solferino
|
|
« στις: Μάρτιος 09, 2013, 02:12:30 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Οι μεγάλοι πόνοι είναι βουβοί.
|
|
|
chris_1972
|
|
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 09, 2013, 02:20:09 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Μη λησμονείτε ότι όλα γυρίζουν !!!!
|
|
|
solferino
|
|
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 09, 2013, 02:26:11 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 09, 2013, 02:30:50 μμ » |
|
Δεν είναι undergraded κατά τη γνώμη μου, αλλά είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον νόμισμα. Σε τέτοια κατάσταση το MS61 θα πρέπει να θεωρείται top grade. Πέρα από κάποια μικρο-χτυπήματα, έχει επιπλέον κάποια σημεία με μικρή φθορά χρήσης (για παράδειγμα στο φρύδι ή στα μαλλιά). Αλλά το σημαντικότερο, που το κάνει ιδιαίτερο σε MS61, είναι ότι δεν έχει καλή εκτύπωση και έχει πολλά στοιχεία die flow. Κατά την ταπεινή μου άποψη, θα κλείσει σε υψηλή τιμή διότι πολλοί συλλέκτες κυνηγούν τέτοια "περίεργα" νομίσματα. Για πολλούς είναι πιο ενδιαφέρον συλλεκτικά να έχεις ένα MS61 με άσχημη εκτύπωση, από το να έχεις ένα αψεγάδιαστο MS63 και άνω νόμισμα. Μην ξεχνάμε ότι από 63 και άνω μιλάμε για πολύ αυστηρούς όρους που πρέπει να πληροί ένα νόμισμα και είναι σχεδόν αδύνατο να έχει τέτοια ψεγάδια.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 09, 2013, 02:38:21 μμ » |
|
συνφωνω και εγω,ειναι πανεμορφη αλλα η μηδαμινη φθορα στο μαλλι και στο φρυδι,συν κατι μικρες αμυχες κανουν την διαφορα,απο το νομισμα που δεν εχει αγγιχτει που λεμε!πολυ ομορφη δραχμη,γιαννης.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 09, 2013, 04:34:10 μμ » |
|
Και μιας που πιαστηκατε με αυτην την Δραχμη για να μου πειτε την αποψη σας και για την δικη μου
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #6 στις: Μάρτιος 09, 2013, 04:36:33 μμ » |
|
Και ο εμπροσθοτυπος
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Toni-g
|
|
« Απάντηση #7 στις: Μάρτιος 09, 2013, 05:18:45 μμ » |
|
Πως το γυρίσες έτσι ρε Αντώνη ?καθε μέρα και κάτι νεο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Parker
|
|
« Απάντηση #8 στις: Μάρτιος 09, 2013, 05:23:51 μμ » |
|
Τι γίνεται εδώ; Ήρθαν τα πάνω κάτω. Από τους θυρεούς στα ελληνικά. Μεγάλη αλλαγή! Κάτι ξέρεις Αντώνη.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
verba volant, scripta manent
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #9 στις: Μάρτιος 09, 2013, 05:24:20 μμ » |
|
Πως το γυρίσες έτσι ρε Αντώνη ?καθε μέρα και κάτι νεο Εμ με τετοιες κακιες συναναστροφες εδω στο Στεκι τι να κανω και ΄γω ....ανθρωπος ειμαι με πηρε ο κατηφορος
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #10 στις: Μάρτιος 09, 2013, 05:31:06 μμ » |
|
Αντε Θωμά αφιέρωσέ του το άσμα:"Οταν παίρνω φόρα..."
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
Toni-g
|
|
« Απάντηση #11 στις: Μάρτιος 09, 2013, 05:31:45 μμ » |
|
Πως το γυρίσες έτσι ρε Αντώνη ?καθε μέρα και κάτι νεο Εμ με τετοιες κακιες συναναστροφες εδω στο Στεκι τι να κανω και ΄γω ....ανθρωπος ειμαι με πηρε ο κατηφορος Εγώ πάντως σε καταλαβαίνω
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
chris_1972
|
|
« Απάντηση #12 στις: Μάρτιος 09, 2013, 05:33:38 μμ » |
|
Πολύ όμορφο νόμισμα, με λίγο κατέβασμα στο φρύδι και στο αυτί και με πολύ καλό θυρεό και καθαρό πεδίο. Είναι από τα νομίσματα που τα αγοράζεις για να τα κρατήσεις, και πρέπει να τα κρατήσεις . Όπως πάντα πολύ άριστες αγορές.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Μη λησμονείτε ότι όλα γυρίζουν !!!!
|
|
|
solferino
|
|
« Απάντηση #13 στις: Μάρτιος 09, 2013, 05:51:17 μμ » |
|
Αντωνη να γυρίσεις στις λίρες και στα βρετανικά. Τα ακυκλοφόρητα στα ελληνικα οπως λεει και ο Αναργυρος είναι λίγα.Πολύ λίγα. Δεν φτάνουν για όλους μας. Τωρα αμα μπεις και συ μέσα τη βάψαμε. Να ρωτήσω , η δραχμη εχει νετ βαθμό???
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #14 στις: Μάρτιος 09, 2013, 06:19:23 μμ » |
|
Εξαιρετικό νόμισμα, κατά τη γνώμη μου σχεδόν ακυκλοφόρητο, AU55. Φρύδι, αυτί, μαλλί, μάγουλο, δέσιμο ψηλά στις κουρτίνες, κάποια μαργαριταράκια... γενικώς φαίνεται να έχει μια κάποια φθορά και κάποια σημαδάκια στο πεδίο. Όπως και στο προηγούμενο και γενικώς σε όλα του Γεωργίου ακόμη και στα χάλκινα, ο οπισθότυπος είναι σαφώς καλύτερος.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|