οι μεγάλοι πόνοι είναι βουβοί.
|
|
|
xmac
|
|
« Απάντηση #176 στις: Μάρτιος 22, 2013, 01:24:01 μμ » |
|
Αφού έχουν ας πληρώσουν και ειδικά αυτοί που τα έχουν βγάλει μαύρα και αφορολόγητα τόσα εκατομμύρια δηλ. παρανόμως (και δεν μπορούν να τα δικαιολογήσουν).
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
SVcollector
|
|
« Απάντηση #177 στις: Μάρτιος 22, 2013, 03:00:45 μμ » |
|
φήμες λένε ότι ήταν χαλασμένη....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Cornelius
|
|
« Απάντηση #178 στις: Μάρτιος 22, 2013, 10:15:48 μμ » |
|
25% κουρεμα στις καταθεσεις ανω των 100,000 της τραπεζας κυπρου και αναδιαρθρωση της λαικης τραπεζας η οποια αφηνει εκτεθειμενους μεγαλοκαταθετες ανω των 100,000 αφου μονο αυτα ειναι εγγυημενα. Απο κει και περα δεν μπορεις να μετακινησεις τα χρηματα σου απο την τραπεζα ενω ακομη και οι τρεχουμενοι μετατρεπονται σε γραματια, ενω αυτα που ληγουν υποχρεωτικα ανανεωνονται. Πραγματα και θαυματα γινονται και χανεται καθε λογικη ανθρωπινων δικαιωματων στον βωμο του χρηματος στην δηθεν Ενωμενη Ευρωπη για το καλο ολων. Γιατι αν δεν συμφωνησεις και μαλιστα αμεσα τοτε χρεωκοπια που επι της ουσιας στην σημερινη εποχη σημαινει διαλυση. Ας μας πουν τουλαχιστον τα ονοματα αυτων που εχουν μεταφερει τουλαχιστον 5 δις το τελυταιο διμηνο προς το εξωτερικο και ενω διαβεβαιωναν τοσο ο προεδρος οσο και ο υπουργος οικονομικων οτι κουρεμα δεν θα υπαρξει. Ειμαι πολυ περιεγος να δω τι θα γινει με τα χρεη Ισπανιας και Ιταλιας και την αντιμετωπιση αυτων των προβληματων.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
solferino
|
|
« Απάντηση #179 στις: Μάρτιος 22, 2013, 10:30:40 μμ » |
|
αυτές οι χώρες Παναγιώτη έχουν μέχρι στιγμής εξασφαλισμένη χρηματοδότηση. Μετά βλέπουμε....
Για την απόφαση τώρα τ βρίσλω τίμια αρκετά.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Οι μεγάλοι πόνοι είναι βουβοί.
|
|
|
|