sac
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #1800 στις: Νοέμβριος 15, 2013, 08:58:16 μμ » |
|
Στην πρώτη παράγραφο συμφωνώ. Κι εγώ έχω δουλέψει στον ιδιωτικό τομέα γύρω στα 10 χρόνια.
Στη δεύτερη παράγραφο θα σε διορθώσω. Και οι παλαιότεροι έχουν προσόντα. Τα υπόλοιπα να μην τα πιάσουμε εδώ...
Πάντως.... εγώ νοσταλγώ συχνά τον πλανήτη μου...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
mpifteki
|
|
« Απάντηση #1801 στις: Νοέμβριος 15, 2013, 09:11:09 μμ » |
|
Να προσθέσω, μόνο, ότι.. άντε και πήρες δύο παραπάνω. Και τα πούλησες. Και έβγαλες 200 ευρώ. Και; Πόσα προβλήματα μπορείς να λύσεις με 200 ευρώ...
Δεν ειναι θεμα προβληματος...ειναι θεμα ΓΥΦΤΙΑΣ! Ξερεις ποσοι βλεπουν, οτι με τα 200Ε που θα ''κονομησουν'' θα αγορασουν μια λιρα, την οποια θα αποθηκευσουν μαζι με τις υπολοιπες?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #1802 στις: Νοέμβριος 15, 2013, 09:22:58 μμ » |
|
Ρε μας δουλεύετε; Νομίζετε ότι βρίσκεστε στο κατηχητικό;
Αναζητώ συλλέκτη μη-γύφτο που να έχει διπλά τρίπτυχα Κάλλας-Καζαντζακη να μου πούλησει ενα ζευγαράκι στη τιμή αγορας τους.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I scream, you scream, we all scream, for ice cream.
|
|
|
Epikouros
|
|
« Απάντηση #1803 στις: Νοέμβριος 15, 2013, 09:23:23 μμ » |
|
Να προσθέσω, μόνο, ότι.. άντε και πήρες δύο παραπάνω. Και τα πούλησες. Και έβγαλες 200 ευρώ. Και; Πόσα προβλήματα μπορείς να λύσεις με 200 ευρώ...
Δεν ειναι θεμα προβληματος...ειναι θεμα ΓΥΦΤΙΑΣ! Ξερεις ποσοι βλεπουν, οτι με τα 200Ε που θα ''κονομησουν'' θα αγορασουν μια λιρα, την οποια θα αποθηκευσουν μαζι με τις υπολοιπες? Κύριοι, μην είστε αιθαιροβάμονες, όλα στην σημερινή εποχή μεταφράζονται σε χρήματα. Ακόμη και οι πιο ''αισθηματίες'' συλλέκτες, ξεχνούν τους αισθήματά τους, αν τους προσφερθεί το ποσό που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους. Τα παραδείγματα, πλείστα .... ''μην τ' ανοίξω το ρημάδι'' που λέει και ο Νίκος Κωνσταντινίδης
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Εὔφημος ἴσθι
|
|
|
STYLOROC
|
|
« Απάντηση #1804 στις: Νοέμβριος 15, 2013, 10:00:51 μμ » |
|
σωτήρη απωθείς και τους αντιπαλους έτσι. ούτε ουρές ούτε τίποτα;D πάμε οι επαρχιώτες ομάδα για καλύτερα αποτελέσματα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
La révolution hellénique: liberté, égalité, frappernité
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #1805 στις: Νοέμβριος 15, 2013, 10:36:33 μμ » |
|
Μου φαίνεται μπέρδεψες τους Συριανούς Γρηγόρη
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I scream, you scream, we all scream, for ice cream.
|
|
|
STYLOROC
|
|
« Απάντηση #1806 στις: Νοέμβριος 15, 2013, 11:04:12 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
sac
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #1807 στις: Νοέμβριος 15, 2013, 11:51:44 μμ » |
|
οὐδὲν γὰρ ἀνθρώποισιν οἷον ἄργυρος 295 κακὸν νόμισμ᾽ ἔβλαστε. τοῦτο καὶ πόλεις πορθεῖ, τόδ᾽ ἄνδρας ἐξανίστησιν δόμων· τόδ᾽ ἐκδιδάσκει καὶ παραλλάσσει φρένας χρηστὰς πρὸς αἰσχρὰ πράγματ᾽ ἵστασθαι βροτῶν· πανουργίας δ᾽ ἔδειξεν ἀνθρώποις ἔχειν 300 καὶ παντὸς ἔργου δυσσέβειαν εἰδέναι.
...είπε ο Κρέοντας...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
STYLOROC
|
|
« Απάντηση #1808 στις: Νοέμβριος 15, 2013, 11:55:19 μμ » |
|
πιάσαμε και αντιγόνη τώρα. πανηγυρίζουμε για το σοφοκλή ? (συγχαρητήρια k. σταματόπουλε)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
sac
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #1809 στις: Νοέμβριος 16, 2013, 12:12:08 πμ » |
|
Να αλλάξει και λίγο το κλίμα...
edit: Μόλις πρόσεξα ότι έχω γίνει "αργυρό μέλος". Πάω να πουληθώ...
Και σε τιμή μετάλλου, 70 κιλά, κάτι θα πιάσω....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
STYLOROC
|
|
« Απάντηση #1810 στις: Νοέμβριος 16, 2013, 12:16:23 πμ » |
|
παραέπεσε ξεκατίνιασμα..... αν ξέρει κάποιος τι έχει σειρά μετά τον ιπποκράτη το χρυσό (αν δε κάνω λάθος) ας κάνει το κόπο να γράψει
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimitris41
|
|
« Απάντηση #1811 στις: Νοέμβριος 16, 2013, 12:29:05 πμ » |
|
Διάθεση Αργυρού Συλλεκτικού Νομίσματος, κοπής 2012, με θεματολογία «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ: ΑΙΣΧΥΛΟΣ - ΣΩΚΡΑΤΗΣ». Την προσοχή σας παρακαλώ Από σήμερα 15/11/2013 αποσύρθηκε από την πώληση μέσω τραπέζης Ελλάδος τα δυο αργυρά αναμνηστικά του 2012 όσοι προλάβατε –προλάβατε και εμπλουτίσατε τιν συλλογή σας με αυτά τα δυο υπέροχα αναμνηστικά. Ος εκ τούτο ότι απόμεινε απούλητο πάει πια για λιώσιμο μάλλον.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Han
|
|
« Απάντηση #1812 στις: Νοέμβριος 16, 2013, 12:51:09 πμ » |
|
Κρίμα να πάνε για λιώσιμο πάντως . Υπέροχα νομίσματα. Μετά φωνάζουμε για τους εμπόρους και γιατί τους εξυπηρετούν . Που είμαστε εδώ πέρα να τα πάρουμε? αλλά οι περισσότεροι το μικρό τιράζ κυνηγάμε . Άντε και πες ότι αυτά είχαν και 74€ και ήταν ακριβά. Εδώ έχουν μείνει απούλητα ΔΙΑΣ-ΔΙΟΝ-ΜΑΥΡΟΠΕΥΚΑ και τα αγριολούλουδα που είναι όλα του ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ κομμάτια.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
sirman
|
|
« Απάντηση #1813 στις: Νοέμβριος 16, 2013, 01:49:29 πμ » |
|
Κρίμα να πάνε για λιώσιμο πάντως . Υπέροχα νομίσματα. Μετά φωνάζουμε για τους εμπόρους και γιατί τους εξυπηρετούν . Που είμαστε εδώ πέρα να τα πάρουμε? αλλά οι περισσότεροι το μικρό τιράζ κυνηγάμε . Άντε και πες ότι αυτά είχαν και 74€ και ήταν ακριβά. Εδώ έχουν μείνει απούλητα ΔΙΑΣ-ΔΙΟΝ-ΜΑΥΡΟΠΕΥΚΑ και τα αγριολούλουδα που είναι όλα του ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ κομμάτια.
Καλα σαν το αισχυλο σωκρατη δεν ειναι. Εμενα ομως μου κανει εντυπωση πως εχουν ακομα για αγορα ουγγιες με 40 ευρω και αποσυρουν αυτες με τα 75.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Han
|
|
« Απάντηση #1814 στις: Νοέμβριος 16, 2013, 02:10:52 πμ » |
|
Αφού δεν έβλεπαν πλέον ενδιαφέρον από εμάς ,φόρτωσαν όσο μπορούσαν τους εμπόρους και τώρα όσοι δεν κατάφεραν να τα αποκτήσουν και το πάρουν τώρα απόφαση ότι τα θέλουν θα πρέπει να πληρώσουν 150€ +. Αμέσως μόλις έγινε η παύση έκδοσης από την τράπεζα το electra τα πήγε 80€ πάνω
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|