herakliotis
|
|
« Απάντηση #195 στις: Μάρτιος 01, 2013, 05:19:04 μμ » |
|
Ενταξει βρε Κωστα!! Χυμο θες? Ενα χυμο (κατσαβιδι Αγγλιστι) θα σε κερασω!! Τουλαχιστον τρως? Αμα τρως θα γινει καλυτερη παρεα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
solferino
|
|
« Απάντηση #196 στις: Μάρτιος 01, 2013, 05:22:59 μμ » |
|
δηλαδή για μας αν κατέβουμε στα μέρη σας καφέ δεν εχει? Ετσι κ. Διαχειριστα??
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Οι μεγάλοι πόνοι είναι βουβοί.
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #197 στις: Μάρτιος 01, 2013, 05:24:03 μμ » |
|
Μόνο χυμό... βλέπεις οι ατασθαλίες της νιότης μου κατέστρεψαν το κάτι τις τους. Από φαΐ ... δεν τρώω καθόλου ψάρια, ενώ με το κρέας έχω πλατωνική σχέση, 1-2 φορές το μήνα. Κατά τα άλλα... να μην συνεχίσω.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #198 στις: Μάρτιος 01, 2013, 05:26:10 μμ » |
|
Το εχω πει και κατα το παρελθον αλλα θα το ξαναπω. Μετα τις εξι το απογευμα οποιος βρεθει στο Ηρακλειο μπορει να με ενοχληση για παρεα!! Δεν εχουμε κανενα προβλημα, δοξα τον θεο απο μικρος την διασκεδαση την εβαζα πρωτη στην ζωη μου!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #199 στις: Μάρτιος 01, 2013, 05:31:44 μμ » |
|
Και για να γυρισουμε στο θεμα μας: Μπραβο σου Κωστα!! Με αυτη σου την πλακα κατοχυρωθηκες σας Ν 1 !! Με πηραν τηλεφωνο πριν λιγο και μου ειπαν οτι επεσε τοσο τηλεφωνικο συρμα που ξυπνησαν κοσμο που κοιμωταν για να παρουν την γνωμη τους!! Ειναι η ποιο πετυχημενη πλακα που εγινε στα 3 χρονια λειτουργειας του σαιτ!! Αντε παντα τετοιες επιτυχιες σου ευχομε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #200 στις: Μάρτιος 01, 2013, 05:51:54 μμ » |
|
Γιώργο σ' ευχαριστώ. Η επιτυχία δεν θα ήταν καθόλου δεδομένη αν όλοι οι συντελεστές δεν προσέφεραν τα μέγιστα. Από μόνος μου δεν θα κατάφερνα απολύτως τίποτα. Καλό είναι να γίνονται και κάποια "γεγονότα", να έχουμε να λέμε και να θυμόμαστε. Ένταση, σασπένς, ίντριγκες, υποψίες, μαχαιρώματα, ερωτήματα, συζήτηση... Σενάριο καλό, σκηνοθεσία και εκτέλεση Τέλεια. Όσο και να παιδεύεται ο μαέστρος, αν οι μουσικοί δεν ξέρουν... δεν γίνεται τίποτα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
pepos
|
|
« Απάντηση #201 στις: Μάρτιος 01, 2013, 06:11:42 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
johnmak
|
|
« Απάντηση #202 στις: Μάρτιος 01, 2013, 06:13:58 μμ » |
|
Κύριοι αυτό που έγινε έστω και αν στην πραγματικότητα ήταν στημένο, αντικατοπτρίζει μια χαρά την ιδιοσυγκρασία των συλλεκτών. Γι αυτό ένας φίλος μου έλεγε κάποτε ότι οι φιλίες στο χώρο αυτόν είναι λυκοφιλίες και ο πραγματικός συλλέκτης είναι ένας μοναχικός άνθρωπος. Καλό το καλαμπούρι και η χαλαρή κουβέντα άλλα όταν το μαχαίρι φτάνει στο κόκαλο γίνεται ο κακός χαμός. Γι αυτό το λόγο χαίρομαι ιδιαιτέρως που σταματήσε η τρέλα με τις απανωτές πωλήσεις και δημοπρασίες εντός του φόρουμ και έτσι διασώθηκε σαν φόρουμ. Γιάννης
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
pepos
|
|
« Απάντηση #203 στις: Μάρτιος 01, 2013, 06:16:11 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #204 στις: Μάρτιος 01, 2013, 06:17:09 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
pepos
|
|
« Απάντηση #205 στις: Μάρτιος 01, 2013, 06:18:58 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #206 στις: Μάρτιος 01, 2013, 06:23:41 μμ » |
|
Mονο? Εαν φιλε μου αυτο ηταν γνησιο εγω θα του εδινα 100 χαλαρα και ειμαι σιγουρος οτι μετα θα μου γινοταν προτασεις και για 200 να το αποχωριστω!! Να μην σου πω πως εαν εβαζα τιμη ταβανι 500 (πιστοποιημενο) καποιοι θα με εκαναν προτασεις για 350αρες και 400αρες!! Ειμαι σιγουρος οτι θα ειχα τετοια
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
pepos
|
|
« Απάντηση #207 στις: Μάρτιος 01, 2013, 06:25:45 μμ » |
|
Mονο? Εαν φιλε μου αυτο ηταν γνησιο εγω θα του εδινα 100 χαλαρα και ειμαι σιγουρος οτι μετα θα μου γινοταν προτασεις και για 200 να το αποχωριστω!! Να μην σου πω πως εαν εβαζα τιμη ταβανι 500 (πιστοποιημενο) καποιοι θα με εκαναν προτασεις για 350αρες και 400αρες!! Ειμαι σιγουρος οτι θα ειχα τετοια Τόσα μπορούσα να δώσω ρε Γιώργη τι να κάνουμε τώρα? Κρίση έχουμε, πα,πα,πα,πα πως τις έχετε εσείς οι Κρητικοί τις κατοστάρες? Φυστίκια είναι?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #208 στις: Μάρτιος 01, 2013, 06:25:49 μμ » |
|
Ενα τετοιο νομισματακι χαλαρα εχει 300 λιριτσες!! Για να ξερετε εσεις που φαγωθηκατε να μαζευετε χρυσο! στον χαλκο ειναι ολα τα λεφτα τωρα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #209 στις: Μάρτιος 01, 2013, 06:28:32 μμ » |
|
Γιατι ποιος σου ειπε οτι τα εχω εγω?? Απλα για την ιστορια λεω πως θα μπορουσε αυτο το νομισμα να γινει επενδυση στα χερια καποιου!! Μας λειπει το νομισμα απο την ιστορια και τα λεφτα να το αποκτησουμε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
|