Να κανω και γω το ρεπορταζ μου!!
Στα πρωτα λεπτα του αγωνα οι <<φιλαθλοι>> του παοκ πετουσαν μπανανες στο γηπεδο στον σαλινο.Φυσιολογικη αντιδραση ενος <<ανθρωπου>>.Η οδηγια της ομοσπονδιας σε τετοια φαινομενα ειναι ξεκαθαρη,διακοπη και βαριες τιμωριες!!Οι <<κυριοι>> παιχτες του Παοκ ετρεξαν και τα εβαλαν με τον Μπονγκ (ο κυριος Τζαβελας τον τραβουσε απο τα μαλλια μια ωρα και δεν ειδε ουτε κιτρινη)
Στην συνεχεια μπουνια εκτος φασης στον Βαλτεζ (κοκκινη και πεναλτι) μεσα στην περιοχη αλλα ως δια μαγειας κανενας δεν ειδε τιποτα!!
Κουτουλια το Κατσουρανη ενω ο Μανιατης του εκανε χειραψια!!Ο αρχηγος της εθνικης μας!!
Οι παιχτες του παοκ απο το 60 επεφταν κατω!!Στα 90 λεπτα ενος αγωνα η μπαλα παιχτηκε το πολυ 20 λεπτα!!
Στο τελος του αγωνα οι φιλαθλοι μπηκαν και επαιζαν ξυλο με παιχτες του ολυμιακου οπως επισης και οι σεκιουριτοι του γηπεδου (βοηθουσαν στο ξυλο).Θα εγραφα κι αλλα αλλα βαριεμε.
Εγω αν ειμουν παιχτης του ολυμπιακου θα εφευγα απο την εθνικη,να παει να παιξει παγκοσμιο ο τζαβελας και ο κατσουρανης!!
Ο μονος Κυριος με ολη την σημασια της λεξης ηταν ο Σαλπιγγιδης!!Ανεκαθεν ηταν καλο παιδι και καλος ανθρωπος (ετσι τον βλεπω εγω)
Εσεις οι αντικειμενικοι τι εχετε να πειτε τωρα?Μου κανει εντυπωση που κανενας δεν ντρεπετε για την καταντια του Ελληνικου ποδοσφαιρου