Μαρινα
|
|
« Απάντηση #45 στις: Μάρτιος 07, 2013, 01:19:20 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
soyez realistes , demandez l' impossible
|
|
|
Μαρινα
|
|
« Απάντηση #46 στις: Μάρτιος 07, 2013, 01:43:23 μμ » |
|
και μερικά της....νιοτης.....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Μαρινα
|
|
« Απάντηση #47 στις: Μάρτιος 07, 2013, 01:44:37 μμ » |
|
κι ενα ντουλαπι που ειναι....καμβας.....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #48 στις: Μάρτιος 07, 2013, 02:36:24 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
Μαρινα
|
|
« Απάντηση #49 στις: Μάρτιος 07, 2013, 02:41:56 μμ » |
|
Μιλου το ντουλαπι δεν ειναι ντουλαπι....... ζωγραφισμενο ειναι πανω στον καμβα..... ( απλα η φωτο ειναι λιγουλακι χαλια)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #50 στις: Μάρτιος 07, 2013, 02:47:20 μμ » |
|
Για να μπερδευτω σημαινει οτι ο πινακας σου ειναι πολυ ρεαλιστικος! ;)Κοιτα και αυτο τωρα:
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #51 στις: Μάρτιος 07, 2013, 02:48:07 μμ » |
|
Και μια λεπτομερεια
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
Μαρινα
|
|
« Απάντηση #52 στις: Μάρτιος 07, 2013, 02:54:06 μμ » |
|
χμ θες την αποψη μου ? μπορω ελευθερα ? εαν ναι , εχω να πω το εξης ....θα προτιμουσα λιγο πιο ηπια χρωματα και ενα διαφορετικο υψος στα κτηρια , ωστε να "παιζει" η τοποθετηση τους οπτικα σε σχεση με τον Πυργο του Αιφελ , αλλα και ωστε να μην επισκιαζουν τα δεντρα ( και να μην επισκιαζονται εξ' αυτων ) σε ο,τι αφορα το υψος - ογκο και οχι την σκιαση ...... με αυτον τον τροπο "μπουκωνει " λιγο : δεντρα , πυργος , κτηρια , ολα στην ιδια γραμμη . Φυσικα ολοι εχουμε κανει τετοια λαθη οταν ακομη πειραματιζομαστε , απλα σου λεω πως θα το προτιμουσα. Επιπλεον το θεμα της τοποθετησης και της επικεντρωσης εινα ενα μεγαλο ζητημα , συνεχες ... οσο κι αν κατακτας την τεχνικη , ο τροπος που επιλεγεις τελικα να το στησεις αλλαζει τα παντα ......
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
silahim
|
|
« Απάντηση #53 στις: Μάρτιος 07, 2013, 02:55:00 μμ » |
|
Μου θυμίσατε παλιές καλές εποχές. Άντε να ανεβάσω και εγώ έναν. Με παλιά υπογραφή.......είκοσι εννιά χρόνια πρίν....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Μαρινα
|
|
« Απάντηση #54 στις: Μάρτιος 07, 2013, 03:01:18 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
silahim
|
|
« Απάντηση #55 στις: Μάρτιος 07, 2013, 03:11:41 μμ » |
|
''Με 'στειλες αδιάβαστο'' Μαρίνα. Τον είχα φτιάξει στα είκοσι μου! Και ήταν από τους πρώτους μου.Μιχάλης
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Μαρινα
|
|
« Απάντηση #56 στις: Μάρτιος 07, 2013, 03:14:36 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #57 στις: Μάρτιος 07, 2013, 03:14:50 μμ » |
|
χμ θες την αποψη μου ? μπορω ελευθερα ? εαν ναι , εχω να πω το εξης ....θα προτιμουσα λιγο πιο ηπια χρωματα και ενα διαφορετικο υψος στα κτηρια , ωστε να "παιζει" η τοποθετηση τους οπτικα σε σχεση με τον Πυργο του Αιφελ , αλλα και ωστε να μην επισκιαζουν τα δεντρα ( και να μην επισκιαζονται εξ' αυτων ) σε ο,τι αφορα το υψος - ογκο και οχι την σκιαση ...... με αυτον τον τροπο "μπουκωνει " λιγο : δεντρα , πυργος , κτηρια , ολα στην ιδια γραμμη . Φυσικα ολοι εχουμε κανει τετοια λαθη οταν ακομη πειραματιζομαστε , απλα σου λεω πως θα το προτιμουσα. Επιπλεον το θεμα της τοποθετησης και της επικεντρωσης εινα ενα μεγαλο ζητημα , συνεχες ... οσο κι αν κατακτας την τεχνικη , ο τροπος που επιλεγεις τελικα να το στησεις αλλαζει τα παντα ...... Μαρινα παραδεχομαι οτι με την προοπτικη θελω λιγο βελτιωση!Υπομονη!Ετσι κιαλλιως ο Πικασο μετα τα 50 εφτιαξε τα καλυτερα εργα του
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
Μαρινα
|
|
« Απάντηση #58 στις: Μάρτιος 07, 2013, 03:19:37 μμ » |
|
Διαφωνω ...... τα "καλυτερα" του τεχνικα τα ειχε φτιαξει στην πρωτη του νιοτη..... πιο ρεαλιστης πεθαινεις..... εξαιρετικα εργα , απιστευτα.... Μετα ειπε να αποδομησει την τεχνη και τη τεχνκη του , αντιστρεφοντας την φυσικη πορεια της εξελιξης και φτανοντας στην ουσια των μεμονομενων στοιχειων . Προσωπικα δεν ξερω αν θα το εκανα , ομως ο ιδιος δεν ζωγραφιζε ετσι γιατι δεν μπορουσε αλλιως , αλλα γιατι το αλλιως δεν του λεγε πλεον τιποτα .....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Μαρινα
|
|
« Απάντηση #59 στις: Μάρτιος 07, 2013, 03:23:45 μμ » |
|
Παρ' ολα αυτα μιλου κραταω το "υπομονη " που ειπες και το οποιο δηλωνει οτι και συνεχιζεις την προσπαθεια και οτι θα θαυμασουμε την συνεχεια
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|