dimitris41
|
|
« Απάντηση #435 στις: Αύγουστος 02, 2013, 08:21:11 πμ » |
|
Αν συνεχίσουν έτσι να βγάζουν τόσο μικρό τιράζ κάθε φορά θα γίνετε....... σκοτωμός
Σίγουρα Δημήτρη, αν συνεχίσουν να δίνουν 200 στους συλλέκτες και 800 στους πωλητές. Αν ήταν ανάποδα, τότε το πρόβλημα θα ήταν μικρότερο ή ακόμη καλύτερα αν το τιράζ ήταν 1500-2000. Γνώμη μου είναι ότι εάν κρατούσαν και πουλούσαν και τα 1000 στον γκισέ τουλάχιστον την δεύτερη μέρα θα είχαν φυγή στην εγχώρια αγορά…
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #436 στις: Αύγουστος 02, 2013, 08:38:39 πμ » |
|
Δημήτρη, αυτό που λές, το ξέρανε κι αυτοί! Μη τους περνάμε κι άσχετους. Απλά δεν το θέλανε ή πήραν άλλες οδηγίες.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #437 στις: Αύγουστος 02, 2013, 08:59:16 πμ » |
|
Δεν αναφέρατε το απλούστερο Ελληνικό γνώρισμα. Μίζα... στον υπάλληλο. 10 ευρώ το τεμάχιο, σου κράτησα 20 κομμάτια, 200 ευρώ σε μία ημέρα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimitris41
|
|
« Απάντηση #438 στις: Αύγουστος 02, 2013, 10:34:44 πμ » |
|
Δεν αναφέρατε το απλούστερο Ελληνικό γνώρισμα. Μίζα... στον υπάλληλο. 10 ευρώ το τεμάχιο, σου κράτησα 20 κομμάτια, 200 ευρώ σε μία ημέρα. Χαχαχ μα γίνονται τέτοια πράγματα στην Ελλάδα? Χαχαχαχ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
lefmaggos
|
|
« Απάντηση #440 στις: Αύγουστος 02, 2013, 03:25:25 μμ » |
|
Ολοι παραλαβατε εκτος απο μενα!!! Καμια απαντηση απο την τραπεζα πηρε καποιος?,για την ον λαιν φορμα λεω!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Vangeliz
|
|
« Απάντηση #441 στις: Αύγουστος 02, 2013, 03:30:41 μμ » |
|
Καμια απαντηση απο την τραπεζα πηρε καποιος?,για την ον λαιν φορμα λεω!
Μπα τίποτα...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΝΙΚΟΣ
|
|
« Απάντηση #442 στις: Αύγουστος 02, 2013, 03:51:18 μμ » |
|
Μπορείτε να μου εξηγήσετε τη διαδικασία για το εντυπο προεγγραφης/παραγγελίας της ττε;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Vangeliz
|
|
« Απάντηση #444 στις: Αύγουστος 02, 2013, 04:13:05 μμ » |
|
Μπορείτε να μου εξηγήσετε τη διαδικασία για το εντυπο προεγγραφης/παραγγελίας της ττε;
Αν εννοείς την εξ' αποστάσεως για του συλλέκτες (όχι εμπόρους) τότε πας εδώ http://www.bankofgreece.gr/Pages/el/Euro/Notes-coins/Collectors/default.aspxΚατεβάζεις την φόρμα που σε ενδιαφέρει. Αν θέλεις κάτι του 2012 και κάτι του 2013 συμπληρώνεις την μία από τις 2 και του λες στο e-mail να σου προσθέσουν ότι άλλο θέλεις που υπάρχει διαθέσιμο. Από εκεί και πέρα έχει αναλυτικές πληροφορίες. Χονδρικά την συμπληρώνεις με ότι θέλεις --> την στέλνεις με e-mail --> παίρνεις απάντηση για το τί μπορούν να σου δώσουν (σε λίγες μέρες απαντούν συνήθως) --> πληρώνεις μέσω ίντερνετ banking ή στην ΤΤΕ --> σου τα στέλνουν σπίτι με ταχυδρομείο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΝΙΚΟΣ
|
|
« Απάντηση #445 στις: Αύγουστος 03, 2013, 06:20:30 πμ » |
|
Αν εννοείς την εξ' αποστάσεως για του συλλέκτες (όχι εμπόρους) τότε πας εδώ http://www.bankofgreece.gr/Pages/el/Euro/Notes-coins/Collectors/default.aspxΚατεβάζεις την φόρμα που σε ενδιαφέρει. Αν θέλεις κάτι του 2012 και κάτι του 2013 συμπληρώνεις την μία από τις 2 και του λες στο e-mail να σου προσθέσουν ότι άλλο θέλεις που υπάρχει διαθέσιμο. Από εκεί και πέρα έχει αναλυτικές πληροφορίες. Χονδρικά την συμπληρώνεις με ότι θέλεις --> την στέλνεις με e-mail --> παίρνεις απάντηση για το τί μπορούν να σου δώσουν (σε λίγες μέρες απαντούν συνήθως) --> πληρώνεις μέσω ίντερνετ banking ή στην ΤΤΕ --> σου τα στέλνουν σπίτι με ταχυδρομείο. Ευχαριστώ. Ποιά είναι η διαφορά από το να πας στη τράπεζα, υπάρχει διαφορά τιμής; Μπορείς να το προπαραγγείλεις και να μην περιμένεις στην ουρά; Είμαι συλλεκτης όχι έμπορος. Τον πυθαγόρα θα μπορούσα να τον αποκτήσω έτσι; πήγα στις 11 η ώρα τη δευτέρα και δεν βρήκα τίποτα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #446 στις: Αύγουστος 03, 2013, 08:25:32 πμ » |
|
Με τιράζ 1000, με τη φόρμα παραγγελίας παίρνεις τρία τα .... γνωστά. Επίσης, 11 που πήγες , είμαι σίγουρος, όταν σε είδαν, θα έβαλαν τα γέλια... Όπως λέμε, που πας ρε Καραμήτρο; Χωρίς παρεξήγηση, φιλικά τα λέω, αυτά μου ήρθσν στο μυαλό μου όπως διάβασα το συμπαθητικό μήνυμα σου.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I scream, you scream, we all scream, for ice cream.
|
|
|
Vangeliz
|
|
« Απάντηση #447 στις: Αύγουστος 03, 2013, 12:51:42 μμ » |
|
Ευχαριστώ. Ποιά είναι η διαφορά από το να πας στη τράπεζα, υπάρχει διαφορά τιμής; Μπορείς να το προπαραγγείλεις και να μην περιμένεις στην ουρά; Είμαι συλλεκτης όχι έμπορος. Τον πυθαγόρα θα μπορούσα να τον αποκτήσω έτσι; πήγα στις 11 η ώρα τη δευτέρα και δεν βρήκα τίποτα.
Η διαφορά είναι ότι δεν χρειάζεται να πας στην τράπεζα. Βολεύει αν είσαι από πόλη που δεν έχει ΤΤΕ. Δεν προπαραγγέλνεις πάντως. Απλά παραγγέλνεις από την ημέρα έκδοσης και μετά. Τώρα ο Πυθαγόρας είναι ειδική περίπτωση. Τι να πω. ΜΕ την φόρμα παραγγελίας δεν πήρα απάντηση. Αλλά και πολλοί που πήγαν πολύ νωρίς στην τράπεζα δεν πρόλαβαν να πάρουν.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΝΙΚΟΣ
|
|
« Απάντηση #448 στις: Αύγουστος 03, 2013, 01:11:45 μμ » |
|
Με τιράζ 1000, με τη φόρμα παραγγελίας παίρνεις τρία τα .... γνωστά. Επίσης, 11 που πήγες , είμαι σίγουρος, όταν σε είδαν, θα έβαλαν τα γέλια... Όπως λέμε, που πας ρε Καραμήτρο; Χωρίς παρεξήγηση, φιλικά τα λέω, αυτά μου ήρθσν στο μυαλό μου όπως διάβασα το συμπαθητικό μήνυμα σου. Πήγα στις 11 στην Αθήνα, δεν είδα κόσμο και είπα από μέσα μου ωραία δεν θα περιμένω καθόλου θα πάρω το νομισματάκι μου και θα την κάνω για παραλία. Ζέστη έχει πήρα και άδεια από τη δουλειά μου οπότε όλα ΄πήγαν καλά, αλλά δεν τα υπολόγισα όλα... Στο τέλος μόνο η παραλία μου έμεινε, πάλι καλά...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #449 στις: Αύγουστος 03, 2013, 05:01:04 μμ » |
|
Με τιράζ 1000, με τη φόρμα παραγγελίας παίρνεις τρία τα .... γνωστά. Επίσης, 11 που πήγες , είμαι σίγουρος, όταν σε είδαν, θα έβαλαν τα γέλια... Όπως λέμε, που πας ρε Καραμήτρο; Χωρίς παρεξήγηση, φιλικά τα λέω, αυτά μου ήρθσν στο μυαλό μου όπως διάβασα το συμπαθητικό μήνυμα σου. Πήγα στις 11 στην Αθήνα, δεν είδα κόσμο και είπα από μέσα μου ωραία δεν θα περιμένω καθόλου θα πάρω το νομισματάκι μου και θα την κάνω για παραλία. Ζέστη έχει πήρα και άδεια από τη δουλειά μου οπότε όλα ΄πήγαν καλά, αλλά δεν τα υπολόγισα όλα... Στο τέλος μόνο η παραλία μου έμεινε, πάλι καλά... Που να υπολογίζεις όμως την καφρίλα της ΤτΕ με μονο 200 κομμάτια που διέθεσαν στους συλλέκτες ... Ας ελπίσουμε ότι δεν θα ξανακάνουνε το ίδιο για τα επόμενα 2 ασημένια φετος ...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I scream, you scream, we all scream, for ice cream.
|
|
|
|