Ο Ολυμπιακός όντως είχε κάνει μια προσπάθεια να εκδόσει μετοχές.
Αλλα αυτή η ιστορία μπορεί να είναι 15-20 χρόνια πίσω και δεν θυμάμαι αν τελικά εκδόθηκαν αυτές οι μετοχές.
Οταν οι οπαδοί - φίλαθλοι - εραστές της στρογγυλής θεάς καταλάβουν οτι:
1ον, όσοι πρόεδροι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο το κάνουν ή για να γίνουν γνωστοί ή για να γλυτώσουν την φυλακή ή για να αρχίσουν να κάνουν μπίζνες με το κράτος. Και αν όχι όλοι, το 70%.
2ον, υπάρχει τόσο βρωμιά στο ποδόσφαιρό, τόσο στήσιμο που δεν αξίζει ούτε έξω απο γήπεδο να περνάς πλέον, όχι να μπαίνεις μέσα.
3ον, το επίπεδο του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα είναι τόσο χαμηλό που πονάνε τα μάτια σου να παρακολουθείς.
Οταν λοιπόν συνειδητοποιήσουμε όλα αυτά, πιστεύω πως θα σταματήσουμε και να ασχολούμαστε.
Ούτε να πειράξεις τον άλλον δεν μπορείς πλέον γιατί και η δική σου ομάδα δεν βλέπεται...
Πήγαινα γήπεδο απο 10 χρονών.
Εχω πάει σε Νέα Σμύρνη, σε ΟΑΚΑ, σε παλιό και νέο Καραϊσκάκη, σε Λεωφόρο, σε Χαριλάου, σε Τούμπα, σε Καυτανζόγλειο, στην Κόρινθο, στην Σάμο, στο Περιστέρι, στην Καλλιθέα, στο Μοσχάτο, στου Αλίμου, στο Μπραχάμι, στο Διδυμότειχο και ίσως ξεχνάω και κανένα αυτή την στιγμή.
Εχω δεί την ΑΕΚ, μιας που λόγω αυτής ξεκίνησε η κουβέντα, να παίζει με Πανιώνιο, με Ολυμπιακό και με ΠΑΟ. Και όχι μόνο απο 1 φορά...
Σταμάτησα να πηγαίνω γήπεδο πριν 3 χρόνια που βγήκε το θέμα με τα στημένα.
Οταν πρόεδροι έστηναν την ίδια τους την ομάδα, όταν διαιτητές έσφαζαν ομάδες, όταν όλα αυτά υπήρχαν σε κασέτες, έγινε τίποτα;
Μπήκε ο Μπέος φυλακή και 2-3 άλλοι. Σιγά τα λάχανα!
Μπήκε και ο Μάκαρος, αλλα μάλλον θα βγεί.
Γούσταρα την μπάλα περισσότερο απο την ομάδα μου.
Πλέον όμως δεν γουστάρω να με κοροϊδεύουν.
Οσοι πιστεύουν οτι υπάρχουν ιδανικά στο ποδόσφαιρο, ας συνεχίσουν να πριμοδοτούν τον κάθε πρόεδρο.
Δικαιωμά τους.
Και δικαιωμά μου να μην γουστάρω να τους πριμοδοτώ.