solferino
|
|
« στις: Μάρτιος 09, 2013, 11:30:56 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Οι μεγάλοι πόνοι είναι βουβοί.
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 09, 2013, 02:28:46 μμ » |
|
ομορφο διλεπτο,και η τιμη του ακομα φαινετε χαμηλη.παντως,οι μικρες αγκυρες αν και ειναι αξιολογη ποικιλια, δεν ειναι και το σπανιο να βρεθει νομισμα.πολλες φορες περνανε απαρατηρητες,λογω χαμηλης καταστασης η βιασυνης.υπαρχουν φυσικα μικρες αγκυρες με πιο εντονο το σημειο αυτο της διαφορας,απο τα κανονικα διλεπτα οπως και σε διαφορετικα σημεια.οπως το να ακουμπα τον λαιμο του γεωργιου,να λειπη τελειως το στελεχος(δηλαδη η γραμμη στην μεση),κλπ.ισως φταιει η φωτογραφια?παντως δεν με ενθουσιαζει η συγκεγκριμενη για τοσο μεγαλη βαθμολογια.σιγουρα ομως ειναι ομορφη.χαιρετω,γιαννηςτ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 09, 2013, 06:58:04 μμ » |
|
Το νομισμα ειναι χαλια!! Απορρω πως το εφτασαν εκει ψηλα!! Εαν δεν αποσυρρουν τα χτυπηματα τους καποιος θα κλαψει χοντρο χρημα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
solferino
|
|
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 09, 2013, 07:19:34 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 09, 2013, 08:07:24 μμ » |
|
Διαβασε εδω Βασιλη http://steki-syllekton.gr/index.php?topic=4834.0δες ποσο το αγορασε ενας Αθηναιος μαγκας (τοτε ειχα το σπιτι και δεν εμπαινα καθολου αλλιως δεν θα το χαριζα τετοιο νομισμα) και κλαψτε για τα ευρωπουλα που θα φυγουν σε αυτο!! Διοτι και εκεινο ηταν υψηλοβαθμο , δεν ηταν XF που νομιζε ο πωλητης.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
solferino
|
|
« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 09, 2013, 11:26:06 μμ » |
|
to κέρμα τα σπαει Γιώργο.
Για το άλλο δυστυχώς το ebay den ανοιγει την εικόνα αλλά λεει xf+++. Σε πιστεύω πως ήταν παραπάνω αλλά και παραπάνω να ήταν αυτό είναι ΜΣ64ΡΒ.....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #6 στις: Μάρτιος 10, 2013, 08:13:19 πμ » |
|
Η φωτο του ηταν αυτη που υπαρχει στο ομωνυμο θεμα Βασιλη!! Εμενα μου αρκουσε εκεινο και ας μην ηταν 64 !!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #7 στις: Μάρτιος 13, 2013, 08:24:29 πμ » |
|
Τι έγινε τελικά με αυτό το νόμισμα; Το αγόρασε κανείς απο το Στέκι; Οπως και να ´χει καλορίζικο στον αγοραστή.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I scream, you scream, we all scream, for ice cream.
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #8 στις: Μάρτιος 13, 2013, 09:10:31 πμ » |
|
Ο πωλητής είναι ξεκάθαρος, "the item is no longer available." Έλληνας αγοραστής ;;; Μπα, που τέτοια... λέτε ;;; Α πα πα !!!
Θυμήθηκα τα σχόλια που γίνονταν σε πολλά site, για το τάλιρο του 1851 και μάλιστα, πως προσπαθούσα να πείσω συναδέλφους για την καλή μου πρόθεση, ότι εκφέρω προσωπική άποψη και ότι δεν υπάρχει καμία "πλεκτάνη". Ακόμη θυμάμαι το "φάουλ" κάποιου συναδέλφου, που με εξέθεσε, όταν άνοιξα τη δημοπρασία και αφού στη συνέχεια το νόμισμα του χτυπήθηκε από 5-6 άλλους ενδιαφερόμενους με διέγραψε (υπάρχουν καταγεγραμμένοι διάλογοι). Να τα βλέπετε αυτά όλοι σας και να μαθαίνετε. Για να μπείτε σε τέτοιες διαδικασίες, πρέπει να "φοράτε παντελόνια" (τρόπος του λέγειν). Τουλάχιστον εγώ από τέτοιες διαδικασίες, ούτε είχα, ούτε έχω, ούτε θα έχω ποτέ μου πρόβλημα. Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 13, 2013, 01:26:57 μμ από GKCollect »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #9 στις: Μάρτιος 13, 2013, 09:27:21 πμ » |
|
Δυστυχώς Κώστα δεν ξέρω την ιστορία γιατί είμαι νέος στο Στέκι.....Απλώς το νόμισμα το παρακολουθούσα να δω που θα κλείσει για να καταχώρησω τη τιμή του στο αρχείο μου, αλλά λόγω δουλειάς το είχα αμελήσει και σήμερα μόλις είδα ότι το νόμισμα δεν είναι πια διαθέσιμο και αναρωτήθηκα .......
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I scream, you scream, we all scream, for ice cream.
|
|
|
ant6220
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
|
|
« Απάντηση #10 στις: Μάρτιος 13, 2013, 12:12:33 μμ » |
|
Πάντως είναι φοβερό! Κάθε φορά που βγαίνει νόμισμα της προκοπής γίνεται πανικός..... Bid retractions.... items not available ξαφνικά..... Πανικός - σεισμός - πανζουρλισμός..... Και μη χειρότερα....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"All paid jobs absorb and degrade the mind." Aristotle
|
|
|
chris_1972
|
|
« Απάντηση #11 στις: Μάρτιος 13, 2013, 12:25:37 μμ » |
|
Για την ιστορία και μόνο στις 12:30 το βράδυ η τιμή του ήταν στα 405$ μετά τι έγινε ..........
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Μη λησμονείτε ότι όλα γυρίζουν !!!!
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #12 στις: Μάρτιος 13, 2013, 01:10:14 μμ » |
|
Για την ιστορία και μόνο στις 12:30 το βράδυ η τιμή του ήταν στα 405$ μετά τι έγινε ..........
Και κατα τις 08΄00 το πρωι βγηκε σε Buy it now or Best offer στα 1950 $$ αλλα μετα απο κανα μισαωρο εξαφανιστηκε και εκτοτε αγνοηται η τυχη του
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #13 στις: Μάρτιος 13, 2013, 01:27:03 μμ » |
|
Για όσους δεν παρακολούθησαν όλη τη διαδικασία, κάποια στιγμή είχε φτάσει 1500$ περίπου. Έκλεισε η διαδικασία για κάποιο λόγο, ξανάνοιξε και έφτασε τα 400$ περίπου, ξανάκλεισε, ξανάνοιξε, ανοιγόκλεισε, ψιλοάνοιξε, ψιλοέκλεισε, ψιλο κοκοψώψαρα και ψιψιψίνια... και έφυγε... Και ξαναλέω : Να τα βλέπετε αυτά όλοι σας και να μαθαίνετε.
ΥΓ Κυρίως οι παλαιότεροι, διότι κυκλοφορούν new babies in town.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
chris_1972
|
|
« Απάντηση #14 στις: Μάρτιος 13, 2013, 01:30:42 μμ » |
|
Για όσους δεν παρακολούθησαν όλη τη διαδικασία, κάποια στιγμή είχε φτάσει 1500$ περίπου. Έκλεισε η διαδικασία για κάποιο λόγο, ξανάνοιξε και έφτασε τα 400$ περίπου, ξανάκλεισε, ξανάνοιξε, ανοιγόκλεισε, ψιλοάνοιξε, ψιλοέκλεισε, ψιλο κοκοψώψαρα και ψιψιψίνια... και έφυγε... Και ξαναλέω : Να τα βλέπετε αυτά όλοι σας και να μαθαίνετε.
Τι μου θυμίζει όλο αυτό Κώστα ...... κάτι μου θυμίζει αλλά τι
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Μη λησμονείτε ότι όλα γυρίζουν !!!!
|
|
|
|