Φιλε μου το μικρο τιραζ καποιον νομισματων ειναι ενα καλο θεμα και ενα ευλογο ερωτημα.....
Τωρα οσον αφορα την νοοτροπια που σας <περασε> μια μεριδα παλιων συλλεκτων εγω εχω κανει μια αλλη σκεψη του γιατι σας αποτρεπουν να τα αγαπησετε.... Ειναι το θεμα της ΤΙΜΗΣ!!
Το θεμα ειναι καθαρα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ!! Να σας εξηγησω το γιατι...
Αν καποιος ασχετος του πεσει στα χερια του για πουλημα ενα 100δρχ της Χουντας χρυσο , ενα πεντολιρο του Μακαριου ΠΧ αμεσως θα δει οτι ειναι χρυσο!! Αρα μυριζετε αξια!! Αρα ρωταει αριστερα και δεξια για αξιες!!
Αυτου του ανθρωπου κανεις δεν θα του το παρει απο τα χερια για ενα κομματι ψωμι ωστε να το μεταπουλησει σε εσας με υπερκερδος!!
Ενω ενα χαλκινο του Καποδιστρια κακομοιρο και μαυρο θα του πει εχει τα μαυρα του τα χαλια, εχει αυτο, εχει εκεινο , εχει το αλλο προβλημα και θα του το φαει για 20- 40 ευρω!!
Σε εσενα φιλε Θωμα αυτος ο παλιο-μεγαλο-συλλεκτης θα στο μπροκωση 200!! Αρα με μηδεν κεφαλαιο βγαζει χρημα απο τα νομισματα κυκλοφοριας!! Στα Αναμνηστικα ομως πρεπει να ΧΩΣΕΙ χρημα για να παρει τα ιδια λεφτα κερδος!! Αρα δεν τον συμφερει
Γιαυτο λοιπον απαξιωνουν τα ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ και σας περνανε την ιδεα-γραμμη οτι μονο τα κυκλοφοριας ειναι αληθινα νομισματα!!
Δεν πειραζει βρε παιδια!! Πιστευετε οτι σας πασαρουν!! Φαντασου να κυνηγουσατε το ΟΧΙ , τον ΜΑΚΑΡΙΟ ή τα χρυσα της ΧΟΥΝΤΑΣ ολοι οι συλλεκτες!! Ξερετε που θα τιναζοταν η τιμη με τοσα λιγα κομματια??
ΧΑΡΗ μας κανετε οσοι δεν ασχοληστε με αυτα!!
Το μονο που ζηταμε ειναι σεβασμο στης συλλεκτικες μας προτιμησεις,σεβασμο στις συλλεκτικες μας συζητησεις!!
Τιποτα αλλο