herakliotis
|
|
« Απάντηση #15 στις: Οκτώβριος 24, 2010, 10:08:55 μμ » |
|
Ασχολιωμαστε ολοι με τους Καποδιστριες , τους Οθωνες , τους Γεωργιους , τα σιλβερ μοργκαν και οι τρακοσιοι συλλεγουν τα ΕΥΡΩ !!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
NAYARXOS
Τακτικός
Αποσυνδεδεμένος
Αγοραζε σαν εμπορος και πουλα σαν συλλεκτης
|
|
« Απάντηση #16 στις: Οκτώβριος 25, 2010, 10:44:03 πμ » |
|
Καλημερα σας, το δεκαλεπτο για μενα αξιζει αυτην την περιοδο 200 ευρω maximum (ευκολη ποικιλια-απλα δεν εχει προβληματα σαν νομισμα...κατα τα αλλα ειναι exf)...yparxoyn polla πιστοποιημενα 10 λ 1831 σε αυτην την κατασταση...σε καμια περιπτωση ομως 1000$...το θεωρω ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΤΑΤΟ!!!
ΝΑΥΑΡΧΟΣ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #18 στις: Οκτώβριος 25, 2010, 03:37:18 μμ » |
|
Κυριε Νικο ο Ναυαρχος ειπε την αποψη του, αναφερε <για μενα> ..... Αυτο που μπορουσατε να απαντησετε αποστομωτηκα ηταν το τελευταιο που ειπατε δλδ :< Όσο για την τιμή εάν έχεις καμιά δεκαριά με 200 EURO τα αγοράζω ευχαρίστως όλα.> Αυτο εφτανε Το πρωτο σχολιο δεν χτυπαει ομορφα και μπορει να δημιουργησει παρεξηγησεις!! Και να εισαι σιγουρος κυριε Νικο οτι ο Ναυαρχος την NGC την ξεσκονιζει συνεχως σε ολα τα νομισματα!! Ας ειμαστε ποιο προσεκτικοι ολοι μας σας παρακαλω!! Φιλικα Γιωργος.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
Κώστας Κ.
|
|
« Απάντηση #19 στις: Οκτώβριος 25, 2010, 07:29:38 μμ » |
|
Εξαιρετικά δεκάλεπτα του '31 έχω δει πάρα πολλά και στη συντριπτική τους πλειοψηφία δεν είναι πιστοποιημένα για το λόγο ότι οι περισσότεροι συλλέκτες ποικιλιών,οι οποίοι κατέχουν και τα περισσότερα,δεν τους ενδιαφέρει να τα βάλουν σε κουτί.Αυτά που αναφέρονται στη σελίδα της NGC είναι πολύ λίγα σε σύγκριση με τα raw. Το δύσκολο του πράγματος είναι να τα βρεις από AU 58 και πάνω,δηλαδή από καλά εξαιρετικά έως σχεδόν ακυκλοφόρητα.Για τα αυστηρώς ακυκλοφόρητα δεν μπορώ να πώ τίποτα γιατί έχω τη γνώμη ότι και το MS 64 δεν αρκεί για να χαρακτηριστούν τα καποδιστριακά νομίσματα ως τέτοια-δηλ. ως ακυκλοφόρητα-εξαιτίας της πάγιας ελαστικότητας με την οποια αντιμετωπίζονται από τις εταιρίες πιστοποίησης.
Για το συγκεκριμένο δεκάλεπτο δε θα πω τίποτα γατί νομίζω ότι είναι λίγο άκαιρο να σχολιάσω νόμισμα που δεν έχει κλείσει ακόμη.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
spiros19
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #20 στις: Φεβρουάριος 12, 2011, 02:35:16 μμ » |
|
Παιδιά συγγνώμη λόγω της ασχετοσύνης μου μιας και είμαι νέος συλλέκτης, αλλα θα μπορούσε κάποιος να με ενημερώσει τα αρχικά το καθένα ξεχωριστά AU 50 NGC τι αντιπροσωπεύουν; Ευχαριστώ..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Κώστας
|
|
« Απάντηση #22 στις: Φεβρουάριος 12, 2011, 04:06:18 μμ » |
|
AU = Almost Uncirculated (σχεδόν ακυκλοφόρητο)
AU/50 = Βαθμολόγηση/αξιολόγηση κατάστασης νομίσματος (σε αυτή τη κατηγορία υπάρχουν και AU/53, AU/55, AU/58)
NGC = Εταιρεία αξιολόγησης & πιστοποίησης νομισμάτων.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα..."
|
|
|
LTZORTZAK
|
|
« Απάντηση #23 στις: Φεβρουάριος 12, 2011, 08:34:38 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #24 στις: Φεβρουάριος 12, 2011, 09:08:03 μμ » |
|
Λεωνιδα εσυ δεν πρεπει να μιλας!! Πατησες το ποδι σου εδω μεσα εχωντας στα χερια σου δυλεπτο του 36 , δυφραγκο του 68 μονολεπτο του 79!! Στα τρια οι περισσοτεροι δεν εχουμε τα δυο!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
LTZORTZAK
|
|
« Απάντηση #25 στις: Φεβρουάριος 12, 2011, 09:43:08 μμ » |
|
ε και σιγα απο γνωση στο αντικειμενο δεν εχω ουτε το 20% σε σχεση με εσενα το θωμα τον αναργυρο το νικο και τα αλλα παιδια (μην σας γραψω και ολους) μεχρι προχθες δεν hξερα τι ειναι τα mintage σας εχω τρελανει μερικους αυτο που θελω να πω στο φιλο ειναι να κατσει να τα διαβασει πανω απο μια φορα και σιγα σιγα ωστε να μην να πληρωσει κανενα χυτο σαν και εμενα. τα 107 που πληρωσα για το μονολεπτο του1928 . τρομαρα μου δεν ηξερα τι ειναι ο φοινικας ηθελα και μονολεπτο. 5
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Μολοσσος
|
|
« Απάντηση #26 στις: Φεβρουάριος 12, 2011, 10:00:01 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nikos
|
|
« Απάντηση #27 στις: Φεβρουάριος 12, 2011, 10:13:38 μμ » |
|
Ολα τα πραγματα εχουν την δικη τους αξια.Ακομα και τα πλαστα.Οσον αφορα την τιμη τους ειναι υποκειμενικο το ζητημα.Μπορει καποιος να μην εδινε τοσα που εδωσες εσυ αλλα να εδινε κατι λιγοτερο μονο και μονο για ερευνα.Πιστευω οτι δεν εχασες σχεδον καθολου, κρατα το μεχρι να βρεθει ο καταλληλος συλλεκτης. Φιλικα Νικος
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
LTZORTZAK
|
|
« Απάντηση #28 στις: Φεβρουάριος 12, 2011, 11:01:10 μμ » |
|
νικο
παρηγορια στον στον ασχετο?
το εχω το βλεπω το πληρωσα και ελπιζω να μαθαινω (στο στεκι το γραφατε μακρια βρωμαει)
ο τυπος εχασε ενα πελατη
αυτος ειναι και ο λογος που το εχω βαλει μαζι με τα καλα μου
για αυτο και οποιος ειναι νεος απλα να προσεχει κατι τι παραπανω
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #29 στις: Φεβρουάριος 13, 2011, 01:33:51 πμ » |
|
καλησπερα σε ολους, πεδια κα τα τρια μπορει να ειναι δυσκολα,αλλα με υπομονη βρισκοντε, αυτη που δεν μπορω να βρω εστω και fine,αυτη η διαολοπενταρα,του 36.την ψαχνω καμμια 35χρονια.οποιος ξερη τιποτα ,ενδιαφερομαι σοβαρα ειναι το μονο χαλκινο του οθωνα που μου λειπη.χαιρετισμους σε ολους γιαννηςτ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|