απο την ιδια ΙΡ αλλα αυτο τι σχεση εχει σε ενα γραφειο υπαρχει ενα κομπιουτερ και δυο συλλεκτες στελνει ο ενας με το δικο του μειλ και ο αλλος με το δικο του μειλ πως θα μπορουσε να γινει διαφορετικα?Υπαρχει απαγορευση να στελνονται απο την ιδια ΙΡ αιτησεις?
To ποιο δικαιο ειναι να ειναι διαφορετικη η IP, οχι απλα το μεηλ.
Διαφορετικα ετοιμαζω ευκολα 100 διαφορετικα μεηλ ή οσα θελω και στελνουν ταυτοχρονα για τον Ιπποκρατη οταν βγει.
Ρε παιδιά το έχουμε κάνει μεσανατολικό.
Φίλε sirman λες για 100 e-mail... έχεις και 100 σπίτια, 100 ονόματα και θα προλάβεις να συμπληρώσεις 100 φόρμες; Αν το καταφέρεις αυτό και μας προλάβεις όλους χαλάλι σου. Τι να πω.
Μην είμαστε υπερβολικοί. Κανονικά η από απόσταση παραγγελία θα έπρεπε να είναι μόνο για άτομα της επαρχίας. Βλέπετε ότι ο καθένας μπορεί να έχει παράπονο για τον οποιονδήποτε λόγο.
Εγώ είμαι σε νομό που δεν έχει καν ΤΤΕ και ο μόνος τρόπος είναι μέσω της φόρμας. Οπότε όταν κάτι με ενδιαφέρει κοιτάω πότε είναι διαθέσιμη η λίστα και το συμπληρώνω το συντομότερο δυνατό.
Αν δεν καταφέρω να πάρω τι να κάνω. Δεν θα κάτσω να σκάσω. Το χόμπυ μου κάνω.
Ας υπάρχει και ένα μικρό κενό... κάποια στιγμή θα καλυφθεί... να έχουμε και κάτι να ψάχνουμε.
Αλλιώς που το ενδιαφέρον. Κάποια στιγμή θα βρω κάτι και θα κάνω ανταλλαγή να καλύψω τα κενά μου.
Βαγγέλης